CaseRiver 5.7" Xiao Redmi 5 puzdro Mäkké Silikónové TPU Vytlačené Telefón Späť Ochranné 5.99" Xiao Redmi 5 Plus Prípade

Nový produkt

Skladom

€0.99

Pridať do obľúbených

Vitajte v Našom Obchode Popis: - 100% Zbrusu Nový Vysoko Kvalitné Módne puzdro PRE 5.7" Redmi 5 ALEBO 5.99" Redmi 5 Plus, Prosím Vyberte si Správne !!! - Vyrobené z Mäkkej TPU Silikónový Materiál, 360 Stupeň ochrany ,Ochrany pred poškriabaním a padá - Cute a Móda Vzory Maľované Design - Farebné Kreslenie Technológia - Poskytuje maximálnu ochranu a zabráni poškriabaniu, žetóny a nečistoty z akumulovateľné Ultra odolné a štýlové prenosné puzdro pre váš Telefón potrebuje. - Farby: 20 Farieb Na Výber - Ľahko aplikovať a odstrániť - Ľahký a odolný, Elegantný a Poddajná & Tvrdý ruský Priateľ Venovať Pozornosť Prosím !!! - Prosím, vyplňte príjemcu, Úplný Názov(obsahuje 3 diely najmenej), poštové smerovacie číslo (Šesť Čísel) a Správnu anglickú Adresu, ak ste objednávku, vzhľadom na nové politiky ruskej colnej, inak by ste pravdepodobne nebude prijímať package konečne . - Nie sme zodpovední za nedoručení spôsobené tým, že klient neposkytuje dostatok informácií pri zadávaní objednávky. Produkty Zobraziť:

- Farby, nezobrazia presne tak, ako vidieť na foto v reálnom živote, vzhľadom na odchýlky medzi počítačové monitory a voľným okom farebný rozdiel.

Tieto Sú Package Obrázky sú Len PRE Referenčné O zásielka bude dodávaný do 2-3 pracovných dní, A) v Číne Obyčajný Malý balík Plus (doprava Zadarmo) , má iba sledovanie informácie v Číne, ale rovnaké, ako rýchlo, ako je Čína Príspevok Air Mail. B) Čína Príspevok Air Mail, má sledovanie informácie v medzinárodnej, ale je potrebné pridať extra lodné náklady. Vyplňte, prosím, Detail & Správnu anglickú Adresu a Tel pre Všetkých Kupujúcich. PREČO SI VYBRAŤ NÁS ? Sme profesionálny dodávateľ pre mobilné telefóny, príslušenstvo. 1. Najlepšia cena a služby, ľahko premiešajte, aby pre takmer všetky známe značky prípadoch. 2. Produkty budú doručenie do 2-3 pracovných dní po platba potvrdená. (okrem OEM poradí) 3. Ušetríte veľa času a peňazí, ak budete pracovať spolu s nami. 4. Tiež môžete prijať OEM objednávok a Celej objednávky (môžeme diskutovať o viac informácií e-mailom)

Štítky: Vybavené Prípadoch, Lacné Vybavené Prípadoch, CaseRiver 5.7" Xiao Redmi 5 puzdro Mäkké Silikónové TPU Vytlačené Telefón Späť Ochranné 5.99" Xiao Redmi 5 Plus Prípade.

Dizajn Roztomilý Zvierat,Vzorované
Fit Model Telefónu PRE 5.7" Xiao Redmi 5 / 5.99" Xiao Redmi 5 Plus
kvalita 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné
Názov Značky CaseRiver
Druh Vybavené Prípade
Veľkosť 5.7" or 5.99"
Funkcia Farebné Maľby Xiao Redmi Prípade 5
Materiál Mäkké Silikónové TPU Xiao Redmi 5 Plus puzdro
Štýl Móda a Roztomilý Späť Ochranné Telefón puzdro
Typy Späť Obrázky S Stranách Transparentné Prípade
Kompatibilné Značky xiao
Kompatibilný Model Xiao Redmi 5 Plus,Redmi 5
farba 20 Vzory Maľované Farbami na Výber
mix objednávky Podpora Redmi 5 Plus Prípade
Maloobchodnom Balení Áno
Funkcie Späť Obrázky S Stranách Transparentné Prípade
Dropshipping Podpora Redmi Prípade 5
Hmotnosť Balenia 0.04kg (0.09lb.)
Veľkosť Balenia 15cm x 10cm x 3cm (5.91in x 3.94in x 1.18in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

CaseRiver 5.7

CaseRiver 5.7" Xiao Redmi 5 puzdro Mäkké Silikónové TPU Vytlačené Telefón Späť Ochranné 5.99" Xiao Redmi 5 Plus Prípade

Súvisiace produkty

Porovnať