Súhvezdie Diy Diamond Maľovanie Auta Dekoratívne Maľby Handwork Námestie Plné Diamond Maľovanie Rak, Panna 12 Zverokruhu

Nový produkt

Skladom

€6.33

Pridať do obľúbených

Diamond výšivky diamond mozaiky výšivky cross-stitch čaj kamienkami Pohár samolepky na Stenu kôš Súpravy na vyšívanie priadza obrázok handričku diamond mozaiky foamiran diamond maľovanie obrazu kamienkami obrazy kamienkami

Súhvezdie Diy Diamond Maľovanie Auta Dekoratívne Maľby Handwork Námestie Plné Diamond Maľovanie Rak, Panna 12 Zverokruhu (Z390-1)

K dispozícii veľkosti: Prosím, vyberte Materiál: Bavlna a Námestie diamond použitie : diy diamond maľovanie ; diamant výšivky maľovanie; Položky zahrnuté: 1. Dosť živice diamanty. 2. A4 Model HD kresby (vrátane nákresov, tabuľka farieb) 3. Používa sa na klip guma vŕtať pinzety, plastové tácky. Náš obchod použiť námestie živice diamond ako surovina a máme dve diamond štýly:deväť-hrana a trinásť-edge. Kombinácia týchto dvoch štýlov bude maľovanie sa zdajú byť viac elegantné, v textúra s shinning jas.V porovnaní s tradičnými živice maľovanie,naše skutky majú silnejší pocit stereophotograph a luxusné, dokonale vyjadrená new-style živice diamond, stojaca na vaše elegantná chuť na dom dekorácie! Živica diamond je vyrobený len niekoľko výrobcov. Okrem toho, vzhľadom na svoju malú veľkosť, je to ťažké, aby sa zabránilo nedostatku problém absolútne. Medzitým, bude tiež trvať veľa robotníci vyzdvihnúť nedostatok položky s takej malej veľkosti. Preto, Agassi rozhodnúť toadd 20% viac diamantov do každého vrecka, aby sa za možnosť nedostatok otázky, ako aj niektoré neočakávané okolnosti, ako je prevádzka chyby v DIY. Agassi\\ \ 's živice diamond pozostáva z 447 diamanty s rôznymi farbami vyjadriť farebné zmeny potrebné vo všetkých druhoch podmienok. Bohaté farby a živé, efekt bude plne uspokojiť požiadavky pre osobný záujem, zbierky, dary, urob si sám, alebo sa používa ako senior dom dekorácie. .... O Obal .... Odpoveď: bublina taška účinok zobraziť B: kartón balenie účinok zobraziť Popis: Rôzne veľkosti pre všetky fotografie, tak, že rôzne políčka alebo bublina tašky. ~~~ Odporúča dôvodu ~~~ Odporúča dôvodu:

1.100% úplne nové

2.Lacné (zdroj factory)

3.Realistický obraz (uspokojiť dopyt)

4.Rôzne vzory (multiple choice)

5.Čas dodania (5-7 dní) ~~~ O Diamanty ~~~ ~ Existujú dva druhy diamanty : 1 , oddiel 9 ; 2 , kapitole 13 .

Tam sú 447 farby . Každý diamant veľkosť : 2.5x2.5 mm . ~~~ Paketové Diamantov ~~~ Každá taška má 210 - 240 kusov .

~~~ O Canvasv ~~~ dovoze ropy, maliarske plátna , symbolov je veľmi jasné . ~~~ O Nástroje ~~~ Obsahovať: Pinzety, obdĺžnika, malé tašky, samolepky. ~~~ Výrobné Kroky ~~~ 1, Otvorte okno, kontrola súpravy je to kompletné .

2, Podľa farebného kódu, vyberte farbu do dosky .

3, Nájsť symboly na obrázku na začiatku vložiť do dokončiť to .

4. Ak chcete dokončiť to , dať nejaké knihy na vrchole , nech je to viac pevne .

5. Gratulujeme, môžete ísť zarámované až teraz ! ~~~ Workshop ~~~ .... O Účinku ....

Čím väčšia je veľkosť, tým lepší účinok! Každý diamant veľkosť : 2.5x2.5 mm. Ak je obrázok komplex, v malej veľkosti, bude to veľmi dobré! Ak potrebujete veľkú veľkosť všetkých obrázkov, kontaktujte nás, prosím!

.... O Nás ....

Náš diamant maľby sú polotovarov, nezahŕňa rám. Budeme poskytovať diamond výšivky nástroje pre vaše urobiť. A budeme umiestnené 20% viac diamantov! Hoci sa naše výrobky nie je najlacnejšie, ale na kvalite nášho tovaru je najlepší! Keď skončíte, môžete ho poslať fotky vašej obrazy nám, ukážeme to, aby kupujúci po celom svete oceniť!

.... Spätná väzba ....

Pretože vaša spätná väzba je veľmi dôležitá pre náš rozvoj podnikania, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minúta. Ďakujeme! Ak nie ste spokojní s produktom a servisu, prosím, láskavo kontaktujte nás pred odchodom akékoľvek negotive a všetky neutrálne spätnú väzbu. Budeme sa snažiť uspokojiť vás. Vďaka!

.... Expresné Doručenie ....

Pozornosť! sme medzinárodná predávajúci od Čína (pevninská časť). PROSÍM, BUĎTE TRPEZLIVÍ! Zvyčajne sme ponuku štandard international letecky.To môže robiť o 10 do 25 pracovných dní pre dodanie. Ak máte akékoľvek otázky, alebo akékoľvek špeciálne požiadavky, prosím, kontaktujte nás. odpovieme do 24 hodín vzhľadom na časový rozdiel medzi nami.

....Poznámka:....

Burer bude zodpovedný za daní,ciel a iných poplatkov počas prepravy! Všetky položky by mali byť odoslané na www.haix.sk berified adresu

.... Podmienky Predaja ....

Ak nie ste spokojní s položku, môže byť vrátený v pôvodnom stave v priebehu jedného týždňa po obdržaní. zašleme vám celú sumu spolu s prepravné náklady, akonáhle sme prijímať položky. Ale kupujúci nemusí platiť spiatočnou adresou.

Vitajte Na Návšteve Nabudúce !

Štítky: maľovanie pohár, maľovanie zástera, maľovanie na pláži, Lacné maliarske pohár, Kvalitné maľovanie zástera, Čína maľovanie na pláži Dodávateľov.

zapadajúceho slnka
Materiál Živica
Plátno Metóda Balenia Zrolovaná
Počet Farieb 1-30
Vložením Oblasti Plná
Položka Č.
Formulár Trojrozmerný
Miesto Pôvodu
Vonkajšie Balenie Farebné Políčko
Vzor Typ Zviera
Použitie Obrazy
Názov Značky MYCELLA
Veľkosť
Téma
Rám No
Štýl Európa
Diamond Tvar Námestie
Veľkosť Balenia 25cm x 23cm x 12cm (9.84in x 9.06in x 4.72in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.82kg (1.81lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Súhvezdie Diy Diamond Maľovanie Auta Dekoratívne Maľby Handwork Námestie Plné Diamond Maľovanie Rak, Panna 12 Zverokruhu

Súhvezdie Diy Diamond Maľovanie Auta Dekoratívne Maľby Handwork Námestie Plné Diamond Maľovanie Rak, Panna 12 Zverokruhu

Súvisiace produkty

Porovnať