3 palcový displej Auto hud head up displej Digitálny auto rýchlomer pre fiat freemont punto sídlo loen

Nový produkt

Skladom

€31.90

Pridať do obľúbených

Tento výrobok je pre ovládače bezpečnosť, najmä v high-rýchlosť jazdy v noci, HUD môže vodič majte oči na ceste a môže viesť k zníženiu dopravnej nehode. HUD môže projekt dôležité informácie (napríklad rýchlosť) na prednom skle, to môže pomôcť neskúsený nováčik na kontrolu ich rýchlosť a vyhnúť sa vzďaľujú porušenie v rýchlosti cesty. Čo je ešte dôležitejšie, to umožňuje vodičovi okamžite prečítať číslo vo veľkej vízie a vždy sa ovládače oči na ceste v jasnej mysle.

Tento HUD môže zobrazovať mnoho užitočných informácií, a vám umožňuje zažiť rýchlosť a tiež na zabezpečenie vašej bezpečnosti jazdy a potešenie z jazdy. A prijíma najnovšiu stabilnú integrované obvody, všetky indexy sú v súlade s normami. A naše HUD má unikátny a elegantný tvar, hladké čiary, tenké telo.

Funkcie: Automatické prispôsobenie modely áut, a možné použiť pre automobily v súlade s OBD II alebo EUOBD (na palube automatický diagnostický systém).Plug and Play. 3 palcový displej a high-definition displej Multi-farebný dizajn robí obrazovky hojnejšie a ľahšie čítať použitie nano-technológie eliminovať neželané odrazy a dosiahnuť, aby zobrazenie informácií viac ostrejšie. Zobrazovanie multimediálneho obsahu: rýchlosť, otáčky motora, teplota vody, napätie batérie, alarm nízkeho napätia, vysoká teplota, alarm, rýchlosť alarm, voľný prechod medzi kilometer a mile, voľný prechod medzi stupňoch Celzia i Fahrenheita . Automatické zapnutie a vypnutie s vozidlom začal a vypnutie, účinnú ochranu autobatérie, pri zachovaní manuálne prepnutie režimu, a ďalšie jednoduché ovládanie HUD. Automatické a manuálne nastavenie jasu režime.

Špecifikácia: životné Prostredie teplota - 40 0C.--- +80 0C Barometrický stlačte:86-106KPa Relatívna vlhkosť:10%-95% Prostredie hlas: Alarm hladiny zvuku:>=30 db(A) Pracovné napätie:9V~16Vdc(12Vdc/400mA) Veľkosť produktu:9*5.4*1.2(cm) Hmotnosť výrobku:40 g

HUD inštalácie Vedieť, typ vášho vozidla. Pri nákupe HUD, budete musieť vybrať typ vozidla, ktoré spĺňa OBDII normy (alebo EÚ OBD) pre bežné použitie. Otvoriť kapotu a nájsť nálepky a pod ním (pozri nižšie obrázok 1), ak má slová ako OBDII CERTIFIKOVANÉ, potom to môže byť nainštalovaný. Zistiť 16 pin diagnostické prepojenie vozidla a spojiť to aj s OBDII čiaru.

Odraz film inštalácia

Vezmite prosím na Vedomie: HUD projektu zobraziť informácie o vozidlo predné čelné sklo , pretože sa čelné sklo je dvojnásobok, čo bude robiť dvojitý obraz na čelné keď zobrazovať. Dvojitý obraz auto bude iný. Ak vidíte vymazať zobrazenie informácií, potom nie je potrebné použiť odraz film. Ak je dvojitý obraz, potom, prosím, použite odraz film.

Po prvé, prosím, dajte dodáva protišmykové rohože, v prednej časti palubnej dosky, a potom dať HUD na to.

Po druhé, prosím stick reflexiu fólie na čelné sklo.

Odrazové film by mal byť vložený priamo nad hosť stroj a mal by byť schopný odrážať celý displej.

Metódy vkladania film: Sprej niektoré vody na mieste, že film bude nalepiť na,a potom použite suchú uterák čistiť; odtrhnite zadnej strane(označené 1) reflexie film, potom prilepte ju na správne miesto. Po upravené miesto dobre, môžete použiť poškriabaniu rada alebo aj niečo iné byt na klzkej film a stlačiť vody naruby, kým nie je bublina, alebo vody v ňom. Odtrhnite prednej strane (s označením 2) reflexiu film. Ak film nie je možné zobraziť celý informácie, prosím, upravte non-slip mat.

Poznámka:

1. OBD2 / OBDII interface HUD:

a. Vhodné pre Európu a Severnú Ameriku, autá, to môže byť aplikovaný iba na Vozidlá s OBD2 rozhranie vyrobené po roku 2003. Pre Ázia, je možné ho použiť pre autá s OBD2 rozhranie vyrobený po roku 2007

b. Nepodporujú autá s OBD I a JOBD rozhranie (Japonský OBD)

c. Tento X5 HUD má OBD2 / OBDII interface.

2. GPS HUD:

GPS auto HUD podporuje všetky autá (Ak nemáte predstavu o dátume rozhranie vášho auta, môžete si vybrať GPS HUD)

Obsah balenia: 1 x Head up Display 1 x OBD II Kábel 1 x Non-slip Mat, 1 x Odráža Film 1 x užívateľská Príručka

Štítky: rýchlomer pre auto, digitálny rýchlomer, rýchlomer auto, Lacné rýchlomer pre auto, Vysoko Kvalitný digitálny rýchlomer, Čína tachometra automobilu Dodávateľov.

Položka Hmotnosť 0.2kg
Rok 2002-2017
Položka Šírka 5.5cm
Položka Dĺžka 9cm
Položka Druh Interiérové Lišty
Názov Modelu hub
Druh Materiálu Iné
Názov Značky lsrtw2017
Položka Výška 1.2cm
Externé Testovanie Certifikácia BQB
Veľkosť Balenia 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Typ Jednotky Súbor
Hmotnosť Balenia 0.3kg (0.66lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

3 palcový displej Auto hud head up displej Digitálny auto rýchlomer pre fiat freemont punto sídlo loen

3 palcový displej Auto hud head up displej Digitálny auto rýchlomer pre fiat freemont punto sídlo loen

Súvisiace produkty

Porovnať