10pcs/veľa Rybárskych Pena Line Rada 5*10 cm 6*14 cm 7*18 cm Vinutia Rod Riešiť Príslušenstvo, Farba Náhodne Doprava

Nový produkt

Skladom

€0.63

Pridať do obľúbených

10pcs/veľa Rybárskych Pena Line Rada 5*10 cm 6*14 cm 7*18 cm Vinutia Rod Riešiť Príslušenstvo, Farba Náhodne Doprava Čítanie Tipy 1. Ak nie ste spokojní s položku alebo prepravného času, prosím pošlite nám e-mail.Budeme sa snažiť v našich silách, aby sovle problémy.Vďaka! 2. Prosím, zanechajte nám PÄŤ HVIEZDIČIEK hodnotenie a POZITÍVNU spätnú VÄZBU, ak ste spokojní s položku.Pretože neutrálne spätnú väzbu a 4 hviezdy sú považované za negatívnu spätnú väzbu. 3. Prosím, nechajte vaše celé MENO a podrobné Adresu ak je vaša adresa v Rusku . 4.Nemôžeme určiť dodacia lehota .Prosím, trpezlivo čakať ,ak sa túži dostať položky, prosím, povedzte mi ,môžeme si vybrať, najrýchlejší spôsob, ako(ale to platí viac). 5. Vzhľadom na časové rozdiely, môžeme odpovedať na otázky neskoro. Prosím, nenechajte sa hnevať, budeme odpovedať okamžite, akonáhle sme sa dostali do kancelárie. Špecifikácie Meno: vlasec Doska Materiál: Plast Farba: Ukázať, ako obrázky. Veľkosť: 5*10 cm/6*14 cm/7*18 cm/1.97*3.94"/2.36*5.51"/2.76*7.09" Príslušenstvo Typ: Float Zvyšok Upozornenie: Poslať Farby Náhodne Funkcie 1.Vyrobené z peny materiál ľahký, rýchlo suché a ľahko sa prenáša. 2.Je vhodné prijímať mini rybárske pothooks ako bežne používané malé rybárske náradie. 3.Súčasťou 10pcs rôzne farby penová doska pre balenie vlasec. Poznámka: Prosíme o pochopenie, že sme loď položiek farba náhodne.

Obrázky znázorňujú

1. Akceptujeme Visa, Master card a Escrow. 2. Peniaze budú uvoľnené do usa len po potvrdenie objednávky. 3. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní. Ak nie je možné pozrite sa, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova.

1. Máme loď po celom svete EMS DHL,UPS,FedEx,TNT,E-Paket,Čína Príspevok,Singapur Post,Hong Kong Póza a tak ďalej. 2. Zaručujeme, lode von do 48 hodín po zaplatení. 3. Nie sme schopní kontrolovať čas dodania, pretože to je spracované podľa Tretej časti služby. Ale ak výrobky nie dorazí do očakávaný čas, pošlite nám e-mail. Pomôžeme vám sledovať ho a dá vám spokojní odpoveď. 4. Prosím, uistite sa, že vaša adresa je zhodné s dodaciu adresu, ako budete platiť. Nechajte nám mená a priezviská.

1. Ak nechcete dostávať váš tovar v 2 mesiacov, my vám plnú náhradu na vás. 2. Ak pošleme nesprávny tovar, môžete si vybrať, výmenu alebo vrátenie peňazí. 3. Ak máte akékoľvek otázky, prosím, pošlite nám e-mail.

Štítky: príslušenstvo príslušenstvo, stravovanie stravovanie, Doska farieb, Lacné príslušenstvo príslušenstvo, Vysoko Kvalitné stravovanie stravovanie, Čína doska farieb Dodávateľov.

Názov Značky DONQL
Príslušenstvo Typ
Materiál
Model Číslo
Veľkosť
Farba
Upozornenie
Použitie pre
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Typ Jednotky veľa (10 ks/lot)
Hmotnosť Balenia 0.085kg (0.19lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

10pcs/veľa Rybárskych Pena Line Rada 5*10 cm 6*14 cm 7*18 cm Vinutia Rod Riešiť Príslušenstvo, Farba Náhodne Doprava

10pcs/veľa Rybárskych Pena Line Rada 5*10 cm 6*14 cm 7*18 cm Vinutia Rod Riešiť Príslušenstvo, Farba Náhodne Doprava

Súvisiace produkty

Porovnať