Najnovšie 26"/ 27.5"/ 29" palcový Horský bicykel full carbon predná vidlica pre MTB bicykle kotúčová brzda karbónové vidlice 26er/ 27.5 er/ 29er Zadarmo lode

Nový produkt

Skladom

€44.49

Pridať do obľúbených

Najnovšie 26"/ 27.5"/ 29" palcový Horský bicykel full carbon predná vidlica pre MTB bicykle kotúčová brzda karbónové vidlice 26er/ 27.5 er/ 29er Zadarmo lode

POPIS & MATERIÁLOV Materiál: karbónová

Uchytenie kolies veľkosti : S=26" / M=27.5" / L=29" (Prosím, vyberte si svoj obľúbený veľkosť)

Krkom trubice veľkosť: taper ,top 1-1/8" (28.6 mm), dole 39.3 mm, 300 mm dĺžka ,

Centrum náprava hornej časti koruny vzdialenosť: 29"=495mm ; 27.5"=465mm ; 26"=435mm ;

Hlavná Farba: ako obrázky

Povrch: lesklý/matný (predvolené lesklý)

Hmotnosť: cca 480 g(26")

Bicykel Typ: Horský bicykel Jedného roka zárukou kvality Prešiel EN14766 s tandards a JAPONSKO JIS štandardov. Upozornenie: Čína Príspevok Air Mail je veľmi pomalý, priemerná doba dodania je približne 30 dní, ale niekedy budete musieť počkať asi 45-60days.Ak potrebujete náš produkt v naliehavosti, prosím, nenechajte si vybrať Čína Príspevok Air Mail. Dôrazne odporúčame, aby ste mohli vybrať EMS . Venujeme sami sebe, aby sa o vysoko kvalitné, ale lacné ceny s počtom atómov uhlíka časti bicyklov, vítame spolupracovníkov na celom svete, aby veľkoobchod a na zákazku. A čo viac, môžeme prijať DIY pre produkty, ako pridať svoje meno, zmeniť farbu a radšej vzor. Zásielky:

1 zásielku je poštovné prostredníctvom vzduchu mail, ak hmotnosť balíka je viac ako 2 kg alebo veľkosť balenia je väčší ako 90 CM, použijeme EMS atď, alebo Lode s dvoma pozemky alebo viac parciel leteckou poštou.

2 Poučenie:hmotnosti a veľkosti sme označené v balení podrobnosti nie je skutočná hmotnosť a veľkosť tovaru, ak potrebujete vedieť o skutočnej hmotnosti a veľkosti, stačí nás kontaktovať. 3 Dodacia lehota:

1) Dopravná rozvinutých krajinách je o 7-45 dní

2) Vzdialených krajinách je o 2-8 týždňov 4, Ak kupujúci chcete použiť viac rýchlejší spôsob dopravy, ako EMS, DHL, atď, prosím, komunikovať s nami o zvýšenie dopravy.

5 Výučby:dodacia lehota je závislá na kupujúceho colné odbavenie čas alebo vyššej Moci. Ak kupujúci neprevezme tovar v dlhej dobe, dúfame, že môže kupujúci kontaktovať vášho colné alebo miestnu poštu, aby si tovar hneď.

Po-predajný servis:

Budeme kontrola kvality tovaru pred expedíciou. Ak sa vyskytnú nejaké nečakané problémy stať, dúfame, že sa vyriešiť problémy s kupujúcim prostredníctvom prostrediu v nasledujúcich spôsobov:

1, Ak je kvalita problém, môže kupujúci podať argumentovať v 15days po prevzatí tovaru, je kupujúci povinný poskytnúť fotografie alebo videa a iné dôkazy, aby predávajúci pre identifikáciu.

2 Človekom poškodený, kupujúci prevziať na seba plnú zodpovednosť.

3 Produktu kvalitu spracovania programu:

1) kupujúci vrátiť tovar nám a zodpovedný za návrat poštovné náklady; po obdržaní tovaru ,zašleme nový produkt na kupujúceho a zaplatiť za odoslať lodné náklady.

2) v prípade, Ak tovar (celková cena vrátane poštovného je menej ako 10USD) má problémy s kvalitou, budeme odoslať nový produkt kupujúci v ďalšej objednávke, ak kupujúci neplánujete urobiť novú objednávku v krátkom čase, môže kupujúci zaplatiť odoslať prepravné náklady, a požiadať, aby odoslať nový produkt.

Dane:

Platiť daň je povinnosťou každého občana, kupujúci je potrebné, aby zodpovedný za všetky dane. Vzhľadom na daňový problém, kupujúci môže odmietnuť prevzatie tovaru, kupujúci je potrebné, aby Zodpovedný za prepravné a domov.

Spätná väzba:

1 Sme závislí na našich spokojnosť zákazníka uspieť. Preto, váš názor je pre nás veľmi dôležité.

2 Ak ste spokojní s našimi položky, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu. Necháme pozitívnu spätnú väzbu na vás neskôr.

3, Kontaktujte nás e-mailom alebo nášho obchodného manažéra:Hellen , pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme jednať s vami vyriešiť akýkoľvek problém, akonáhle je to možné.

Sme pracujú 6 Dní v týždni od 8:00 - 20:00 pondelok - sobota Peking Čas.

Prajete si mať skvelý nákupný zážitok tu!

Štítky: oxid predná vidlica, karbónové vidlice, Predná vidlica, Lacné uhlíka predná vidlica, Vysoko Kvalitné karbónové vidlice, Čína predná vidlica Dodávateľov.

Číslo Modelu 26er/27.5 er/29er
Stonky veľkosť 28.6-39.3*300mm
Druh full carbon MTB vidlica
Materiál uhlík
farba S, M, L
Veľkosť Kolies 26"/27.5"/29"
Čepeľ dĺžka 26er/27.5 er/29er
Pozastavenie No
Štát 100% Nový
Vhodné pre Kotúčové Brzdy
Použitie Horské Bicykle
Veľkosť Balenia 50cm x 20cm x 18cm (19.69in x 7.87in x 7.09in)
Hmotnosť Balenia 0.9kg (1.98lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Najnovšie 26

Najnovšie 26"/ 27.5"/ 29" palcový Horský bicykel full carbon predná vidlica pre MTB bicykle kotúčová brzda karbónové vidlice 26er/ 27.5 er/ 29er Zadarmo lode

Súvisiace produkty

Porovnať