Gél, Pena Čalúnenia -Gélové Sedadlo Pad pre Kostrč, Ischias & Kostrč Úľavu od Bolesti - Pre Tlakové Vredy & Vredy

Nový produkt

Skladom

€35.26

Pridať do obľúbených

Gél, Pena Čalúnenia -Gélové Sedadlo Pad pre Kostrč, Ischias & Kostrč Úľavu od Bolesti-Vodotesný Kryt - Pre Tlakové Vredy & Vredov je tlak-zníženie sedadla pre použitie na štvorkolky, stoličky, auto jazdí a štadión sedenie. Toto mäkké, pohodlné sedadlo vankúš je vyrobený z vysoko hustota peny dodať najlepšie možné výsledky a zahŕňa viskózny gél-naplnený močový mechúr ďalšie odpruženie. To okamžite premení na perfektné pohodlné sedadlo, takže si môžete oddýchnuť a relaxovať kdekoľvek. To pomáha znížiť riziko tlak, vredy a asistentov v uzdravenie existujúcich rany.

Dynamické Tekutiny Jadro :

Tekutý gél v jadre vám za bezkonkurenčnú tlak distribúcie vo vašej dna. Štandardné penové vankúšiky jednoducho poskytujú tenké vrstvy čalúnenia, zatiaľ čo sedíte. V tomto vankúši, tekutina, umožňuje tlak sa presúvať z citlivé, vysoký tlak regiónoch, ako kostrč a kostrč do regiónov s menším tlakom.

3 Vrstiev Podporné Pohodlie : Vrstvy 1 - Mäkký, luxusný vodovzdorný kryt Vrstvy 2 - 100% vodotesný tesnenie nad pena ,Pohodlné, podporné peny, ktorá nebude porovnať podľa vašej hmotnosti Vrstva 3 - Dynamický gél core

Určené Pre:

- Invalidný vozík, kancelárske stoličky, posedenie stoličky, štadión bleachers, automobilový a viac

- Tlak prerozdeľovania pre tlakové vredy & vredy

- Kostrč, Kostrč, Späť, Ischias, Bolesti A Viac

- Ťažká použitie a prenosnosť

Jednoduché Čistenie :

Odnímateľný kryt umožňuje jednoduchú stroj umývateľný čistenie. Jednoducho odstráňte kryt s premium, odolný zips. Kryt bude trvať stovky pracích cyklov.

Komfort & Úľavu :

Navrhnuté s zdravotné triede použiť formuláre na vankúš tiež je ideálny pre každého, kto sedí dlhé hodiny na každú pracovnú stanicu. S nápadom zostatok podporné peny a tvarov gel tento univerzálny vankúš bude sedenie pohodlné znova.

Používa Sa Pre Koho: 1.Dlho Sedí za Jazdy 2.Kto má Bolesti Bedrových 3.Hemoroidy Pacientov 4.Administratívni Pracovníci 5.Vozičkárov alebo Paralegia 6 Pacientov.Pre Lady Hľadať v Callipyge

Rozmery:

Dĺžka: 18"

Šírka: 15"

Hrúbka: 3"

Poštovné 1).Položky sú dodávané len po zaplatení je potvrdené. 2).Sme offen loď položky cez EMS,DHL,UPS,FEdEX,TNT,Čína príspevok,HongKong príspevok. 3).EMS expresná doprava obvykle trvá 5-8 pracovných dní závislé na miesto určenia,DHL,UPS,FEDEX,TNT express lodnej dopravy obvykle trvá 3-5 pracovných dní závislé na miesto určenia. 4).Nie sme zodpovednosť za žiadne nehody,oneskorené alebo iné problémy, ktoré sú zodpovedné prepravné služby, ale budeme robiť dobré obalov na výrobky pred Platba 1).Platba musí byť uskutočnená najneskôr do 72 hodín od objednávky akceptujeme Platby cez Escrow (Alipay) a tiež platby Kreditnou kartou cez Paypal, T/T,Western Union. 2).Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. 3).Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred kúpou 4).Budeme loď položky podľa vášho PayPal adresu, takže ak váš Paypal adresa nie je aktualizovaný, prosím, aktualizujte si ho, ako budete platiť. Return 1).Ak položka je poškodený, oznámte nám to do 3 dní od doručenia. 2).Kupujúci je zodpovedný za všetky prepravné náklady.Náš expedičný poplatok zahŕňa manipulačné poplatky, balenie vecí a ďalšie súvisiace náklady. 3).Všetky položky musia byť vrátený v pôvodnom stave, aby získali nárok na vrátenie peňazí alebo výmenu tovaru. Spätná väzba Vaša odozva je veľmi dôležité pre náš rozvoj podnikania,úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu s piatimi hviezdičkami, aby nám na základe vašej spokojnosti s našimi komodity a služby.Bohužiaľ,ak sa chystáte k nám neutrálny/ negatívny spätná väzba, lebo vaše zlé skúsenosti nákupu u nás,prosím, kontaktujte nás kedykoľvek tak, ako upratať svoju nespokojnosť a vyriešiť problém. Neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek, ak máte nejaké otázky skôr, než uskutočníte nákup, budeme odpovedať na vaše otázky do 24 hodín,ale vzhľadom na čas rôzne,prosím, napíšte podrobnejšie informácie, alebo otázky na náš e-mail,dobrá komunikácia sa vyhnúť nešťastie. Sme výrobcovia pre textil a posteľné prádlo,budeme sa snažiť poskytovať vysoko kvalitné produkty,nízke ceny,rýchle dodanie a vynikajúce služby zákazníkom.

Štítky: sídlo pad, pena čalúnenia, gélové sedadlo pad, Lacné sídlo pad, Kvalitný penový vankúš, Čína gélové sedadlo pad Dodávateľov.

Štýl Moderné
Veková Skupina Dospelí
Technics ručné
Funkcia Pamäť,Masáže,Anti-Decubitus
Číslo Modelu ESKY-SC-1802
Náplň GÉL+Pamäťovej peny
Vzor Mozaika
Názov Značky JQNHT
Unpick a Umývanie Nie je Vymeniteľný a Umývateľný
Špecifikácia 45X40X8
Vzor Typ Geometrické
Druh Sedacia/Späť Vankúš
Materiál Spandex
Tvar Obdĺžnik
Použitie Sídlo
Veľkosť Balenia 46cm x 41cm x 8cm (18.11in x 16.14in x 3.15in)
Hmotnosť Balenia 2.5kg (5.51lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Gél, Pena Čalúnenia -Gélové Sedadlo Pad pre Kostrč, Ischias & Kostrč Úľavu od Bolesti - Pre Tlakové Vredy & Vredy

Gél, Pena Čalúnenia -Gélové Sedadlo Pad pre Kostrč, Ischias & Kostrč Úľavu od Bolesti - Pre Tlakové Vredy & Vredy

Súvisiace produkty

Porovnať