Muži Plátno módne Messenger Ramenný Fanny Pack Pás Nohu taška Motocykel Koni Cross Body

Nový produkt

Skladom

€13.16

Pridať do obľúbených

Ideálne na cestovanie, práca, škola,turistika, táborenie, cyklistika a iné outdoorové aktivity; Prijatie jedného-pútko a jedna noha popruhu dizajn, vak môže pôsobiť ako pás nohu taška/ stehna drop taška na použitie; Materiál: Plátno(Vysoká Kvalita); Veľkosť: 23(W)*13 cm(D)*34 cm(H)(9.0*5.1*13.3"), cca; Ramenný Popruh: Ramenný Popruh: 105 cm(41.3" Palcový) cca; prispôsobiť Pás: 76 cm-105 cm(30.0"-41.3" Palcový) cca; Nosenie Stehna: 52-72 cm(20.5"-28.3" Palcový) cca; Hmotnosť: cca 350 g; Farba: Čierna;Káva; ArmyGreen; Množstvo: Jeden; Poznámka: Ručné meranie, môže byť 1-3 cm odchýlka Poznámka: Osvetlenie, displej a iné faktory môžu spôsobiť FAREBNÉ TIEŇOVANIE, prosím, komplexné obrázky a popisy textu určiť! Veľmi dobrý produkt, nenechajte si ujsť to!!

Ďalšie Obrázky a podrobné Údaje

Prepravné Služby

Všetky výrobky sa snaží loď do Jedného pracovného dňa po prijatí platby. Všetky produkty budú najlepšie testované/kontrolovať, dobre zabalené v dobrom stave pred odoslaním. Sme v Číne a máme loď na celom Svete s výnimkou niektorých Vylúčené Krajín Kupujúci' Informácie: snažíme v našich silách, aby vám najviac spoľahlivé, cenovo dostupný spôsob, ako prepravné služby. Ale niekedy medzinárodné dodávky je vysoko závislá na kuriérskej spoločnosti a miestnych zvykov/povinnosti a dúfam, že sa vám môže porozumieť.

V prípade ak nechcete dostávať balík na čas, alebo náš produkt prísť s nejakým problémom, alebo nášho výrobku a nie ako vaše očakávať , atď, prosím, nebojte sa, kontaktujte nás prosím na eBay sa správa ako eBay odporúčame pre ďalšiu pomoc, budeme odpovedať na vaše správy a riešiť akýkoľvek problém, tak skoro, ako je to možné, a zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti .

Platba Politiky

My len loď na Paypal potvrdil, adresu, prosím, uistite sa, že vaša dodacia adresa, obe na eBay a Paypal sú aktualizované.

V prípade, ak si želáte zmeniť adresu doručenia, pošlite nám, prosím novú adresu do správy čo najskôr po vašej objednávky.

Zákazník Uspokojivé

Mojím cieľom je, aby sa uistite sa, že ste spokojný zákazník a príjemné nakupovanie s nami. Pozrite si prosím balíček a položku pozorne, a uistite sa, že tam nie je žiadny problém. Ak máte akýkoľvek problém, alebo nie sú úplne spokojní s nákupom prosím, nenechajte hasitate kontaktujte nás najprv pred odchodom každej zlej odozvy sme sa vyriešiť problém uspokojiť vás. Ak žiadny problém, prosím, zanechajte nám 5 Star () pozitívna spätná väzba.

Štítky: ramenné fanny pack, pás nohu taška, Nohu taška, Lacné ramenný fanny pack, Vysoká Kvalita pás nohu taška, Čína nohu taška Dodávateľov.

Názov Značky ETONWEAG
Materiálové Zloženie Plátno
Položka Dĺžka 34cm
Tvar Box
Pohlavie Muži
Položka Druh Pás Balenia
Vzor Typ Pevné
Číslo Modelu Žiadne
Hlavný Materiál Plátno
Štýl Vintage
Popruh Drop 23 cm
Hmotnosť Balenia 0.35kg (0.77lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 23cm x 13cm x 34cm (9.06in x 5.12in x 13.39in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Muži Plátno módne Messenger Ramenný Fanny Pack Pás Nohu taška Motocykel Koni Cross Body

Muži Plátno módne Messenger Ramenný Fanny Pack Pás Nohu taška Motocykel Koni Cross Body

Súvisiace produkty

Porovnať