1.61 Asférické Anti-modré Svetlo Počítač Žiarenia a Ochrana proti UV žiareniu HC Anti-Reflexná CR-39 živice okuliare predpis šošovky

Nový produkt

Skladom

€18.78

Pridať do obľúbených

=> Anti-modré Svetlo Série Šošovky Popis

PREČO Brightzone Anti-modré Svetlo Šošovky?

1.ZNIŽUJE DIGITÁLNE NAMÁHANIE OČÍ.

Očné únavy, suchých očí a bolesti hlavy sú príznaky trávia príliš veľa času pred digitálne obrazovky. Brightzone objektív dizajn má extra zamerané power poskytuje ostrejšie, jasnejšie videnie. Táto patentovaná technológia pomáha zamerať sa viac prirodzene vytvára menej namáhanie očí.

2.ZLEPŠUJE KOMFORT A ZAMERANIE.

Tento nadbytok svetlé umelé svetlo môže vytvoriť tlak na vaše oči. Ale Brightzone vlastné objektív odtiene a filtre blok drsné modré svetlo a oslneniu tak vaše oči môže konečne odpočinúť. Zameranie dlhšie. Pracovať efektívnejšie. Byť pohodlné, robí to.

3.CHRÁNI VAŠE OČI.

Obzrite sa okolo seba. Pravdepodobne pracovať v prostredí, plnené fluorescenčné svetlo, oslnenie, a nepríjemné vzdušné prúdy. Brightzone patentovaný objektív technológia znižuje odlesky a zabraňuje suché oči.

Toto je modré svetlo blokuje okuliare recenziu. Sú to okuliare, ktoré sú navrhnuté tak, aby filtrovať škodlivé modré svetlo. Anti modré svetlo okuliare je potrebné pre ľudí, ktorí trávia čas s počítače, telefóny, tablety a iné elektronické zariadenia počas večera. V tomto článku sme získali veľa informácií o škodlivosti čo najnižšie modrého svetla a uvedené najlepšie modré svetlo blokuje okuliare recenzie a najlepšie počítačové okuliare recenziu.

Moje skúsenosti s modrým svetlom filter okuliare:

Použil som rôzne druhy modré svetlo filter okuliare pre takmer dva roky, ale pamätám si na deň, som dostal môj prvý z nich. Mal som ťažké zaspať. Mal som nejaké drobné zlých návykov, ako je pitie príliš veľa kávy a pobyt na počítači príliš ďaleko vo večerných hodinách. Ale tieto návyky boli veľmi ťažké zmeniť. Potreboval som robiť prácu, veci na počítači a nevedel som, ako prežiť bez kávy.

Každú noc som šiel do postele okolo 11 pm, klamal tam hore, na jednu hodinu, dostal naozaj nudiť a zobrala som telefón alebo ipad (aj tho vedel som, nebol som mal!). Potom sa pozeral na obrazovku príliš dlho a zaspal na 1:30-3:00 hod v závislosti na deň. A môžete hádať, že vstane z postele na 7 som bol naozaj displeasant.

Kúpil som si anti modré svetlo okuliare najprv ako počítač okuliare, ale začal na sebe celý deň, keď som bol doma. Oni nepomohlo ihneď, ale v priebehu prvého týždňa som si všimol, že som naozaj chcel ísť do postele, pretože som bol unavený. Predtým som vždy dostal viac aktívne aj počas večerných a ísť do postele len zdalo hlúpe, ale ja som vedel, že som sa potreboval dostať na spánok. Rýchlo dopredu pár týždňov, vždy som sa dostal do postele rovnakom čase, zaspal skoro okamžite, zobudil v rovnakom čase bez budík. Cítil som, ako moje telo bolo v synchronizovať. (a btw ako vedľajší poznámku, môj prvý modrá blokovanie okuliare neboli tak dobré a nech sa niektoré modré svetlo, ale stále fungovali)

Tieto okuliare sú tiež niekedy nazýva režim spánku okuliare, modrý filter okuliare, okuliare na spanie, alebo len jasne modré svetlo okuliare.

