ShoulderBags Luxusné Kabelky Ženy Tašky Dizajnér Ženy Messenger Bagscrossbody Crossbody Tašky Ror Ženy

Nový produkt

Skladom

€8.23

Pridať do obľúbených

Vitajte v našom obchode! J-Bg Ružová 1.Naša kvalita výrobkov je najlepší, najnižšiu cenu. Ostatné boli imitujúcich nás. Ale nikdy viac, než sme 2..Sme úprimní obchod,ak nemôžete prijímať zásielky do 60 dní,pls kontaktujte nás najprv sme sa predĺžiť čas doručenia pre vás.Pls neotvárajte sporu, bez toho, že nás budete kontaktovať! 3..Veľkoobchod akceptovať.Ak si kúpite na predaj ,Môžeme dať u najlepšiu cenu a poskytnúť zavesiť-značku si 4..ruskej priateľa ,musíte opustiť vaše celé meno a adresu v objednávke ,vyhnite sa nebudú prijímať zásielky ShoulderBags Luxusné Kabelky Ženy Tašky Dizajnér Ženy Messenger Bagscrossbody Crossbody Tašky Ror Ženy, luxusné kabelky ženy tašky dizajnér tašky kabelky ženy známych značiek, ženy, program messenger tašky crossbody tašky pre womenShoulderBags kabelky tašky tašky cez rameno ženy kabelky značkové kabelky vysokej kvality Lady pravé rameno taška messenger taška z nylonu vodotesný vak matka uhlopriečka balenie plienka taška Veľká taška luxusné ženy značkové kabelky dhigh kvality otruby slávny návrhár značky tašky ženy kabelky sac hlavný femme de marque žena tašky 2017 taška módne kabelky kabelky tašky kabelky ženy známych značiek, luxusné kabelky ženy tašky dizajnér börse börse da donna marche známeho sac hlavný femme de marque žena tašky 2017 taška módne kabelky kabelky tašky kabelky ženy známych značiek, luxusné kabelky ženy tašky dizajnér börse börse da donna marche známeho

Popis: TU JE, že SME NAPÍSAŤ DESCRPTION Spokojnosť Zákazníka, Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky alebo obavy pred alebo po nákupe. Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti. Platby

Existuje mnoho spôsobov platby k dispozícii na www.haix.sk ako Visa, kreditné karty, real-time bankové prevody, offline platby (bankové prevody a Western Union). Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás. Na ochranu vašich záujmov , vaša platba bude dočasne v držbe www.haix.sk, a nebudú poskytnuté na nás, kým sa dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým. Poštovné 1) náklady na Dopravu:.. Kliknite Dopravy a platby kartu na stránke detailu produktu, a uvidíte, dodacie údaje môžete vypočítať prepravné náklady podľa zadaní požadovaných informácií.

2) Čas, v tranzite:. Tranzitný čas mení v závislosti od rôznych spôsobov dopravy.

3) Položka Doba Spracovania:.. čas spracovania pre danú zákazku sa líši v závislosti od typu produktu a stav skladu Väčšinou, spracovanie čas môže byť 2 až 5 pracovných dní. Návrat Politiky.

Ak si chcete vymeniť položky prijaté, musíte kontaktovať nás do 7 dní od prijatia vašej objednávky. A vy by ste mali platiť ďalšie poplatky za doručenie, ktoré vznikli, a položky, vrátil by mal byť udržiavaný v pôvodnom stave.

Štítky: autor ženy taška, ženy taška, Ženy Tašky Dizajnér, Lacné dizajnér ženy taška, vysoko kvalitné ženy taška, Čína ženy tašky dizajnér Dodávateľov.

Počet Rukoväte/Popruhy Jeden
Uzavretie Typ na zips
2 Ženy's horizontálne vak z Nylonu, kabelka
5 žena tašky 2017 taška kabelka módne kabelky
Dekorácie Žiadne
1 Ženy's messenger taška s nylonová taška
7 tašky kabelky ženy známych značiek
Názov Značky J-Bg Ružová
6 crossbody tašky pre ženy ShoulderBags
Interiér Vnútorný Priestor,Mobilný Telefón Vrecko,Vnútorné Vrecko Na Zips,Vnútorné Otvoru Vrecka
Tvar Hobos
10 Taška Ženy
4 sac hlavný femme de marque
Položka Druh Kabelky
Číslo Modelu BG 6968
Štýl Klasické
8 luxusné kabelky ženy tašky dizajnér
Tvrdosť Mäkké
Vzor Typ Pevné
3 slávny návrhár značky tašky ženy kabelky
9 luxusné ženy značkové kabelky dhigh kvality otruby
Kabelky Typ Tašky Cez Rameno
Hlavný Materiál Nylon
Obkladový Materiál Polyester
Typy tašky Ramenné & Crossbody Tašky
Exteriér Pevný Vak
Pohlavie Ženy
Príležitosti Univerzálny
Veľkosť Balenia 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.35kg (0.77lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

ShoulderBags Luxusné Kabelky Ženy Tašky Dizajnér Ženy Messenger Bagscrossbody Crossbody Tašky Ror Ženy

ShoulderBags Luxusné Kabelky Ženy Tašky Dizajnér Ženy Messenger Bagscrossbody Crossbody Tašky Ror Ženy

Súvisiace produkty

Porovnať