Drevo Kryt Album Pre 4"x6" Obrázky, Fotografie, Albumy, Vyšívané LÁSKU a Srdce, Má 120 Fotografií

Nový produkt

Skladom

€23.08

Pridať do obľúbených

Drevo Kryt Album Pre 4"x6" Obrázky, Fotografie, Albumy, Vyšívané LÁSKU a Srdce, Má 120 Fotografií

Popis Produktu

1. Toto drevo cover albumu funkcie vyšívané LÁSKY a srdca tvar ozdoby.

2. Album má 120 fotografií v opticky jasné, vrecká s black oka prostredí.

3. Každá stránka môže zobraziť dve 4"x6" výtlačky.

Prečo Budete MILOVAŤ Naše Rámy

Chrániť vaše fotografie pred opotrebovaním a roztrhnutím. Udržať špeciálny moment, ktorý si ochraňoval lepšie. Klasický dizajn bude nikdy byť zastaraný, a hodí všetky dekorácie štýly. Dobrý rám obrazu je najlepším nástrojom pre fotografie zobrazujúce. Uistite sa, že vaša fotografia, ktorá prijať v špeciálnej chvíľu vyzerá fantasticky a je zobrazené v štýlový rám obrazu. Vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, odolné a hospodárne.

Sme profesionálne foto rámček výrobca s dlhoročnými skúsenosťami. Máme vlastnú továreň, ktorá poskytuje veľké množstvo rám produkty, ako je napríklad Multi Rámy na obrazy, Koláže Obrazových Rámov, Dvojitý Rám Obrazu, Rodinné Obrazových Rámov, Svadobné Rámy na obrazy, Retro Rámy na obrazy, Drevené Rámy na obrazy, Sklo, Obrazových Rámov, Polyresin Obrazových Rámov a Kovové Rámy na obrazy atď. O Poštovné sľubujeme, že zásielky budú odoslané do 2 dní (s Výnimkou Sviatkov) po kupujúci platby " je potvrdené v www.haix.sk (Zvyčajne www.haix.sk platformu potreby cca. 24 hodín audit vašej platby). Akékoľvek clá a dovozné dane sú kupujúceho zodpovednosti. Aby vám pomôžu získať pozemok s voľným dane alebo zníženie daňovej cez colné, budeme deklarovať ako "darček" na obchodnú faktúru, alebo colné vyhlásenie s nižšou hodnotou. Ale sme nemôže zaručiť, každý dane a cla zadarmo, pretože to závisí od vašej krajiny politiky. Väčšinou sme dodávať svoje produkty prostredníctvom Čína Príspevok Air Mail, ktorý bude mať 7-40 pracovných dní dosiahnuť svoju polohu. DHL, TNT, Fedex, UPS, EMS sú k dispozícii. Ak chcete niektorý z nich, prosím, kontaktujte nás pred uskutočnením platby spôsobiť tam bude dodatočných nákladov. Nebudeme zodpovední za doručenie odkladu po objednávok von. Ale sme radi, že môžeme pomôcť sledovanie a aktualizáciu vám najnovšie informácie .

O Platbu Alipay, Západ Únie, TT a hlavné kreditné karty cez bezpečné platobné procesor ESCROW sú prijateľné. O spätnú Väzbu, Váš komentár je pre nás dôležité. Prosím, podeľte sa o svoj názor s nami, ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby. Budeme poskytovať produkty s konkurenčné ceny a lepšie služba celú cestu. Prosím, kontaktujte nás pred opustiť žiadne negatívne pripomienky alebo otvoriť akýkoľvek spor na www.haix.sk. Chápeme, nešťastie môžete mať, ak je niečo zle s objednávkou, ale budeme sa snažiť v našich silách, aby vám uspokojujúce výsledky.

Akékoľvek otázky alebo potrebujete viac informácií, neváhajte a kontaktujte nás.

Štítky: Rám, Lacné rám, Drevo Kryt Album Pre 4''x6'' Obrázkov, fotoalbumy, Vyšívané LÁSKY a Srdca, Má 120 Fotografií.

Číslo Modelu 171104A
Štýl Moderné
Kryt farba Sandál Dreva
Kapacita 120 Fotografií
Tvar Obdĺžnik
Funkcie Zobrazenia Fotografie, Darčeky
Názov Značky Giftgarden
Zobrazenie Fotografie Horizontálne Zobrazenie
Druh album fotografií
Foto typ vložiť
s picture card Áno
veľkosť fotografie 4''x6''
Materiál Drevo
Rozmery produktu (cm) 19.6x23.6 x 2
Položka Drevné Kompozitné Pevná Väzba Foto Album
Prepravná Hmotnosť 380g
Záväzné Loose-leaf
Hmotnosť Balenia 0.39kg (0.86lb.)
Veľkosť Balenia 24cm x 20cm x 3cm (9.45in x 7.87in x 1.18in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Drevo Kryt Album Pre 4

Drevo Kryt Album Pre 4"x6" Obrázky, Fotografie, Albumy, Vyšívané LÁSKU a Srdce, Má 120 Fotografií

Súvisiace produkty

Porovnať