Motocykel Nastaviteľné, Sklopné Špz Značka Držiteľa Zadné Svetlo Stenu Mount

Nový produkt

Skladom

€3.31

Pridať do obľúbených

Motocykel Skladací Držiak Dosky Svetlo Držiteľ

Stav: Úplne Nové

Farba : Čierna

Tento špz Držiteľ môže nahradiť pôvodný pre váš motocykel, dirt bike, ATV alebo mládež opice bicykli. Tento držiak je možné pripojiť s chvost svetlo(brzdové svetlo) & pravidelné špz. Bude to vhodná pre všetky motocykle s konvenčnými zadný blatník.

!!Prosím, Skontrolujte Merania pred kúpou!!

Dodáva sa bez Skrutky, môžete si ich z vašej miestnej obchody, ľahko. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti sa Prosím informujte u svojho krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

pozrite prosím tento Popis Produktu starostlivo o tejto fittment , nemusíte kupovať nesprávne položky, prosím, uistite sa, že necháte nám správnu adresu, prosím, na to pochopili doprava čas , je to pre medzinárodnú dopravu , táto doprava bude trvať dlhšie, ako vo vašej miestnej ,musíte byť veľmi trpezlivý ; Prosím, kontaktujte nás, ak akékoľvek prepravné škody, straty, chybná položka sa s niektorými obraz , nie je potrebné otvoriť spor priamo , môžete neváhajte a kontaktujte nás . ďakujeme za vašu spoluprácu.ďakujem vopred .

Štítky: ľahké upevnenie na stenu, Upevnenie Na Stenu, namontujte držiak držiak, Lacné ľahké upevnenie na stenu, Vysoká Kvalita upevnenie na stenu, Čína mount držiak držiak Dodávateľov.

Názov Značky MAIZHI
Položka Výška 0inch
Položka Dĺžka 0inch
Položka Druh Zahŕňa & Okrasných Líšt
Položka Hmotnosť 0kg
Položka Šírka 0inch
Veľkosť Balenia 20cm x 8cm x 5cm (7.87in x 3.15in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.12kg (0.26lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Motocykel Nastaviteľné, Sklopné Špz Značka Držiteľa Zadné Svetlo Stenu Mount

Motocykel Nastaviteľné, Sklopné Špz Značka Držiteľa Zadné Svetlo Stenu Mount

Súvisiace produkty

Porovnať