MJJC Značky Vody rozstrekovač Prútik Tryska pre Predák Sterwins Lavor Hitachi Sorokin Copokin Kladivo Elitech Tlakový čistič

Nový produkt

Skladom

€13.60

Pridať do obľúbených

Voda rozstrekovač Vody Prútik Tryska pre Tlakový čistič s 5 sprej tipy

Ak je váš tlak podložka je stále pracuje, ale brokethe striekajúcej vode lance, alebo chcete objednať alternatívne vody rozstrekovač, to je ideálna pre vás. je to ľahké, krátke a pohodlné na používanie. a najdôležitejšie je, že to funguje ešte lepšie ako vaše pôvodné vody lance.

Máme veľa modelov týchto vody lance, ktorý sa zmestí na takmer všetky druhy tlakový čistič, pričom každá položka je len jeden adaptér, takže ak si nie ste istí, či je tento model sa hodí k vášmu tlakový čistič, alebo nie, prosím, neváhajte nás nechať správu. my vás budeme kontaktovať s odbornou návrh.

všetky položky v aplikácii fotografie sú zahrnuté v balíku, takže nie sú celkom 5 rôznych sprej tipy na použitie pre rôzne účely.

FAQ:

Otázka: Ako dlho bude trvať, než sa na mňa?

Odpoveď: Zvyčajne parcela, bude trvať 15 až 20 dní, aby si na vás, ale niekedy to bude trvať 2 mesiace (Brazília môže trvať 3 mesiace) na niečo mimo nášho dosahu počas prepravy. Ak sa nechcete dostať zásielky do 2 mesiacov, ktorý sa zdá, že pozemok je stratené alebo niečo iné, mohli by ste si otvoriť spor a my by sme vrátime vám.Dúfam, že pre vaše porozumenie a ďakujem.

Q: môžem Si vybrať iné prepravné spôsobmi?

Odpoveď: Áno, môžete si vybrať doprava spôsoby, ako pri zadaní objednávky. Ďakujem.

Otázka: môžem dostať nejakú zľavu?

Odpoveď: Ospravedlňujeme sa vám za to. Všetky ceny na stránke sú najvýhodnejšie ceny môžeme ponúknuť. Ale ste mohli získať nejaké kupóny na našej predajni stránke. Ďakujem.

Otázka: Prečo trvá tak dlho, získať peniaze?

Odpoveď: nebojte sa, za normálnych okolností, to bude trvať 5 až 20 pracovných dní, ak chcete dostať náhradu späť. Ak nie, musíte ísť požiadajte Zákaznícky Servis pre pomoc. Ďakujem.

Otázka: koľko budete známky na pozemok?

Odpoveď: Pre pena lance, zvyčajne sme mk 10 eur na zásielku. Pre polisher stroj, by sme označiť $30-50. Ako obvykle, sme nemohli označiť tovar ako darček. Venujte prosím pozornosť, tam sú 4 druhy peny lance, ktorý bude priamo riešiť www.haix.sk Skladu, tak by sme nemohli dať nižšiu cenu na tieto pozemky. Vďaka za pochopenie.

Q: nechcem fľaše peny lance, môžete predať zvyšok samostatne?

Odpoveď: Áno, mohli by sme vám predať tie časti, ale cena je takmer totožné s fľaša. A tam sa môže vyskytnúť, že naše pena lance nemohol sa zmestia do fľaše. Preto vám odporúčame kúpiť celú pena lance. Ďakujem.

Otázka: môžem dostať fľaše bez loga?

Odpoveď: Áno, máme fľaše bez loga. Ak si objednáte 2 ks, pošleme vám fľaše s logom. Objednávky suma nad 12 ks, pošleme fľaše bez naše logo. Ak chcete, aby sa všetky fľaše s logom, prosím, nechajte odkaz. Vďaka za pochopenie.

Otázka: sledovanie stavu ukazuje doručenie neúspešné, čo by som mal robiť?

Odpoveď: v tejto situácii, budete musieť vyzdvihnúť zásielku sami na miestnej pošte s sledovacie číslo alebo požiadajte personál, tam vám sledovať zásielku. Tak, ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti.

Q: Prečo nie je malý nástavec skrutku v balíčku? Čo je to?

Odpoveď: Tam bude malý nástavec skrutku(1.1 mm) pre menšie tlakových. Ak peny lance je dobre fungovať, potom to nemusí byť nahradené. Ďakujem. Otázka: Aký je pracovný tlak vaše pena lance?

Odpoveď: pracovný tlak našich pena lance je medzi 100-168 bar.

Otázka: Aký je rozdiel medzi čiernym a bezfarebný jeden z vašich pena lance?

Odpoveď: Bezfarebný skratka pre adaptér z mosadze. A Čierny jeden stojí za plastové adaptér. Obaja sú v rovnakej veľkosti, sú len vyrobené z rôznych materiálov. Aby ste mohli vybrať buď jednu.

Otázka: Prečo sledovania stavu nezmení vôbec na dlhú dobu?

Odpoveď: To si vyžaduje určitý čas pre lodnej dopravy na trati tovaru a aktualizovať sledovanie informácie, najmä keď tovar, ktorý je pod dopravy na prepravu rôznych skladov. Dúfam, že za pochopenie.

Otázka: môžem dostať digitálnu faktúru?

Odpoveď: Áno, pošlite nám, prosím váš E-mail. Pošleme vám ju. Ďakujem.

Štítky: trysky pre tlakových, tryska rozstrekovaný, tryska tlak podložka, Lacné trysky pre tlakových, Vysoká Kvalita tryska rozstrekovaný, Čína tryska tlak podložka Dodávateľov.

Názov Značky MJJC
S Vodné Fajky No
Materiál Telesa Inžinierske Plastové
Rukoväť Typu Prst Grip
Vodné Sprej Typ Fanúšikov
Rozhranie Materiál Inžinierske Plastové
Tryska Materiál Inžinierske Plastové
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 23cm x 6cm x 8cm (9.06in x 2.36in x 3.15in)
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

MJJC Značky Vody rozstrekovač Prútik Tryska pre Predák Sterwins Lavor Hitachi Sorokin Copokin Kladivo Elitech Tlakový čistič

MJJC Značky Vody rozstrekovač Prútik Tryska pre Predák Sterwins Lavor Hitachi Sorokin Copokin Kladivo Elitech Tlakový čistič

Súvisiace produkty

Porovnať