Nové viacúčelové štyri-wire testovanie batérie veľký prúd upevnite držiak právo 18650 batérie nabíjanie a vybíjanie 10-20A

Nový produkt

Skladom

€7.91

Pridať do obľúbených

Aktualizovaná verzia! Batéria testovací systém je zďaleka najlepšie zo štyroch liniek, inovatívne a jedinečné batéria svorka fixáciu a spúšťacím zariadením, pomocou super jednoduché!

V súčasnosti existujú dve verzie, Standard Edition (5 súčasných a maximálne 10A); aktuálne verzie (10A, 20A) tento balík je pre veľké aktuálnu verziu!

Opravný balík, štandardná verzia pre 4 20AWG*20 cm silikónový káble, vysoko aktuálna verzia 4 18AWG*20 cm silica gel line

Najnovšia verzia podporuje, komponenty pre viac ako v starej verzii, objem je menší, silnejší, pevné, voľné batérie prevádzkové pohodlnejšie

Tento produkt je určený pre rôzne testy batérie pomocou štyroch-wire batérie držiak, ktorého úlohou je urobiť širokú škálu pevných, polarita batérie von na nabíjanie a vybíjanie, odpor, kapacitu, presný test-objem použitie.

Môžeme rozložiť na štyri-line test princíp a výhody:

(1) štyri-drôtu, test dva súčasné miesto testovania: použite jednu z 2 riadky, ktoré ste dostali na batérie, ktoré sú testované. Takže bez ohľadu na to, aký veľký viesť odpor a obráťte sa na odpor a prúd je konštantná (rovnaká všade série okruhu aktuálny princíp).

(2) úlohy štyri-drôtu, test voltage test bod dva: tam sú dva napätie kontakty, pretože VOLTMeter vstupná impedancia je veľmi vysoká, preto 2 napätie drôt nie je tlaková, takže bez ohľadu na to, aký veľký viesť odpor a obráťte sa na odpor sa tiež nevzťahuje.

4-wire test kontakt odpor môže byť úplne ignorovaný a trás je najpresnejší test, to je dva-wire testy nemôžu byť porovnávané.

Pevné batérie, ktoré môžu byť použité v rôznych veľkostiach, pre nabíjanie a vybíjanie batérie, odolnosť a schopnosť testovanie, akryl list materiálu, sofistikovaná hardvér, celý batérie je jednoduché a efektívne, a je dobrým nástrojom pre elektronické prehrávač!

O zásielke: 1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Vráti a náhrady:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.haix.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

O záruky:

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.haix.sk!

O spätnej väzby:

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: 18650 batéria, Nabíjanie Batérie, batéria 18650, Lacné 18650 batéria, Vysoko Kvalitné batérie, Čína nabíjania batérie 18650 Dodávateľov.

Použitie Štandardná Batéria
Inteligentné Nabíjanie No
Batéria Číslo 1
Rýchle nabíjanie No
Package Áno
Zásuvka Štandard USB
Druh USB
farba Biela
Displej No
Veľkosť Balenia 18cm x 12cm x 6cm (7.09in x 4.72in x 2.36in)
Hmotnosť Balenia 0.13kg (0.29lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Nové viacúčelové štyri-wire testovanie batérie veľký prúd upevnite držiak právo 18650 batérie nabíjanie a vybíjanie 10-20A

Nové viacúčelové štyri-wire testovanie batérie veľký prúd upevnite držiak právo 18650 batérie nabíjanie a vybíjanie 10-20A

Súvisiace produkty

Porovnať