1/8" (3 mm) Dĺžka Rezu Velvet veľa Zmiešané Farby ~ Šrot Rezerváciu alebo Cardmaking Príslušenstvo

Nový produkt

Skladom

€7.06

Pridať do obľúbených

OBRÁZOK

1/8" (3 mm) Dĺžka Rezu Velvet veľa Zmiešané Farby

POPIS

Značka: PPCrafts názov položky: Zamatovou Stuhou materiál:100% Nylon širokú:1/8"(3 mm) dĺžka:celková 50yards za veľa pre farba (výber farby od farby) Ak sa rozhodnete pre Zmiešané Farby, pošleme 5 farieb pre vás, 10 metrov z každej farby . farba: Ako na obrázku zobrazené

Vyzdvihnúť farieb z 5 C je k dispozícii, 50 metrov len pre farbu, prosím pošlite farba číslo k nám správu! Ďakujeme!

Ste ponuky na 50 metrov Zamatovou Stuhou . Vzor je vo veľmi dobrej kvalite a tento produkt je vysokého štandardu v súlade s "Oeko-Tex Standard 100" . Je ideálny pre balenie a aby si remeslá, ako sú luky a sušič na rany. A sme stále dodanie 300 metrov/rolka balenie ! Pre podrobnosti prosím posielať správy k nám!!!

PLATBA Platba musí byť doručená do 7 dní od ukončenia aukcie alebo posledný zakúpené položky "Kombinovaná Platba/Doprava'. Zásielka bude odoslaná až po platby, je jasné.

Pre akékoľvek prepravné zľavu (ak je to uplatniteľné), prosím, počkajte, až prijaté faktúry od predávajúceho pred vykonaním akejkoľvek platby.

DOPRAVA

Používame Čína Príspevok dodať váš parl; Ako v Číne, takže na dlhé vzdialenosti prepravy. Prosím, láskavo pochopiť dodacia lehota dlhšia, než na vášho miestneho predajcu. Tak normálne dodacia lehota:

Nad 2 kg odoslané prostredníctvom Ems Express. ako celková hmotnosť je viac ako 2 kg, nemohol poslať doporučene Poštou na 1 parcelu.

USA: 2 až 4 týždne

AU : 2 až 4 týždne

Európa: 3-5 týždňov (Rusko:v širšom okolí 3-5 týždňov)

Avšak, niekedy môžu byť niektoré oneskorenia v colnej oblasti zúčtovania alebo dodávky. Prosím, uistite sa, že máte dostatok trpezlivosti pred uvedením vašej ponuky/objednávky.

Štítky: veľa mix, príslušenstvo príslušenstvo, kniha kniha, Lacné veľa mix, Vysoko Kvalitné príslušenstvo príslušenstvo, Čína kniha kniha Dodávateľov.

Materiál 100% Nylon
Textílie Typ Taft
farba zmiešaný
Typ Produktu Pásky
Štýl Jednu Tvár
šírka 1/8"
Miesto Pôvodu Zhejiang, Čína (Pevninská Časť))
Číslo Modelu polyesterové pásky
Názov Značky PPCrafts
Vzor Jednofarebné
Technics Žakárové
Veľkosť Balenia 20cm x 20cm x 5cm (7.87in x 7.87in x 1.97in)
Typ Jednotky veľa (50 Metrov/lot)
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

1/8

1/8" (3 mm) Dĺžka Rezu Velvet veľa Zmiešané Farby ~ Šrot Rezerváciu alebo Cardmaking Príslušenstvo

Súvisiace produkty

Porovnať