Najnovšie ASIACOM 14 16 18 20er palcový malé kolieska, Skladací bicykel T800 3 K plnej karbónový bicykel predné vidlice disk V brzdové Zadarmo lode

Nový produkt

Skladom

€39.16

Pridať do obľúbených

POPIS & MATERIÁLOV Materiál: T800 3 K karbonových vlákien

Nosenie veľkosť kolies : 14" a 16", alebo 18" alebo 20" ( Prosím, vyberte si svoj obľúbený veľkosť)

Vidlica šírka veľkosť: 74mm alebo 100mm ( Prosím, vyberte si svoj obľúbený veľkosť)

Krkom Priemer trubky: 1-1/8" (28.6 mm) ; dĺžka 400mm ;

Farby: červené, žlté, modré, zelenej (predvolené červená)

Prevedenie : polovica lesk+polovicu matt

Hmotnosť: cca 390 g Bicykli Typ: malé kolieska na bicykli / skladanie bicyklov na Jeden rok zárukou kvality Prešiel EN14781 Noriem a JAPONSKO JIS Štandardov. Upozornenie: Čína Príspevok Air Mail je veľmi pomalý, priemerná doba dodania je približne 30 dní, ale niekedy budete musieť počkať asi 45-60days.Ak potrebujete náš produkt v naliehavosti, prosím, nenechajte si vybrať Čína Príspevok Air Mail. Dôrazne odporúčame, aby ste mohli vybrať EMS . Venujeme sami sebe, aby sa o vysoko kvalitné, ale lacné ceny s počtom atómov uhlíka časti bicyklov, vítame spolupracovníkov na celom svete, aby veľkoobchod a na zákazku. A čo viac, môžeme prijať DIY pre produkty, ako pridať svoje meno, zmeniť farbu a radšej vzor. Zásielky:

1 zásielku je zadarmo doručenie prostredníctvom vzduchu mail, ak hmotnosť balíka je viac ako 2 kg alebo veľkosť balenia je väčší ako 90 CM, použijeme EMS atď, alebo Lode s dvoma pozemky alebo viac parciel leteckou poštou.

2 Poučenie:hmotnosti a veľkosti sme označené v balení podrobnosti nie je skutočná hmotnosť a veľkosť tovaru, ak potrebujete vedieť o skutočnej hmotnosti a veľkosti, stačí nás kontaktovať. 3 Dodacia lehota:

1) Dopravná rozvinutých krajinách je o 7-45 dní

2) Vzdialených krajinách je o 2-8 týždňov 4, Ak kupujúci chcete použiť viac rýchlejší spôsob dopravy, ako EMS, DHL, atď, prosím, komunikovať s nami o zvýšenie dopravy.

5 Výučby:dodacia lehota je závislá na kupujúceho colné odbavenie čas alebo vyššej Moci. Ak kupujúci neprevezme tovar v dlhej dobe, dúfame, že môže kupujúci kontaktovať vášho colné alebo miestnu poštu, aby si tovar hneď.

Po-predajný servis:

Budeme kontrola kvality tovaru pred expedíciou. Ak sa vyskytnú nejaké nečakané problémy stať, dúfame, že sa vyriešiť problémy s kupujúcim prostredníctvom prostrediu v nasledujúcich spôsobov:

1, Ak je kvalita problém, môže kupujúci podať argumentovať v 15days po prevzatí tovaru, je kupujúci povinný poskytnúť fotografie alebo videa a iné dôkazy, aby predávajúci pre identifikáciu.

2 Človekom poškodený, kupujúci prevziať na seba plnú zodpovednosť.

3 Produktu kvalitu spracovania programu:

1) kupujúci vrátiť tovar nám a zodpovedný za návrat poštovné náklady; po obdržaní tovaru ,zašleme nový produkt na kupujúceho a zaplatiť za odoslať lodné náklady.

2) v prípade, Ak tovar (celková cena vrátane poštovného je menej ako 10USD) má problémy s kvalitou, budeme odoslať nový produkt kupujúci v ďalšej objednávke, ak kupujúci dont plán, aby sa nové objednávky v krátkom čase, môže kupujúci zaplatiť odoslať prepravné náklady, a požiadať, aby odoslať nový produkt.

Dane:

Platiť daň je povinnosťou každého občana, Vôľa je na zodpovednosti kupujúceho, kupujúci je potrebné, aby zodpovedný za všetky dane. Vzhľadom na daňový problém, kupujúci môže odmietnuť prevzatie tovaru, kupujúci je potrebné, aby Zodpovedný za prepravné a domov.

Spätná väzba:

1 Sme závislí na našich spokojnosť zákazníka uspieť. Preto, váš názor je pre nás veľmi dôležité.

2 Ak ste spokojní s našimi položky, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu. Necháme pozitívnu spätnú väzbu na vás neskôr.

3, Kontaktujte nás e-mailom alebo nášho obchodného manažéra:Hellen , pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme jednať s vami vyriešiť akýkoľvek problém, akonáhle je to možné.

Sme pracujú 6 Dní v týždni od 8:00 - 20:00 pondelok - sobota Peking Čas.

Prajete si mať skvelý nákupný zážitok tu!

Štítky: požičovňa predná vidlica, Predná vidlica, vidlica disk, Lacné bicykel predné vidlice, Vysoká Kvalita prednej vidlice, Čína vidlica disk Dodávateľov.

Farby červené, žlté, modré, zelenej(predvolené červená)
Povrch polovica lesk+polovicu matt
Názov Značky ASIACOM
Stonky veľkosť 28.6 mm(1-1/8")
Druh skladací bicykel plný karbónové vidlice
Materiál T1000 uhlíkových vlákien
Veľkosť Kolies 14" a 16", alebo 18" alebo 20"
Použitie Cestné Bicykle
farba 14er a 74mm, 14er a 100mm, 16er a 74mm, 16er a 100mm, 18er a 74mm, 18er a 100mm, 20er a 74mm, 20er a 100mm
Čepeľ dĺžka cca 390mm
Štát 100% Nový
Vhodné pre Kotúčová Brzda a V Brzdovom
Pozastavenie No
Číslo Modelu skladací bicykel vidlica
Veľkosť Balenia 50cm x 20cm x 18cm (19.69in x 7.87in x 7.09in)
Hmotnosť Balenia 0.65kg (1.43lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Najnovšie ASIACOM 14 16 18 20er palcový malé kolieska, Skladací bicykel T800 3 K plnej karbónový bicykel predné vidlice disk V brzdové Zadarmo lode

Najnovšie ASIACOM 14 16 18 20er palcový malé kolieska, Skladací bicykel T800 3 K plnej karbónový bicykel predné vidlice disk V brzdové Zadarmo lode

Súvisiace produkty

Porovnať