Auto orgán tvarovania účesu Cover Stick Trim ABS Chrome Dvere Auta Vnútorné Postavený Rukoväť Miska Na Suzuki S-cross scross SX4 2016 2017

Nový produkt

Skladom

€13.31

Pridať do obľúbených

1) . Zvyčajne používame Čína Príspevok Vzduchu Mail, ak chcete poslať vám produkty zadarmo.Môžeme tiež odoslať svoje produkty prostredníctvom EMS,DHL,Fedex,UPS na základe vašej požiadavky, a poskytneme vám rýchlu prepravu spôsobom, ale budete musieť zaplatiť navyše expedičný poplatok.

2 ) . Prosím, uistite sa, že vaše informácie sú správne, ako je meno, adresa ,telefónne číslo,Číslo,ect.Pošleme vaše výrobky v čase a majú sledovacie číslo automaticky.Zašleme vám Sledovacie číslo e-mailom.Kontaktujte nás, ak ste nemali dostávať náš e-mail. Ponúkame tiež kombinovanú dopravu zľavu.

3 ) .Ak je to potrebné, môžete zanechať odkaz na povedzte nám, ako veľmi by ste chceli písať na obale.

Akceptujeme nasledujúce spôsoby platby: alipay, visa, západ únie, bankový prevod , ect.

Akékoľvek ďalšie otázky, prosím, pozrite si tento link , Možno to pomôže.

1) . Položky môžu byť vrátené do 7 dní na problémy kvality (zákazník musí ponúknuť digitálnu fotografiu k predávajúcemu všetky sťažnosti pre nás urobiť vyšetrovania.) alebo nesprávny tovar, ale prirodzene budeme kontrolovať všetko starostlivo a potvrdiť, je v dobrom stave, Ak žiadne otázky, sme vám vrátenie čoskoro po prijatí položky.

2) . Ak tovar nie je chybný, a tovar vám bude zaslaný naspäť kupujúcemu. Kupujúci je zodpovedný za Všetky Návrat Poštovné a poplatky za doručenie.

1) . Vaša spätná Väzba je pre nás veľmi dôležité. Ak ste spokojní s našimi položky a služby, láskavo nechajte pozitívnu spätnú väzbu a Päť Hviezdičiek. Budeme to isté na vás.

2). Ak existuje akékoľvek problémy, Prosím neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom netural(3 star), alebo negatívne(1-2 hviezdy), spätná väzba, sme vždy pripravení vyriešiť váš problém . Vďaka!

Ak nie ste 100% spokojní s kvalitou nákup od , môžete vrátiť, alebo vymeniť váš tovar v lehote 30 dní od doručené dňom.

Žiadosť:

· 1) . Položky prijaté do 30 dní od doručené dňom.

· 2) . Položky prijaté nepoužitý, nepoškodený a v pôvodnom balení.

· 3). Návrat expedičný poplatok sa hradí kupujúci.

Otázka:Keď budete usporiadať zásielky?

Odpoveď:Normálne, budeme loď poradí, v 1-2 pracovných dní (48 hodín) po zaplatení je ukončené, Ak potrebujete akékoľvek priaznivé alebo rýchle dodanie, prosím, kontaktujte nás kedykoľvek. My vám odpovieme vám hneď Ako to bude možné.

Otázka:Je tam nejaké dos a donts na pravej kože?

A:- sa Zabránilo umývaniu

- Aviod požiaru

- Uchovávajte oddelene pre dážď a slnko

- Moistureproof a aviod hmyzu

- Aviod nadváhou

- Aviod kontaktu s ostrými objektu a chemikálií

Q:ste Urobili, veľkoobchod, alebo drop shipping?

Odpoveď:Áno, samozrejme. Pre veľkoobchodné objednávky nad 150 USD alebo až 10 kusov, ZĽAVA alebo EXPRESNÁ doprava ZADARMO sú ponúkané v usa, ktorá trvá len 3-7 pracovných dní, aby sa dospelo; Pre drop shipping, sme schopní dodávať objednávky vašich zákazníkov priamo a neopustím informácie o nás, ako ste požadovali.

Otázka: Ako môžem sledovať moje parcely, keď je odoslaný?

A: Sme úprimne pozývame vás sledovať tento pozemok s sledovania číslo na tento odkaz http://global.cainiao.com/ (Pre Aliexpres Štandardná Doprava len) alebo www.17track.net/en (ako ePacket, Číne, Pošta, dhl a iné kuriérom)

Otázka: nákup ochrany čas sa kráti, čo mám robiť?

A: Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím, kontaktujte nás na predĺženie dodacej lehoty a skontrolujte, či vaše objednávky sledovanie, takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

Otázka: Je tam nejaké dane colný?

Odpoveď: Zvyčajne budeme deklarovať minimálnu hodnotu, aby sa zabránilo colné daň. Prosím, prosím, na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. Aby sa zabránilo vysokým colné odbavenie poplatok, prosím, dajte nám vedieť, akú hodnotu by ste chceli vyhlásiť pri zadaní objednávky. Vďaka.

Otázka: Ak nie som spokojná s výrobkom, môžem to vrátiť späť?

Odpoveď: Budeme akceptovať vráti a plnú náhradu od pravidelných 7 dní do 15 dní odo dňa doručenia položky, prosím, kontaktujte nás pred odoslaním späť, alebo ho opúšťajú, negatívna spätná väzba. Expedičný poplatok sa hradí kupujúci. Nemáme prijímať položky, ktoré je zničené ľudské správanie.

Otázka: Predajcu produktov a služieb je výborný, ako môžem zanechať postive spätnú väzbu?

Odpoveď: Pozitívne feeback (5 hviezdičiek) je pre nás veľmi dôležité, vaša spokojnosť je náš jediný pursiut.

Štítky: Misa, misku zakryte, Lacné misa, Vysoko Kvalitný kryt misy.

Rok 2014-2017
Externé Testovanie Certifikácia ISO9001
Položka Výška 1inch
Druh Materiálu ABS Chrome
Položka Šírka 1inch
Položka Druh Interiérové Lišty
Názov Značky KUANG-E
Položka Dĺžka 1inch
Názov Modelu APTC9410
Položka Hmotnosť 0.24kg
Typ Jednotky veľa (4 ks/lot)
Hmotnosť Balenia 0.41kg (0.90lb.)
Veľkosť Balenia 30cm x 20cm x 20cm (11.81in x 7.87in x 7.87in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Auto orgán tvarovania účesu Cover Stick Trim ABS Chrome Dvere Auta Vnútorné Postavený Rukoväť Miska Na Suzuki S-cross scross SX4 2016 2017

Auto orgán tvarovania účesu Cover Stick Trim ABS Chrome Dvere Auta Vnútorné Postavený Rukoväť Miska Na Suzuki S-cross scross SX4 2016 2017

Súvisiace produkty

Porovnať