Vysoká Kvalita Dot Deti Plavky Dievčatá Dva kusy Plavky, Plavky, Šaty Štýl Študentov plavky Plávať Šortky

Nový produkt

Skladom

€14.09

Pridať do obľúbených

K dispozícii je 1-2cm rozdiel vzhľadom na to je merané ručne.

Platobné podmienky: T/T,Viazaný, kreditné karty, western Union, Moneybookers, payalpayal

Doprava: ponúkame HK post vzduchu pozemok pre dopravu zdarma.Hlavne musíme použiť EMS alebo DHL,ktoré je rýchle a bezpečné doprava. No poštovné cena je trochu drahé, pls láskavo kontaktujte nás pred zadávanie príkazov,OK? Navyše, pls láskavo nám ponúkajú správnu adresu, náš tovar vám bude zaslaný withine 3-7 dní po potvrdenie platby, a to sa osloviť vás o 5-7 dní (rýchle lodnej dopravy). Toto je medzinárodná dodávka, doprava čas bude vysoko závisela od kuriérskej spoločnosti a miestnych zvykov/ povinnosti. Veľmi vám ďakujem za vaše pochopenie. Ak nechcete prijímať položky po 7 pracovných dní od dátumu platby, pls láskavo kontaktujte nás, budeme sa snažiť vyriešiť všetky problémy. Máme loď každý deň okrem sviatok v Číne.

Originálne balenie: plastová taška

Vlastné poplatok

Vo väčšine času, kupujúci nie je potrebné platiť clo. Budeme deklarovať ako vzorka a nízku hodnotu, aby sa zabránilo dane. Ale niekedy, v niektorých krajinách, colný úradník môže byť prísny. sedliak zodpovedať všetky colné poplatky, Prosím pozrite sa na to, colnej politiky na svoje miesto, ako je Taliansko a Holandsko. Ak budete musieť platiť colné poplatky, je to vaša povinnosť k svojej vlastnej krajine, kupujúci by mali pochopiť túto situáciu.

Výmena

Robíme umožniť výmenu iné modely v prípade, že zákazníci sú nespokojní s výrobkom, avšak zákazníkov sú znášať freightage vrátenie a výmena . Tiež, kupujúci vráti tovar na našom sklade do 7 dní od ich prijatia.

Spätná väzba.

Vaša spokojnosť, naša snaha. Necháme pozitívnu spätnú väzbu na všetky kupujúcim pri objednávke hotové, tak prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu príliš, ak sa vám páči náš tovar, ktorý je pre nás veľmi dôležité. a prosím, kontaktujte nás prvá, ak existuje akýkoľvek problém s tovarom, budeme sa snažiť vyriešiť problém. Negatívna spätná väzba nemohli vyriešiť akýkoľvek problém. sme čestní predávajúceho, prosím, dajte nám robiť vzájomné rešpektovanie. Vďaka!

Štítky: plavky plávanie, šortky šortky, plávanie šortky, Lacné plavky plávanie, Vysoko Kvalitné šortky šortky, Čína plávanie šortky Dodávateľov.

Šport Typ Plávať
Materiál Spandex
Číslo Modelu 16B43
Fit Hodí menšie, než je obvyklé. Pozrite prosím tento obchod's dimenzovanie info
Vzor Typ Karikatúra
Názov Značky MANYIER
Veľkosť S, M, L, XL
Pohlavie Dievčatá
Položka Druh Jeden Kusov
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.13kg (0.29lb.)
Veľkosť Balenia 15cm x 15cm x 2cm (5.91in x 5.91in x 0.79in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Vysoká Kvalita Dot Deti Plavky Dievčatá Dva kusy Plavky, Plavky, Šaty Štýl Študentov plavky Plávať Šortky

Vysoká Kvalita Dot Deti Plavky Dievčatá Dva kusy Plavky, Plavky, Šaty Štýl Študentov plavky Plávať Šortky

Súvisiace produkty

Porovnať