Najlepšie modré svetlo blokuje okuliare:

Existuje veľa rôznych značiek, takže toto anti modré svetlo okuliare a zhromaždili sme všetky najlepšie tu. Sú uvádzané na trh na rôzne účely, ale skoro to isté druh vec, s mierne rôznych technológií. Toto je naše modré svetlo okuliare recenziu. Tu je zoznam Najlepšie modré svetlo blokuje okuliare rozdelené do častí:

Modré svetlo blokuje okuliare recenzia – Počítačové okuliare a hráčske okuliare

Tieto sú uvádzané na trh ako počítač okuliare, ale pracujú rovnakým spôsobom ako iné okuliare, ktoré blokujú modré svetlo.

Modré svetlo blokuje okuliare pre spánok a každodenné použitie

Tieto sú často označované ako spací okuliare, pretože modrá blokuje účinok začína produkcie melatonínu, ktorý vám pomôže spať.

Ako sa proti modré svetlo okuliare práce?

Blokovaním modré svetlo s modrým svetlom okuliare

Sme v ére elektroniky. Počas večera, pravdepodobne sa pozeráte na niečo, na Netflix, YouTube, TV, doháňa na prácu na počítači alebo tablete alebo len surfovanie na webe. Je to v poriadku, tak je každý iný. Tieto umelé svetlo z gadgets vyžarujú modrá žiara, svetlo vlnovej dĺžky podobá na dennú oblohu. Toto modré svetlo vstúpi do vašej oči a signály váš mozog, aby si myslí, že je stále dňa čas. Pričom tento signál, váš mozog potom obmedzuje prietok melatonínu cez vaše telo.

Zatiaľ čo mnoho vedia, ako modré svetlo od elektroniky narušuje spánok, veľa nevie, že asi 25% modré svetlo z žiarivkové osvetlenie a 35% z LED svetiel je tiež škodlivé pre zdravie očí, časom zvýšiť riziko problémy so zrakom, vrátane makulárnej degenerácie. Na makuly je dosť jemné a minimum, ale prečo mať akékoľvek riziká? Vzhľadom k tejto skutočnosti namáhanie očí je tiež eliminované.

Melatonín účinky

Melatonín (tiež známy ako hormónu spánku) je prirodzene produkovaný v tele, keď vaše oči zmysel pre tmu v noci. Okrem toho, pomôcť vám lepšie spať, nastaví váš spánok-wake cyklu. Predstavte si len prebudení prirodzene, bez toho, aby museli používať nepríjemný budík a skutočne pocit čerstvé ráno. Tieto okuliare sú známe aj ako Nočné okuliare a to je dôvod, prečo.

Ochranu pred oslnením

Rovnakú technológiu, ktorá blokuje modré svetlo filtre aj nejaké zelené a žlté svetlo, ktoré vytvárajú nepríjemné glares. Najmä glares odráža od povrchu (sneh, voda, chodníkov, windshields a store windows) a aby pre viac pohodlné zážitky ako pre rekreačné aktivity, ako sú člnkovanie, rybolov, golf, a denných činností, vrátane nakupovaní, počas jazdy a práca vo dvore.

Štítky: predpis šošovky, okuliare predpis šošovky, lupa " šošovky, Lacné šošovky na predpis, Kvalitné dioptrické okuliare predpis šošovky, Čína lupa " šošovky Dodávateľov.

Číslo Modelu 1.61 Anti-modré svetlo série
Farebné Šošovky Jasné
Pohlavie Muži
Názov Značky Brightzone
Najlepšie diopter zápas rovnaký alebo menší ako guľa +/-4.00
Povlak HMC
Položka Druh Okuliare Príslušenstvo
Znak HC, AR, zelený povlak, UV, Anti-modré svetlo
Okuliare Príslušenstvo Šošovky
Diopter rozsah krátkozrakosť 0 ~ -800 a ďalekozrakosť +0 ~ +450 , cyl 0 ~ -2
Šošovky Materiál CR-39
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)
Typ Jednotky Pár
Veľkosť Balenia 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

1.61 Asférické Anti-modré Svetlo Počítač Žiarenia a Ochrana proti UV žiareniu HC Anti-Reflexná CR-39 živice okuliare predpis šošovky

1.61 Asférické Anti-modré Svetlo Počítač Žiarenia a Ochrana proti UV žiareniu HC Anti-Reflexná CR-39 živice okuliare predpis šošovky

Súvisiace produkty

Porovnať