Lesk PVC Tapety Kotúčoch Zlaté, Strieborné Fólie Spálňa Tapety Zrkadlo Mozaiky Iskru 3D Tapety pre Obývacia Izba Domova

Nový produkt

Skladom

€19.05

Pridať do obľúbených

Lesk PVC Tapety Kotúčoch Zlaté, Strieborné Fólie Wall Papiere Zrkadlo Mozaiky Iskru Steny 3D Tapety pre Obývacia Izba Domova

Popis Položky: Položka Č.: RQ0110-01 Materiál: Zlato Fólie, Tapety, Veľkosť Produktu: 0.53 m (W) * 10 m (L)=5.3 Meter Štvorcový/Veľa/Roll Štýl: Klasické style Použitie: Obývacia izba / posteľná bielizeň izbe / Štúdiu izba/ detská izba /, TV joj Funkcia: -Odolné, zvukovo izolované ! -Anti-statické, Vlhkosti-dôkaz ! -Prírodné a Ecofriendly ! Vezmite prosím na Vedomie: 1, Farebné Tóny sa môže líšiť vzhľadom na rôzne osvetlenie v miestnosti. 2, Kúpiť dostatok kotúčoch v čase, uistite sa, že pochádzajú z rovnakej dávky, aby sa zabránilo farebný rozdiel. 3, nie je žiadne lepidlo alebo vložiť prášok na zadnej Tapety, To nie je, samolepiace tapety. Prosím, pripravte lepidlo alebo vložiť prášok pred zverejnením tapetu. 4, klienti z Brazílie by chcel zaslať do express, Prosím, poskytnite mi svoje CPF alebo CNPJ Č. nižšie objednávky, ďakujeme! 5,Pri zakúpení viac ako 2 rožky, V mnohých krajinách, by Sme mohli ponúknuť zadarmo doprava DHL alebo Fedex. TNT.UPS. Aramex, dodacia lehota je treba len 5-7 pracovných dní! Teplé Tipy: Ak si nie ste istý, koľko rožkov musieť kúpiť,povedzte nám, prosím, výška a šírka múru,odporúčame vám to.

Spätná VÄZBA : Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minúta. Ďakujeme! 1.Návrat Politiky podrobnosti: Kupujúci môže získať čiastočné vrátenie peňazí, a aby sa položky(položiek), ak nie sú popísané, alebo vlastniť nejaké otázky kvality pri vyjednávaní priamo s predávajúcim 2.VRÁTENIE tovaru: Ak si chcete vymeniť položky prijaté, musíte nás kontaktovať najneskôr do 3 dní od prijatia vašej objednávky. A vy by ste mali platiť ďalšie poplatky za doručenie, ktoré vznikli, a položky, vrátil by mal byť udržiavaný v pôvodnom stave.

Fotografie Zoznam

Štítky: PVC tapety, Tapety roll, stenové krytiny, Lacné pvc tapety, Kvalitné tapety roll, Čína steny pokrýva Dodávateľov.

Poplatok Jednotky Usd/Roll
Materiál Drevených vlákien tapety
Papierové Tapety Svetlo Odrážajú tapety
KTV Bar Stropné Nástenné papiere Štúdia,detská izba,Spálňa
dekoratívne nástenné papiere kovové zlato tapety
Funkcia Vode Odolný,Odolný proti Plesniam,Extra Hrubé,šetrné k životnému Prostrediu,Formaldehyd-zadarmo
kuchyňa tapety 3D tapety
steny výzdoba tapety Vzor Tapety
deti tapety tapety na stenu
Použitie Zábava,Obchod,Administratíva,Domácnosti
Štýl Moderné
Vzor Pevné
Druh Kovové Tapety
tapety na steny 3d tapety 3d stenu
Číslo Modelu RQ0110-01
Rozmery 53 cm X 10 m
Povrchová Úprava Odraz Svetla
Veľkosť Balenia 60cm x 10cm x 10cm (23.62in x 3.94in x 3.94in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.6kg (1.32lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Lesk PVC Tapety Kotúčoch Zlaté, Strieborné Fólie Spálňa Tapety Zrkadlo Mozaiky Iskru 3D Tapety pre Obývacia Izba Domova

Lesk PVC Tapety Kotúčoch Zlaté, Strieborné Fólie Spálňa Tapety Zrkadlo Mozaiky Iskru 3D Tapety pre Obývacia Izba Domova

Súvisiace produkty

Porovnať