Plastové jerky zbraň Jerky Dialo Auta Beef Jerky Držiak pre DIY Domáce Použitie Populárne Typ Jerky Zbraň

Nový produkt

Skladom

€4.76

Pridať do obľúbených

Sme továreň môže drviče pre viac 10years. Ak chcete veľké množstvo pls kontaktujte ma e-mailom. Uvidíte naše kontaktné informácie na našej predajni. Budeme musieť urobiť nové, ak náš tovar nie je dostupný. Tak to bude trvať dlhší čas, niekedy wen nemáme na sklade. Pre DIY používať kvalitné Kuchynské náradie Veľké jerky zbraň so spúšťou a ratchet bar drží až 1-libra mleté mäso Prichádza s 3 prílohy Ušetriť peniaze, aby si vlastné jerky, Aby beef jerky, turecko jerky, alebo zverinu jerky Ľahko sa čistí Jerky Zbraň Auta, môžete začať robiť skvelé ochutnávka beef jerky vo vašej domácnosti! Môžete urobiť dokonalý jerky palice a pásy, s ľahkosťou zakaždým, pomocou 9-in. jerky zbraň! Je to skvelé pre výrobu jerky spôsob, ako sa vám to páči a za zlomok nákladov. Skvelé ochutnávka Beef Jerky, Turecko, alebo Zverinu Jerky Doma. Je to Zábavné a Jednoduché. Aby ochutnávka jerky doma Krok 1. Zmes mleté mäso s korenie z vašich preferencií; Krok 2. Ak chcete načítať, podržte striebornú kartu nadol a vytiahnite biely gombík celú cestu späť; Krok 3. Odskrutkujte červený krúžok z konca rúry. Miesto mäsa zmesi do rúry. Vložte požadovaný tip prílohu; Krok 4. Bielu gombík, kým lisy proti mäso. Podržte jerky zbraň nad dehydrator zásobník a stlačiť striebro spúšťať opakovane na vydanie zmes na tácke. Suché jerky pri najvyššej teplote(71 stupňov), kým jerky je "kožený". To bude trvať od 4-15 hodín vyschnúť. Balenie:1pcs na nastaviť ako fotografie, ukazuje nižšie:

CE certifikácia vzduchu tužidlové zbrane: 10 rokov odborných skúseností zaručiť zbrane " kvality; ak chcete, veľké množstvo, pošlite nám e-mailov a my vám lacnejšie ceny. Profesionálne Nástroje Dodávateľ Stavebného Výber Nástrojov obmedzené Špecializuje na Výrobu Tužidlové Nástroje! Poznámka: 1, Čína Post Air Mail, to je najlacnejší spôsob, ako poslať. Ale to môže trvať dlhší čas na ceste. 2, ak chcete produkt naliehavo, pls zvoliť iný rýchlejšie express alebo nás kontaktujte on-line alebo správy. ak potrebujete ďalšie množstvo pls objednať on-line. Môžete nám tiež poslať správy on-line pre podrobnejšie informácie. Ak sa vám nepodarilo nájsť typy chcete, pls kontaktujte nás. Pomôžeme vám nájsť vhodný položky, ktoré chcete. Môžeme urobiť obe maloobchod a veľkoobchod pre vás. Budeme pracovať spolu na vzájomný prospech. ak chcete veľké množstvo, pošlite nám e-maily na e-mail nižšie za lacnejšie ceny. E-mailová adresa: bude (v) builderschoicetools (dot) com Kontakt: Bude Mobil:+8613429626426 Skype:bctools1 Whatsapp/Vıber/Wechat/Riadok/Kaokao Hovoriť: +8613429626426

Štítky: súpravy súpravy, súprava zbraň, súprava plastové, Lacné súpravy súpravy, Kvalitné kit zbraň, Čína auta plastové Dodávateľov.

Balenie tým, taška a vnútorné políčko
Materiál potravinársky
Názov Značky Toolsbrother
farba Odoslané Náhodným
Číslo Modelu plastové jerky zbraň
Package Prípad
Aplikácia jerky zbraň tryska
DIY Dodávky Kovoobrábanie
Príslušenstvo fotografie zobrazujúce
Veľkosť standard
Druh Ručné Náradie
kvalita Zaručené
Počet Kusov 1
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 20cm x 20cm x 15cm (7.87in x 7.87in x 5.91in)
Hmotnosť Balenia 0.8kg (1.76lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Plastové jerky zbraň Jerky Dialo Auta Beef Jerky Držiak pre DIY Domáce Použitie Populárne Typ Jerky Zbraň

Plastové jerky zbraň Jerky Dialo Auta Beef Jerky Držiak pre DIY Domáce Použitie Populárne Typ Jerky Zbraň

Súvisiace produkty

Porovnať