OkeyTech Nový 3 Tlačidlá Flip Diaľkové Kľúča Vozidla Shell Pre Kia K2 K3 K5 pre Hyundai Auto-Styling Uncut Čepeľ Prázdne Nahradenie Fob Prípade

Nový produkt

Skladom

€1.78

Pridať do obľúbených

3 Tlačidlá Flip Diaľkové Kľúča Vozidla Shell Pre Kia K2 K3 K5 pre Hyundai Auto-Styling Uncut Čepeľ Prázdne Nahradenie Fob Prípade Vysokej Kvality Špecifikácie: Položka Názov: 3 Tlačidlá Flip Diaľkové Kľúča Vozidla Shell Pre Kia K2 K3 K5 pre Hyundai Hmotnosť: 40 g/ks Tlačidlá: 3 Tlačidlá Čepeľ Uncut Čepeľ Materiál: ABS+Metal Transpondér Čip: Nie Značka, Logo/Nálepka: Nie(www.haix.sk forbiden predávať s logom!)

Vlastnosti: 100% Zbrusu Nový a Vysoká Kvalita! Najlepšie náhradu za rozbité alebo nosiť kľúče,alebo skvelé pre ďalšie tlačidlo. Kľúčové prípade a kľúč čepeľ len. Elektronické vnútorné. Získajte čepeľ znížiť o miestnych zámočník/predajcu. Len znížiť kľúč, kotúč,vziať vnútornej elektroniky(vrátane immobilizer/transpondér čip) z pôvodného diaľkového a umiestniť ich na naše kľúčové shell,potom ste pripravení! Nie je potrebné žiadne programovanie. Upozornenie:

1.Položka je len kľúč, shell, ktorý je bez PCB dosky a batériu vo vnútri. 2.Všetky obrázky sú skutočné fotografie, ktoré sú prijaté podľa seba. Prosím, skontrolujte, či vaše kľúčové shell uistite sa, že je to to isté ako náš produkt. 1*Tlačidlo Shell

1.- Prosím, uistite sa, že váš platobný účet je k dispozícii skôr, než vám cenovú ponuku na položku.

2.- Všetky platby by mali byť zúčtované do 7 dní) po prijatí položky. Ak ste naozaj mať ťažkosti pri platení, pls kontaktujte nás, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol.

3.- Ak máte nejaké špeciálne požiadavky údaje o tejto položky, prosím, napísať poznámku v objednávke.

4.- Ak chcete veľkoobchod pre veľké množstvo, pls kontaktujte nás, poskytneme vám najlepšiu cenu.

1.- Zasielame do celého sveta.

2.- Tovar vám bude zaslané do 3 dní po obdržaní platby.

3.- Prosím, uistite sa, že vaša dodacia adresa a telefónne číslo sú správne.

4.- Môžete sledovať situáciu vášho produktu na webovej stránke po ich dodávaný.

. 1.- Jeden rok záruka.

2.- Ak položka je chybný po prijatí, môžete požadovať výmenu za novú v 7days od dátumu prijatia (Kupujúci by sa mali vrátiť všetky originálnych a nepoškodených položky v rámci re-predajného stavu).

3.- Dodávame zdarma oprava služieb do jedného roka od zakúpenia. Za prvý mesiac sa budeme venovať jeden spôsob, ako náklady na dopravu( od nás na vašom mieste); Po uplynutí 1 mesiaca od zakúpenia, kupujúci je potrebné zaplatiť dva spôsoby, ako náklady na dopravu.

4.- Akonáhle budeme mať vrátenej položky, zašleme vymeniť tie späť čo najskôr.

5.- Naša záruka sa nevzťahuje na výrobky, ktoré sú fyzicky poškodené alebo v rámci osn-normálnych prevádzkových podmienok v dôsledku nesprávneho používania alebo nesprávnej inštalácie na diely.

1.- Vaša odozva je veľmi dôležité pre náš rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu na nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. Ďakujeme za váš čas.

2.- Necháme rovnaký názor na vás po pozitívnej spätnej väzby.

3.- Prosím, kontaktujte nás pred odchodom neutrálne alebo negatívne spätné väzby, budeme sa snažiť v našich silách, aby riešili problémy.

Štítky: Pre Hyundai Kľúč, shell náhradné, shell kia, Lacné pre hyundai kľúč, Vysoká Kvalita plášťa výmena, Čína shell kia Dodávateľov.

Počet Tlačidiel 3 Tlačidlá
Výrobca Katalógové Číslo Diaľkové Kľúča Vozidla Prípade Shell pre Kia K2 K3 K5
Názov Značky OkeyTech
Výmenný Katalógové Číslo KIA-KS09A
farba Čierna
Prispôsobenie Áno
Krajina/Oblasť Automobilovej Výroby Čína
Tlačidlá 3 Tlačidlá
R/C Funkcia bez
Veľkosť Original Car Key Case Size
Druh Materiálu ABS plast a kov
Iné Katalógové Číslo Diaľkové Kľúča Vozidla Prípade Shell pre Hyundai
Package Bublina taška
Druh Auto náhradné Tlačidlo Prípade Shell pre Kia pre Hyundai
Čepeľ Nezostrihané Čepeľ
Funkcia Flip Diaľkové Kľúča Vozidla Prípade Shell pre Kia K2 K3 K5
dodacia lehota 1-3 dni
Stav 100% Zbrusu Nový a Vysoko Kvalitné Kľúča Vozidla Prípade Pre Kia / Hyundai
Hmotnosť 40g/pcs
Hmotnosť Balenia 0.05kg (0.11lb.)
Veľkosť Balenia 13cm x 8cm x 5cm (5.12in x 3.15in x 1.97in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

OkeyTech Nový 3 Tlačidlá Flip Diaľkové Kľúča Vozidla Shell Pre Kia K2 K3 K5 pre Hyundai Auto-Styling Uncut Čepeľ Prázdne Nahradenie Fob Prípade

OkeyTech Nový 3 Tlačidlá Flip Diaľkové Kľúča Vozidla Shell Pre Kia K2 K3 K5 pre Hyundai Auto-Styling Uncut Čepeľ Prázdne Nahradenie Fob Prípade

Súvisiace produkty

Porovnať