Drevo perličiek auto sedáku Drevené korálky stoličky umenie masážny vankúš auto sedadla Auta kryt sedadla perličiek vankúš

Nový produkt

Skladom

€13.33

Pridať do obľúbených

PLATBY

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť vykonaná do 5 dni od objednávky.

3), Ak môžete\\\\\\ \ 't pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 5 dní.

4) NIE Sme ZODPOVEDNÍ za akékoľvek vlastné cla, dovoznej dane.

DOPRAVA

1) Budeme slúžiť celý svet poštovné. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2) pokyny budú spracované včasné po zaplatení overenie.

3) My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4) obrázky zobrazené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5) Služba tranzitný čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6) za Normálnych okolností trvá 20~30 dní pre prepravu. Ak ste nedostali vašu zásielku do 45 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7) v Dôsledku zásob stav a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

ZÁRUKA

1) zaväzujeme sa: dostanete PLNÚ NÁHRADU, ak vaša objednávka nie je prísť do zasľúbenej čas doručenia. Môžete získať PLNÚ NÁHRADU, ak váš položka je značne odlišné od nášho popis

2) Sme sa prísne skúšky pred zásielky. Ak nebudete spokojný s produktmi, keď dostanete, mohli by sme hovoriť veci, nad alebo pošlite ich späť ku mne do 7 dní , a vy by ste mali znáša všetky prepravné náklady , dám vám plnú náhradu s výnimkou lodné náklady .

3) Všetky Fotografie zobrazené sú 100% reálne a pre referenčné účely. Prosím, dovoľte možné mierne rozdiely vzhľadom na technické zhodnotenie a rozptyl. Vaša objednávka je uznávaný ako ste s plnou potvrdenie o výrobok, špecifikácie a príslušné politiky. Náš zákaznícky servis je pripravený vám pomôcť kedykoľvek. S cieľom vytvoriť príjemnú nákupný zážitok pre vás, sme odhodlaní poskytovať najvyššiu kvalitu a skvelé služby po celý čas.

4) Ak máte akékoľvek otázky alebo problémy, budeme sa snažiť urobiť pre vás a riešiť problém spoločne. Ak nemám on-line, prosím zanechať správu na mňa, ja som sa obnoviť vám najrýchlejší rýchlosť.

5) Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležitá. Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy. To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich.

Štítky: vankúš izba, vankúš šitie vzor, guľôčky dreva, Lacné vankúš izba, Vysoko Kvalitný vankúš šitie vzor, Čína perličiek Dodávateľov dreva.

Položka Výška 45inch
Názov Značky daikin mravce
Nastaviť Kus 1
Auto, Aby Všetky modely
Položka Hmotnosť 1kg
Druh Materiálu Oxford handričkou
Položka Dĺžka 45inch
Názov vcby
Špeciálne Funkcie pohodlné
Mfg Poradové Číslo 00
Položka Šírka 45inch
Názov vcby
Položka Druh Prestieranie & Podporuje
Platné Sezóny Štyri Ročné Obdobia
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 3.0kg (6.61lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Drevo perličiek auto sedáku Drevené korálky stoličky umenie masážny vankúš auto sedadla Auta kryt sedadla perličiek vankúš

Drevo perličiek auto sedáku Drevené korálky stoličky umenie masážny vankúš auto sedadla Auta kryt sedadla perličiek vankúš

Súvisiace produkty

Porovnať