10pcs Akryl Crystal Korálky Garland Jasné Diamond Strand Dúhové Svadobné Party Domov Luster Opona a Výzdoba

Nový produkt

Skladom

€4.85

Pridať do obľúbených

Akrylových Crystal Perličiek môžu hrať dôležitú úlohu v jazzing až manzanita stromy, candelabras a vázy

Farba:číra

Každý garland oblasť činnosti je 12 cm dĺžka

Na Osemhranné gem opatrenia: 14 mm

Každý garland má 1 Kvapka + 6 Osemhranné

Poznámka:

*Skutočná farba položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

shippment

Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok. Budeme posielať položky do 3-5 dní, akonáhle sa vaša platba je dokončená.

Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.

Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.

1.Uvedomujeme si, že je ťažké nákup cez Internet,

a naozaj chceme aby ste sa spokojní s nákupom .pre zabránilo nedorozumeniu ,

Najprv nás kontaktujte, ak máte nejaké otázky predtým, než stlačíte tlačidlo "kúpiť hneď" alebo na cenovej ponuky.

2. Ak zistíte, že je tam nejaký problém po máš položky,musíte sa obrátiť na nás s vadný fotografií v 3days ,budeme sa snažiť vyriešiť otázku pre vás .othervise nebudeme akceptovať žiadne priznanie alebo vrátenie peňazí.Ďakujeme za pochopenie.

3. Akceptujeme vrátenie peňazí alebo vrátenie, ak je to našou vinou, avšak položka musí začať späť do 3days po tom, ako dostanete to,všetky vrátite tovar musí byť v pôvodnom stave

reklamačný poriadok

Vrátime vám ak vrátite položky, do 15 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

warrenty a maintance

Ponúkame 1-mesiac zadarmo náhradné. Kupujúci môže požadovať náhradu do 15 dní od vášho prevzatia tovaru. Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat.

Poskytujeme tiež 12-mesačnú bezplatnú údržbu. Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat. Ak je akákoľvek časť je potrebné vymeniť, kupujúci by tiež malo uhradiť náklady na časti, ktoré majú byť nahradené.

Pred vrátením položiek, prosím, potvrďte na spiatočnú adresu a logistika metóda s nami. Po dáte položky, pre logistické spoločnosti, pošlite nám, prosím, sledovacie číslo. Hneď, ako sme prijímať položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr.

spätná väzba

Budeme vám pozitívnu spätnú väzbu po preklad je dokončená , bude to ocenili, ak by ste mohli urobiť to isté pre nás aj pre vás?re spokojní s našimi výrobkami a služby.

Prosím, don?t opustiť neutrálne alebo negatívne spätné väzby priamo, bez kontaktu s nami

Ešte raz vďaka za návštevu našom obchode, prajeme vám príjemné nakupovanie!

Štítky: dekoratívne dekoratívne, dekoratívne domova, dekorácie, svadobné party, Lacné dekoratívne dekoratívne, Kvalitné dekoračné domova, Čína dekorácie, svadobné party Dodávateľov.

Hmotnosť 160g
Package 10pcs/Taška
farba Jasné
Materiál Akryl
Príležitosti svadby, narodeniny, party vianoce
Číslo Modelu XH80060HEAC
Typ Jednotky veľa (10 ks/lot)
Veľkosť Balenia 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 0.16kg (0.35lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

10pcs Akryl Crystal Korálky Garland Jasné Diamond Strand Dúhové Svadobné Party Domov Luster Opona a Výzdoba

10pcs Akryl Crystal Korálky Garland Jasné Diamond Strand Dúhové Svadobné Party Domov Luster Opona a Výzdoba

Súvisiace produkty

Porovnať