Phube Osvetlenie francúzskej Ríše Zlato Krištáľový Luster Chrome Lustre, Osvetlenie, Moderné Lustre Svetlo +doprava Zadarmo!

Nový produkt

Skladom

€226.89

Pridať do obľúbených

Vezmite Prosím Na Vedomie:

1. Tieto položky sú ťažké popísať presne,veľkosti a Farby sa môžu líšiť v osobe ako tu. Vzhľadom na rozdiely v monitory, sme nie je zodpovedná za rozdiely vo farbe medzi skutočným crystal a obrazovky.

2. Prosím potrebné pripomenúť, že je potrebné skontrolovať s vaším vlastné počasí je dovozné clo, alebo nie. Pre väčšinu Európskych krajín, je takáto povinnosť uložená. Ak kupujúci chce ušetriť náklady, prosím, dajte nám vedieť a my sa deklarujú nižšiu hodnotu vo faktúre.

O Nás A Produkty:

O nás : Všetky naše produkty sú 100% originálne,Kryštály známy pre bezchybné worksman - loď, presné rezanie a zrozumiteľnosť sú tu ponúkané. Ponúkame to najlepšie .Budete mať toľko hrdosti na vlastníctvo naše produkty, ako veľmi sme sa vziať v ponuke je na vás. snažíme sa ponúknuť skvelý zákaznícky servis,bezpodmienečné produkt kvality za bezkonkurenčné ceny a ešte sa každý deň,sme naďalej snažiť, aby vaše nákupné skúsenosti s nami .Sme sú otvorené 7 dní od 11 hod. do 7 hodín(est).Radi vám odpovieme na všetky vaše otázky, ak nejaké máte.Môžete zanechať odkaz na nás !

O preprave :

W e opustí sledovacie číslo vašej objednávky, keď sme dodali balík , môžete si ju a skontrolujte váš balíček po 24 hodín na svojej internetovej stránke (Pretože to bude bude trvať asi 24 hodín pre doručenie spoločnosť nahrať kontrola informácie na ich webových stránkach )

Budeme účtovať dodatočné lodnej dopravy zadarmo,ak sa vaša poloha je vzdialené alebo budeme používať ďalšie doručenie spôsobom .

O popredajný servis:

1.Keď dostanete balík ,prosím, otvorte balík a skontrolujte všetky položky sú práca v dobrom stave, než sa prihlásite . ak sú položky rozdelené ,spýtajte sa, prosím, kuriérskej spoločnosti, aby "poškodenia certifikát ". spýtajte sa ich, dať si nárok číslo .inak sme nebude poskytovať žiadne záruky a náhrady.

2.Ak máte akékoľvek otázky alebo pripomienky týkajúce sa našich produktov alebo politiky ,kontaktujte nás prosím na Trademanager alebo e-mail,budeme reagovať do 24 hodín.

3.Naše produkty bude trochu odlišná ako na obrázkoch .pozrite si skutočný produktu, ako dostanete .

4. Zákazník uspokojivé je pre nás dôležité. ak máte problémy alebo otázky týkajúce sa vašej transakcie, prosím, kontaktujte nás pred odchodom akýkoľvek typ spätnú väzbu alebo otvoriť akýkoľvek spor .Negatívna spätná väzba nerieši nič. budeme sa snažiť čo najlepšie vyriešiť problémy.

O Našej Misie

1.AK chcete Exportovať kvalitný tovar z orientu na konkurencieschopné ceny pre našich zákazníkov .

2.Práca so zákazníkmi s cieľom vybudovať svoj obchod .

3.AK chcete Maximalizovať naše medzinárodné kupujúceho ziskovosti a konkurencieschopnosti .

4.Dúfam, že podnikanie s vami čoskoro a sľubujeme, že budeme vám najlepšie ceny a najlepšie služby .

Štítky: chrome luster, luster moderné osvetlenie, moderný luster, Lacné chrome luster, Vysoká Kvalita luster moderné osvetlenie, Čína moderný luster Dodávateľov.

Odtieň Smer Nahor A Nadol
Odtieň Typ Crystal
Zdroj Napájania AC
Je Žiarovky Zahrnuté No
Použitie
farba Zlato alebo Chrome
Certifikácia EMC,DSP,GS,RoHS,PSE,CQC,UL,VDE,LVD,CCC,FCC,CE
Je Stmievateľné No
Typ Inštalácie Semiflush Mount
Záruka 2 rokov
Funkcie Beutiful !
Povrch Leštený Chróm
Tienidlo Farba Zlato Lampou tela, Chróm Žiarovka tela
žiarovky E14 alebo E12 (5-40w)*8
Číslo Modelu 71006-40
Veľkosť Diameter 40cm,Height 50cm ,Chain 50cm
Základný Typ E14
poznámka To môže byť prispôsobený menšej alebo väčšej veľkosti!
Materiál Telesa Crystal
Položka Druh Lustre
reťaz 50 cm , môže byť nastavený buď voľne alebo na Mieru !
Napätie 240V,230V,120V,110-240V,220V,110V
Štýl Tradičné
Názov Značky Phube
Produkty Model 71006-40
Prepnúť Typ Gombík prepínač
Zdroj Svetla LED Žiarovky
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 12.0kg (26.46lb.)
Veľkosť Balenia 45cm x 45cm x 28cm (17.72in x 17.72in x 11.02in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Phube Osvetlenie francúzskej Ríše Zlato Krištáľový Luster Chrome Lustre, Osvetlenie, Moderné Lustre Svetlo +doprava Zadarmo!

Phube Osvetlenie francúzskej Ríše Zlato Krištáľový Luster Chrome Lustre, Osvetlenie, Moderné Lustre Svetlo +doprava Zadarmo!

Súvisiace produkty

Porovnať