108 malá náhrdelník strapec dlhý náhrdelník jogy boho Šperky 8mm perličiek

Nový produkt

Skladom

€11.53

Pridať do obľúbených

108 malá náhrdelník strapec dlhý náhrdelník jogy boho Šperky 8mm perličiek

Poznámka:obrázky sú len pre referenčné účely, pozrite si prosím vyššie uvedené podrobné meranie vybrať správnu veľkosť, a umožniť 0.5-1 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie, vďaka.

Položka farba zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišné na monitore počítača, pretože monitory nie sú kalibrované rovnaké.ak zistíte, že ste dostali úplne zle farba,pls kontaktujte nás pre potvrdenie, ak priznanie alebo vrátenie peňazí je možné

Náhrdelník veľkosti príručka

S cieľom zabezpečiť prijatí vašej objednávky s bez dane alebo nižšie dane pri dovoze,budeme deklarovať ako "dar" s nižšou hodnotou,ak všetky dovozné clá alebo poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

V odôvodnených okolností,návrat je prijateľné,No poštovné náklady sú kupujúci, ak nie ste úplne spokojní s nákupom, kontaktujte nás, Prosím, môžete ho vrátiť na nás pre rýchlu výmenu alebo sme sa, aby všetky náhrady na vás.

Ak ste spokojní s položkami a našich služieb,venujte Prosím chvíľu nám dať pozitívnu spätnú väzbu ,radi vám urobiť to isté pre teba. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie, než odídete, neutrálne alebo negatívne spätné väzby, Budeme poskytovať vám najlepšie služby. Môžete sa obrátiť na nás zanechal nám odkaz na objednávky, alebo nám napíšte. Budeme sa snažiť odpovedať vám v rámci 12 hodín. Ďakujeme za vašu podporu ! Užite si nakupovanie!!!!!

Štítky: dlhý náhrdelník, náhrdelník bambulka, malá náhrdelník, Lacné dlhý náhrdelník, Vysoká Kvalita náhrdelník bambulka, Čína mala náhrdelník Dodávateľov.

Reťazec Typu Lano, Reťaz
Kompatibilita Všetky Kompatibilné
Názov Značky mancarly
Prívesok Veľkosť 11 cm
Kovy Typ Žehlička zliatiny
Materiál Kameň
Tvar\vzor Kolo
Jemné alebo Módne móda
Pohlavie Ženy
Číslo Modelu NK-1508005
Štýl Trendy
Náhrdelník Typ Prívesok Náhrdelníky
Položka Druh Náhrdelníky
Hmotnosť Balenia 0.01kg (0.02lb.)
Veľkosť Balenia 20cm x 20cm x 5cm (7.87in x 7.87in x 1.97in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

108 malá náhrdelník strapec dlhý náhrdelník jogy boho Šperky 8mm perličiek

108 malá náhrdelník strapec dlhý náhrdelník jogy boho Šperky 8mm perličiek

Súvisiace produkty

Porovnať