Fotografie Pozadie Vintage Tehlovej Steny Rekvizity Staré Noviny Foto Pozadie pre Photo Studio

Nový produkt

Skladom

€7.01

Pridať do obľúbených

Naša značka MEHOFOTO , Sme profesionálne ph o tography ba ckdrop výrobcu,snažíme sa vyrábať v najvyššej kvalite produkt pre vaše pozadia potreby. Máme vlastnú photo studio a náš profesionálny tím. Naše výrobky sú primárne zamerané na svadbu,novorodenca,deti,photo booth,dieťa sprchy,stužkové,párty a ďalšie,tiež ideálny pre televíziu,video produkcie a digitálneho trade show,veľké billboard photogr aphy. Môžeme podľa každého zákazníka požiadavky na design jedinečnú kulisu produktu. Naše produkty zahŕňajú Polyesterovej Tkaniny Pozadia, waterproo f anti-UV,Plátno Kulisu, Gumové podlahy, Ol d master mušelínu, ako aj cenovo dostupné Vinyl Handričkou Pozadia. Robíme OEM,ODM a Iné prispôsobené Tradeshow objednávky. Ponúkame širokú škálu pozadie materiálov s vlastnou veľkostí a štýlov na výber. Ak máte špecifické veľkosti potreby,niektorý z našich pozadia si môžete objednať vlastné veľkosti, neváhajte nás kontaktovať.

Materiál

Polyesterovej tkaniny;obraz je jasný,realistický,Stereo zmysel je silný,je ideálny pre akékoľvek profesionálne alebo súkromné fotografie

Funkcie

P olyester:porovnanie na papier a handričkou ba ckdrop,polyester je vodotesný,hrubé,odolné,svetlé farby,hladký a winkle zadarmo. Maximálny súvislý šírku 300 cm. Môže byť použité viackrát. Hotové spolu všetky okraje, aby sa zabránilo slzy. Vysoko nákladovo efektívne.

Ideálna dekorácia pre p hoto kulisu,svadby,novorodenca,deti,photo booth,dieťa sprchy,stužkové,párty a ďalšie,tiež ideálny pre televíziu,video produkcie a digitálneho trade show,veľké billboard phot ography.

Ak pozadí je špinavé,môžete si ju hodiť do práčky. To môže byť sklopená pre jednoduché prenášanie,môžete ho použiť vonku,je preferovanou voľbou pre fotografov.

Tu sú spôsoby, ako odstrániť vrásky:

Pre polyester pozadí,môžete umyť alebo železa ho odstrániť záhyby,vrásky sú ľahko odstrániť.

Materiál

T hin - Vinyl ( P ictorial tkaniny ) ;H vpn rozlíšenie a kvalita a nie je ľahké, vyblednúť;môže utrite w vôd,ľahko udržiavať clea n.

Funkcia s

Vinyl,Na pictur e je jasné,realistické,Stereo zmysel je silná . Maximálny súvislý šírka 300c m , mäkký,ľahký, Ľahko Zložiť & Carry,lacnejšie a svetla ako Polyesterovej tkaniny,ale je stále trhať dôkaz , Nie je vody dôkaz,Môže byť použité len pre vnútorné fotografie,Tak to je Viac vhodný pre jednorazové použitie. Ľahko zavesiť straightly alebo prirodzene.

ako narodeniny par ty,rodiny s hotographers...

Poznámka:nedotýkajte sa ho s vodou, keď si nájsť stopy na backdr op, môžete skúsiť použiť mierne vlhké navlhčenou handričkou skúste utrite ju.

Tu sú spôsoby, ako odstrániť vrásky:

1) Roll to až tesne s valec pre 3-4 d ays,bude to ok.

2) Tepla s naparovaciu žehličku na zadnej položky,Ak je to potrebné,prosím, žehlička zadný povrch s naparovaciu žehličku, ale nie suché železa.potom to bude hladká znova.

Takže ak nie je možné akceptovať,prosím, kupujte len s opatrnosťou.

Vezmite prosím na vedomie,

1.počítačové obrazovky sú rôzne farby,ich opravu, jemné farby, rozdiel je normálne.

2.V rovnakom čase,pretože naše podkladový materiál, alebo ilustrované atramentu v rôznych dávkach,na pozadí pri tlači budú mať veľmi malý rozdiel.

3.V záujme fac ilitate tran sp ort a obalov,bude zložený pozadí zásielky výsledkom pokrčený.

Nebojte sa,nebudú mať vplyv na použitie.

Fotografie

Pomocou série high-tech digitálnych zariadení na výrobu, starostlivo vyrobené digitálne obrázky i n k o je t obrázky.Na pozadia je potrebné udržať vzdialenosť pre fotografovanie. Aj mnohé veľké obrázky vo formáte môže zdať trochu pi x e lated. Rôzne svetelné budú mať rôzne streľba efekt,môžete sa pokúsiť nastaviť svetla, aby vaše fotky lepšie .

Doplnkové služby, Prosby e, kontaktujte nás.

1.Pridajte horný/dolný vrecku alebo otvor.

2.Valcované odosielanie kulisu.

3.Môže byť prispôsobený na akejkoľvek veľkosti.

4.Pozadie môže byť osobný vzor, pridať fotky, upravovať farba/štýl.

5.Drop shipping.

6.Najmä urýchlené, Spracované objednávku do 24 až 48 hodín a dodáva.

Spätná väzba

Ak nebudete spokojní s transakciou,prosím, neváhajte conta ct ma,ja odpoviem do 24 hodín a skúste to moje najlepšie vyriešiť všetky problémy.ak sa vám to páči,prosím, daj mi päť-hviezdičkový recenzií.Ďakujeme!

Štítky: pozadia pre photo studio, foto pozadia, pozadia na foto, Lacné pozadia pre photo studio, Vysoká Kvalita foto pozadia, Čína pozadí pre foto Dodávateľov.

Štýl Drevená Podlaha
Max. Šírka 300 bezšvíkové
Číslo Modelu Vintage stenu
Obrázok Obsah Rodina Umenie Retro Photog
vinyl handričkou počítačová tlačené
Veľkosť Custom
Názov Značky MEHOFOTO
Veľkosť (mm) 100x150cm Polyester, 150X220cm Vinyl, 100x150cm Vinyl, 200X300cm Vinyl, 300X360cm Polyester, 300X360cm Vinyl, 300X600cm Vinyl, 150X220cm Polyester, 200X300cm Polyester, 300X600cm Polyester, Vlastná Veľkosť
Package Áno
Tému Deti Pozadí,Vianočné Pozadia
farba Farbu Svetla
Druh Sprej Maľované
Materiál Vinyl&Polyester
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 25cm x 30cm x 6cm (9.84in x 11.81in x 2.36in)
Hmotnosť Balenia 0.4kg (0.88lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Fotografie Pozadie Vintage Tehlovej Steny Rekvizity Staré Noviny Foto Pozadie pre Photo Studio

Fotografie Pozadie Vintage Tehlovej Steny Rekvizity Staré Noviny Foto Pozadie pre Photo Studio

Súvisiace produkty

Porovnať