Pre Sony Z3 Kompaktný mini Black Gél TPU Slim Soft Anti Skiding Telefón Silikónové puzdro Zadný Kryt Pre Sony Xperia Z3 L55T D6603 D6643

Nový produkt

Skladom

€1.63

Pridať do obľúbených

Pre Sony Xperia Z3 Kompaktný Z3 Mini Black Proti Šmyku Gél TPU Slim Mäkké Prípade Zadný Kryt Pre Sony Xperia Z3 L55T D6603 D6643 Mobilný Telefón Guma silikónová Taška Coque Fundas

Dokonale Vhodné Pre Sony Xperia Z3 Kompaktný Z3 Mini Pre Sony Xperia Z3 L55T D6603 D6643 Tento produkt je vyrobený z vysoko kvalitnej Mäkkej TPU Materiálu. Dokonale Chráni váš telefón forme nečistôt, poškriabaniu a poškodeniu Vyrobené z hladkých, ošetrené kaučuku, ktorý odoláva špine a škvrny Materiál : Mäkké TPU Silikónové Farby: Čierna , Č Maloobchodných balíkov

1). Zásielky na celom svete.

2). Tovar bude dodaný do 24 hodín akonáhle sa vaša platba overené. Nejaký čas, dátum bude oneskorené kvôli nedostatku. Avšak, pošleme vám e-mail upozornenia.

3). Dodacia lehota

1).Tým, Hong Kong Post Air Mail : vo Všeobecnosti,to trvá asi 20-30 dní (Doprava Zadarmo)(Brazília potrebné 30-40 dní)

Expresné: Všeobecne povedané,to trvá asi 5-10 pracovných dní.

2).Väčšina krajín v rámci 10-20 pracovných dní.

3).Ak sa vám nepodarí dostať tovar počas aove Čas Doručenia,prosím, kontaktujte nás e-mailom alebo Aliexpree správy,všeobecne platí,že naše služby budú odpovedať váš e-mail a alc 24 hodín.

Ak máte akékoľvek otázky alebo otázky ,normálne, vaše mailová byť odpovedali do 24 Hodín. Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám najlepšie riešenie prostredníctvom komunikácie.

4). Máme loď na Alixpress adresu LEN. Prosím, uistite sa, že vaša adresa v Alixpress je zápas s dodaciu adresu, ako budete platiť.Pre vaše pohodlie,prosím nechajte nám správu, ak potrebujete zmeniť dodaciu adresu na čas.

1.) Obrázky produktov len pre referenčné účely a venujte, prosím, podliehajú produkty ako štandard.Je to z dôvodu, že naše obmedzené fotografické zručnosti.Vďaka za vašu pozornosť.

2.) Upozornenie nám comsumption dane prah miestneho colného úradu pri vytváraní objednávky,aby sme mohli ušetriť vaše peniaze a zároveň prehlasuje tarify.

3.) Prosím, uveďte vaše osobné požiadavky vo vašej www.haix.sk je správa o farbách, balíkov, cena vyhlásenie atď.Ak nezadáte farba,budeme loď vám tovar náhodne.A prosím zanechať váš e-mail adresu, ak nás na naliehavé kontakt.

4.) Ako kupujúci,je to vaša povinnosť platiť daň pri vytváraní objednávky do zahraničia. Naša cena nezahŕňa dane, DPH, alebo iné skryté poplatky. Tieto poplatky sa kupujúci' zodpovednosti.

1). Vrátenie alebo výmena vyžiadanie je k dispozícii iba žiadostí v rámci 1 týždňa po položku prijaté a vyžadujú retured položka je v rovnakom stave ako dostal.

2). Prosím, kontaktujte nás na žiadosť o vrátenie povolenia. Vaše meno, aukcie, číslo a dôvod pre vrátenie by mali byť zahrnuté v e-maile. Všetky položky vrátil, musí obsahovať všetky originálne balenie.

