Kolo Dia. 60 mm tým, Silné Lepidlo EVA Biela alebo Čierna Penové Pásky 9080 Nálepky Pad Montáž Obojstranné Použitie vo všeobecnosti 40pcs

Nový produkt

Skladom

€13.66

Pridať do obľúbených

Vysoko Kvalitné Výrobky S Lepšie Ceny A Najlepšie Služby

Upozornenie: 1.Na Ázia krajiny kupujúci, podľa doprava zadarmo expresným spôsobom situácie, nás môžete kontaktovať na primeranú zľavu, si sú vždy vítané tohto.

2.Na niektorých Európskych kupcov, akonáhle vaša objednávka suma je nad usd15.0, môžeme poslať balík ePacket(trvá 7 až 15 pracovných dní, poštovné) ,a hodnota objednávky bude vyhlásený pod usd20.0, ak akékoľvek otázky, prosím neváhajte a dajte nám vedieť.

3. Do Ruska Kupujúcich poskytujeme vlakom služby na niektoré hlavné mestá Ruska ak vaša objednávka package objem je nad 1CBM. Vitajte vyšetrovanie nás.

3. Ak potrebujete faktúry za vašu objednávku, prosím nechajte nám správu s vašou e-mail, zašleme vám do 24 hodín, ďakujem.

Vitajte, Kontaktujte Ma, Poďme Priateľom A obchodným Partnerom!

Kola Silné Lepidlo EVA Biela alebo Čierna Penové Pásky 9080 Nálepky Pad Montáž Obojstranné Použitie Všeobecne

Materiál : Plast, 3M Lepiace Penové Pásky Typ : Okrúhly Obojstranné Farebné Penové Pásky : Biela alebo Čierna Dia . Kola : 60mm T hickness z Penovej Pásky : 1 mm alebo 2 mm alebo 3 mm alebo 4 mm Množstvo : 40pcs/veľa

Pre iné Veľkosti,

Poštovné a balné Dovozného cla, daní a dovozné poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu, kupujúci sú zodpovední za tieto poplatky sa, prosím, informujte sa u svojej krajiny;s colný úrad, determin, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie alebo nákup; Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane poštovného. Budeme pošlite objednávku položky z našej továrni v China priamo do 3 až 5 pracovných dní akonáhle sa vaša platba je dokončený(okrem tých, ktoré sú prispôsobené položky); nemôžeme loď, na víkendy a neponúkame sobotu, nedeľu alebo sviatok doručenia; nazýva dodacia lehota znamená medzinárodnej prepravy čase od miestnych miesto na niektoré rozšírené kraje po celom svete, Kupujúci je skutočná doba doručenia bude infulenced tým, import politík, colná kontrola, atď. kupujúcich, " krajine; Všetky naše položky bude dodaný kupujúcemu je VIAZANÝ adresu, prosím, potvrďte svoju adresu na ESCROW pred vás cenovú ponuku. Spôsoby platby akceptujeme VIAZANÝ; Visa, Master kreditná karta alebo hlavné spôsoby platby sú k dispozícii; vážime si vašu rýchlu platbu a tešíme sa na vašu podnikania v budúcnosti; Všetky spôsoby platby, ktoré budú v bezpečí a na ktoré sa vzťahuje www.haix.sk Service Group.

Návrat Politiky snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme. Vrátime vám ak vrátite položky, do 15 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu. Ak nie je zodpovednosť predávajúceho za takéto vrátenie výrobku, kupujúci bude zodpovedný za oba poplatky za dopravu z odosielateľovi miesto na kupujúceho, adresu a spätné prepravné náklady za žiadnych okolností, a neplatené poštovného obaloch nebudú akceptované.

Ďalšie Podmienky a Podmienky fotografie sú len ilustračné účely; skutočnú hmotnosť a veľkosť balenia sa môže líšiť od popis, záleží na každej objednávky a množstvo, zodpovedá predávajúci hovorí kupujúci balík špecifikácia zaslaním e-mailovej alebo iné kontaktné údaje; Ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní so svojím nákupom, kontaktujte nás prosím na e-mail alebo správu na vyriešenie akýchkoľvek problémov tam pred odchodom spätnú väzbu. Odpovieme vám čo najskôr, ak nie je odpoveď pre vás do 48 hodín, prosím, skontrolujte spam vo vašej e-mailovej schránky; Vzhľadom na vlastné obmedzenia, nemáme loď zapaľovačov na NÁS; spätná Väzba bude ľavej raz po tom, čo sme dostali platbu od kupujúceho.

O Nás, Hangču PlaTech Displej Zariadení Co., Ltd spoločnosť bola založená v roku 2008, sú profesionálny dodávateľ na displeji reklamných zariadení a obchod príslušenstvo produkty pre supermarkety, centrá, retail store obchody a výstav. Továreň sa nachádza v Xingqiao Priemyselná Zóna, Yuhang Okres, Hangču City, Zhejiang Province. Naše semináre sú z kovu, plastu a tlač zariadení produkty, vrátane Vstrekovanie Oddelenie, Ťažby Oddelenie, Kovové Hardware Proces Oddelenia, Montáž Oddelenie, sieťotlač Oddelenie a Akryl Oddelenie pre Spracovanie. Naše hlavné produkty sú POP klipy, POP, vystavovacie stojany, cena rám držiaka, akryl prihlásiť stánok a rôzne vstrekovanie a vytláčanie produktov atď. Okrem toho, máme prijať prispôsobené produkty objednávok tým, že nové formy a nových produktov pre zákazníkov. Sme schopní vývoz tovaru na palubu kvalitných produktov, lepšie ceny, bezpečnosť, balenie a skvelé služby. FULL RETAIL SOLUTIONS POMÔCŤ VÁM A VAŠEJ FIRME.

Pozornosť Duševného Vlastníctva Vlastníka snažíme sa poskytnúť originálne výrobky. Avšak, ak nemáte pocit, že naše výrobky sa môže porušiť váš ochrannej známky, patentu alebo iné práva duševného vlastníctva, prosím pošlite e-mail na nás. Budeme reagovať na vás a riešenie problému okamžite.

Štítky: black penové pásky, silné lepidlo, pásky pásky, Lacné black penové pásky, Vysoká Kvalita silné lepidlo, Čína pásky pásky Dodávateľov.

farba Dia 60 mm T 1 mm Biela, Dia 60 mm T 2 mm Biela, Dia 60 mm T 3 mm, Biela, Dia 60 mm T 4 mm, Biela, Dia 60 mm T 1 mm Čierna, Dia 60 mm T 2mm Čierna, Dia 60 mm T 3 mm, Čierna, Dia 60 mm T 4 mm Čierne
Číslo Modelu AT3MR60
Názov Značky HZPOPTeki
Druh Lepiaca Páska
Lepiaca Páska Typ Obojstranné Pásky
Typ Jednotky veľa (40 ks/lot)
Veľkosť Balenia 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 0.25kg (0.55lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Kolo Dia. 60 mm tým, Silné Lepidlo EVA Biela alebo Čierna Penové Pásky 9080 Nálepky Pad Montáž Obojstranné Použitie vo všeobecnosti 40pcs

Kolo Dia. 60 mm tým, Silné Lepidlo EVA Biela alebo Čierna Penové Pásky 9080 Nálepky Pad Montáž Obojstranné Použitie vo všeobecnosti 40pcs

Súvisiace produkty

Porovnať