Wen Pôvodné Kvetinový Topánky Kvet Red Rose Pošmyknúť Na Dizajn Žena, Dievča Plátno Tenisky Dámy Ploché Topánky Pytačky Darček K Narodeninám

Nový produkt

Skladom

€25.96

Pridať do obľúbených

Nájsť Topánky Veľkosť

VEZMITE PROSÍM NA VEDOMIE:

OPATRENIE VAŠE NOHY je jediný správny spôsob, ako si vybrať veľkosť

Prosím, noste ponožky na mieru nohu dĺžky.

Prosím, nezabudnite si vybrať správnu veľkosť meraním dĺžka nôh.

KROK 1: Postavte sa rovno na tvrdom povrchu s vaše päty pred stenu;

KROK 2: Položte nohu na kus prázdny papier nahrané na poschodí;

KROK 3: Značka najdlhšiu časť vášho chodidla (označované ako náklon prst dĺžky) na papieri.Opakujte s druhou nožičkou, pretože pravej a ľavej veľkosti môžu byť rôzne;

KROK 4: Meranie dĺžky s pravítkom a zistiť veľkosť na nižšie uvedený graf.

Wen topánky je Unisex.Voľba veľkosti je pre PÁNSKE NÁM veľkosť, ak budete nosiť Dámske veľkosť,prosím previesť svoju veľkosť do (PÁNSKE NÁS) veľkosť meraním.

Vyberte si veľkosť väčšia ako skutočná cm meranie TUKU nohy alebo si radšej nosiť viac voľné.

Obrázky topánky

Úvod do umývanie topánky

1. Namočiť topánky s vodou 2.Umývanie topánky s pravidelným mydlom alebo čistiacimi prostriedkami

3. Flush mydlom alebo saponátom preč s čistou vodou

4.Pokrytie topánky' povrchové tkanivá, skôr než sa dostanú suché, je to na zabránenie náterov z vyblednutiu pod slnečným svetlom.

Kupujúci Čítanie

Spôsob Platby

Zdanení/Vlastné Poplatok

Je kupujúceho zodpovednosti platiť pre všetky daňové a colné poplatky, ktoré môžu byť potrebné v niektorých krajinách, ale budeme ponúkať čokoľvek pomôcť môžeme urobiť, aby pomohla uvoľniť pozemky, a ak viete, ako sa vyhnúť dane alebo aby dane nižší, kontaktujte nás pred topánky sú dodávané.

Balenie

Doprava

Spätná väzba

Budeme sa snažiť získať vašu spokojnosť a vaše pozitívne spätná väzba je motivácia, ktorá nám môže pomôcť ponúknuť lepšie služby. Ak sa vám páči topánky, prosím zanechať váš pozitívnu spätnú väzbu, ktorá stojí menej ako jednu minútu, ak nie, prosím, kontaktujte nás slobodne a budeme reslove problém čo najskôr.

Pozitívna spätná väzba vám prináša extra $5 Zľava na ďalší objednávky z vás, alebo vašich priateľov. V rovnakom čase, zdieľanie tieto topánky na sociálnych sieťach ako je facebook, twitter, google+, instagram, atď vám môže pomôcť získať ďalších 5% ZĽAVU na Zľavu. Stačí kontaktovať a ponúknite nám vaše predchádzajúce objednávky čísla alebo odkazy na stránky, kde môžete zdieľať na topánky, budeme revidovať a nižšiu cenu pre vás. Zľava sa vzťahuje na všetky položky, vrátane predaja položky.

Vrátenie A Výmena

Vrátenie a výmena sú akceptované do 7 dní od vás dostať topánky. Nie sme zodpovední za akékoľvek prepravné vrátený topánky v nesprávna veľkosť, ktorý ste si vybrali sami. My vám vrátime peniaze, alebo loď, ktorú druhý pár v správnu veľkosť po vrátený topánky prísť.