3). Prosím repack položky opatrne. Položky vrátil sa bude testovať a nových náhradných bude odoslaný kupujúcemu ihneď, ak nájsť chybné. V prípade, že vhodnou náhradou nie je k dispozícii, potom vrátenie bude vydaná. Doprava, manipulácia a poistné poplatky sú nerefundovateľné.

4). Ak je položka zistí chybný, tovar vám bude zaslané späť kupujúcemu na náklady kupujúceho. Položky vrátený bez čísla RMA budú odmietnuté a vrátené odosielateľovi. Kupujúci je zodpovedný za Všetky Návrat Poštovné a Prepravné náklady. Kupujúci je zodpovedný za dodatočné prepravné náklady na položky, ktoré sú vrátené odmietol a alebo nedoručila.

1). Vaša odozva je veľmi dôležité, aby nás, prosím trvať niekoľko sekúnd nechať nás vysoké skóre spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi produkt alebo službu, ďakujem.

2). Naším cieľom je ponúknuť najnižšie ceny za najlepší tovar a služby.

3). Prosím, kontaktujte nás pred odchodom neutrálne(3 hviezdičky) alebo negatívne(1-2 hviezdy) spätná Väzba.Budeme sa snažiť nájsť a vyriešiť problém za vás.Prajeme všetkým našim zákazníkom pekný nakupovanie náladu v našom obchode.Ďakujeme všetkým z vás.

1). Predávame všetky značky nových položiek priamo z továrne v Číne.

2). Staráme sa o našich zákazníkov.Sme persuit a zaručiť 100% spokojnosť zákazníka. Ak položka nie je, ako je popísané alebo chybné, keď sa dostane,sme sa nahradiť to pre vás bez ďalších poplatkov.

3). Garantujeme, že naše výrobky sú úplne nové, úradný a prvotriednu kvalitu.

4). Prosím, kontaktujte nás s prípadnými komentáre, otázky alebo návrhy, ktoré môžete mať, sme tak radi, že si láskavosť.

5). Pre kontrolu kvality,my osobne kontrolu pre každý kus pred odoslaním. Všetky položky sú 100% nové a kontrolované.

6). Dúfame, rozvíjať silné, dlhodobé a vzájomne výhodné vzťahy s vami.

7). Ak ste predajcom, môžeme vám poslať produkty k zákazníkovi priamo. (Prosím, kontaktujte prvý, ďakujeme)

8). Ak máte zaujímavé našich produktov,prosím, pošlite nám vašu objednávku, čo najskôr.Ďakujeme.

package : Prípad je v Jednoduchom Balení

Štítky: prípad prípade, Silikónové Telefón Prípade, obal pre sony xperia, Lacné veci prípade, Vysoko Kvalitné silikónové telefón prípade, Čína obal pre sony xperia Dodávateľov.

Funkcia Matný Mäkký Plastový Kryt Telefónu
Materiál kremík
Maloobchodnom Balení No
farba Čierna
Druh Prípad
Kompatibilné Značky Sony-Ericsson
Funkcia 2 Proti šmyku Povrchu Telefón Prípadoch
Veľkosť For Sony Xperia Z3 / Z3 compact mini
kvalita Vysoká Kvalita+++++
Dizajn Obyčajný,Matný
design 2 Tpu Mäkký Plastový Kryt
Funkcie Silikónové Puzdro
Drop shipping podpora
Názov Značky sneh welkin
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 13cm x 18cm x 2cm (5.12in x 7.09in x 0.79in)
Hmotnosť Balenia 0.03kg (0.07lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Pre Sony Z3 Kompaktný mini Black Gél TPU Slim Soft Anti Skiding Telefón Silikónové puzdro Zadný Kryt Pre Sony Xperia Z3 L55T D6603 D6643

Pre Sony Z3 Kompaktný mini Black Gél TPU Slim Soft Anti Skiding Telefón Silikónové puzdro Zadný Kryt Pre Sony Xperia Z3 L55T D6603 D6643

Súvisiace produkty

Porovnať