Pánske Skutočné Cowhide Kožené Telefón Prípade Pás Hip Fanny pás Taška Cestovného ruchu Spojka Peňaženka peňaženku Pre Otca Vianočný Darček

Nový produkt

Skladom

€14.13

Pridať do obľúbených

Farba: Čierna;Brown; Kávové Materiál: pravá Koža Veľkosť: 18 cm(W)*5,5 cm(D)*11.5 cm(H)(5.3*0.9*2.7" Hmotnosť: 140 g Množstvo: Jedna, Veľmi dobrý produkt,nenechajte si ujsť to!! Poznámka: Veľkosť sa meria ručne, ak je 1-2 cm chyba, patrí primeranom rozsahu. Prosím, Buďte Opatrní, kúpiť! Poznámka: Osvetlenie, displej a iné faktory môžu spôsobiť FAREBNÉ TIEŇOVANIE,

prosím, komplexné obrázky a popisy textu určiť!

Ďalšie Obrázky

Prepravné Služby

Všetky výrobky sa snaží loď do Jedného pracovného dňa po prijatí platby. Všetky produkty budú najlepšie testované/kontrolovať, dobre zabalené v dobrom stave pred odoslaním. Sme v Číne a máme loď na celom Svete s výnimkou niektorých Vylúčené Krajín Kupujúci' Informácie: snažíme v našich silách, aby vám najviac spoľahlivé, cenovo dostupný spôsob, ako prepravné služby. Ale niekedy medzinárodné dodávky je vysoko závislá na kuriérskej spoločnosti a miestnych zvykov/povinnosti a dúfam, že sa vám môže porozumieť.

V prípade ak nechcete dostávať balík na čas, alebo náš produkt prísť s nejakým problémom, alebo nášho výrobku a nie ako vaše očakávať , atď, prosím, nebojte sa, kontaktujte nás prosím na eBay sa správa ako eBay odporúčame pre ďalšiu pomoc, budeme odpovedať na vaše správy a riešiť akýkoľvek problém, tak skoro, ako je to možné, a zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti .

Platba Politiky

My len loď na Paypal potvrdil, adresu, prosím, uistite sa, že vaša dodacia adresa, obe na eBay a Paypal sú aktualizované.

V prípade, ak si želáte zmeniť adresu doručenia, pošlite nám, prosím novú adresu do správy čo najskôr po vašej objednávky.

Zákazník Uspokojivé

Mojím cieľom je, aby sa uistite sa, že ste spokojný zákazník a príjemné nakupovanie s nami. Pozrite si prosím balíček a položku pozorne, a uistite sa, že tam nie je žiadny problém. Ak máte akýkoľvek problém, alebo nie sú úplne spokojní s nákupom prosím, nenechajte hasitate kontaktujte nás najprv pred odchodom každej zlej odozvy sme sa vyriešiť problém uspokojiť vás. Ak žiadny problém, prosím, zanechajte nám 5 Star () pozitívna spätná väzba.

Štítky: fanny pás taška, pás cestovná taška, pás taška, Lacné fanny pás taška, Vysoká Kvalita pás cestovná taška, Čína pás taška Dodávateľov.

Položka Druh Pás Balenia
Hlavný Materiál Pravá Koža
Číslo Modelu Žiadne
Názov Značky HAOSHUAI
Položka Dĺžka 18cm
Popruh Drop 11.5 cm
Materiálové Zloženie Pravá Koža
Vzor Typ Pevné
Štýl Vintage
Originálne Kožené Typ Hovädzie Kože
Tvar Vankúš
Pohlavie Muži
Veľkosť Balenia 25cm x 18cm x 5cm (9.84in x 7.09in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.21kg (0.46lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Pánske Skutočné Cowhide Kožené Telefón Prípade Pás Hip Fanny pás Taška Cestovného ruchu Spojka Peňaženka peňaženku Pre Otca Vianočný Darček

Pánske Skutočné Cowhide Kožené Telefón Prípade Pás Hip Fanny pás Taška Cestovného ruchu Spojka Peňaženka peňaženku Pre Otca Vianočný Darček

Súvisiace produkty

Porovnať