Shop Príbeh

Vitajte na Wenartwork Hlavnej obchod Ručne Maľované plátno topánky a vytlačené plátno topánky. Wenartwork má viac ako 4-ročné skúsenosti a ponúka plátno topánky. Všetky topánky sú tu všetko o vašich uniquness a individuality. Môžete nájsť rôzne dizajn komiksu, anime, kreslenie skutočná osoba, krajiny, rastliny, atď. Ľudia, ktorí si kúpili od nás používa tieto topánky široko pre svadby, narodeniny, maturite, Vianoce, výročia, atď.

Wenartwork obchod má tím dizajnérov vytvoriť nový dizajn na topánky. Jeden-na-jeden služby zákazníkom štáby vám odpovieme vám ihneď na každú otázku, prosím, trpezlivo čakať, keď nie je rýchlu odpoveď vzhľadom k časovým posunom. Zákaznícky servis bude vás informovať o stave od vás kúpiť.

Počas posledných 4 rokov, dostali sme mnohé pozitívne ohlasy od zákazníkov, čo je hlavnou motiváciou pre nás ísť vpred. Raz mama z Ameriky napísal nám e-mail na skvelé vďaka za topánky ona kúpil pre ňu 2 synov, usmiala sa so slzami ako chlapci boli blázni o tých, obuv a pobozkal ju, keď videl topánky. Zároveň sme sa dozvedeli veľa z non-pozitívne ohlasy, ktoré nám pomohli lepšie služby a kvalitné topánky.

Našich zákazníkov po celom svete, ale umenie pochádza zo života, žiadne hranice. Každý člen Wenartwork miluje život, a život je inšpiráciou pre nás vytvoriť nový dizajn na topánky.

Dizajnér

Služby Zákazníkom

Logistika

To je zmysel Wen , ktorí sú na tom najlepšie na plátno topánky pohodlné, krásne, osobné a praktické.

Štítky: plátno topánky originál, pošmyknúť na, pošmyknúť na tenisky, Lacné plátno topánky originál, Vysoká Kvalita pošmyknúť na, Čína pošmyknúť na tenisky Dodávateľov.

Rozhodné Miesto Betónové Podlahy
Pohlavie Muži
Materiál Podrážka Gumené
Oddelenie Meno Dospelý
Výška Hornej Nízka
Uzavretie Typ Slip-On
Funkcia Podpora,Vyvážená, jemná,Priedušná,Anti-Klzké,nízka Hmotnosť,Šok-Absorpčných,Uzavreté,Pot-Absorpčných,Svetelné,Tepelné,odolnosť voči Nárazu,Tvrdé-Nosenie,Nepremokavé
Fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Číslo Modelu SP-07
Obkladový Materiál Plátno
Športové Typ FINÁLE EVO
Úroveň Praxe Profesionálne
Veľkosť Obuvi 9.5, 9, 8.5, 8, 7.5, 3.5, 4, 4.5, 5, 6, 6.5, 7, 10
Dizajn Red Rose tlačené
Stielka Materiál Latex
Dátum Vydania Winter2017
Atletický Typ Obuvi Skateboarding Topánky
Päty Typ Byt
Šírka Obuvi Stredná(B,M)
Vrchný Materiál Plátno
Prvky Totem
Názov Značky Wen
Štýl Klasiky
Typ Jednotky Pár
Veľkosť Balenia 30cm x 18cm x 10cm (11.81in x 7.09in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 1.0kg (2.20lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Wen Pôvodné Kvetinový Topánky Kvet Red Rose Pošmyknúť Na Dizajn Žena, Dievča Plátno Tenisky Dámy Ploché Topánky Pytačky Darček K Narodeninám

Wen Pôvodné Kvetinový Topánky Kvet Red Rose Pošmyknúť Na Dizajn Žena, Dievča Plátno Tenisky Dámy Ploché Topánky Pytačky Darček K Narodeninám

Súvisiace produkty

Porovnať