Nové Mini Portable Bezpečnostný Trezor Peniaze, Šperky Storage Collection Box Domov Školského Úradu Priestoru Zásobník Password Lock Box S

Nový produkt

Skladom

€14.31

Pridať do obľúbených

Šťastný Nakupovanie. Predvolená farba: Black, Ak chcete, červená alebo biela alebo modrá Prosím poznámka

Mini Prenosné Oceľové Petty zablokovať Peňažné sejf na domácej školy a trh s 7 Priestoru Zásobník Uzamykateľné Mince Bezpečnostný box

V pokladničnej hotovosti box vhodný pre mnoho použitie ako doma, v škole alebo v kancelárii.

Atraktívny vzhľad s jedinečným dizajnom,ľahké a robustné-lesklý povrch.

Robustná konštrukcia so zaoblenými rohmi .

Posilnené poistku dosky.

Vybavené vysoko kvalitné valec zámok a sú dodávané dva kľúče.

Funkcie:

*Silné oceľové konštrukcie

* Môžu byť použité doma, v kancelárii, v škole, na trhu kút atď

*Z nerezovej ocele, rukoväť

* Odnímateľný zásobník má 6 mince sekcie

* Vystužené poistku doska

*Dodáva sa s 2 kľúčmi

Materiál: Nehrdzavejúca Oceľ

Farba: červená, modrá, čierna,biela

\\

Ruský zákazníci, upozorňujeme vás,že prijímateľa napíšte meno a priezvisko.prepravná spoločnosť potrebovať meno a priezvisko poslať balík.

Zásielky:

keď si objednáte,prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok .Budeme posielať položky do 10 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách,čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované.Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky,maklérske poplatky,clo a dane pre dovoz do vašej krajine.Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromaždené v čase deliery. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielku.Prepravné náklady neobsahuje žiadne inport dane,a kupujúci sú zodpovední za ciel.

Vracia:

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme. Vrátime vám ak vrátite položky, do 15 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu.Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok.Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti,bude kupujúci reponsible pre takéto poškodené alebo straty,a neposkytneme kupujúci v plnej výške.kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

Záruka A Údržba:

Ponúkame 1-mesiac zadarmo náhradné.Kupujúci môže požiadať o žiadosť o náhradu do 15 dní od vášho prevzatia produktu..kupujúci Je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat.

Poskytujeme tiež 12-mesačnú bezplatnú údržbu.Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat.Ak je akákoľvek časť je potrebné vymeniť,kupujúci by tiež malo uhradiť náklady na časti, ktoré majú byť nahradené.

Pred vrátením položiek,prosím, potvrďte na spiatočnú adresu a logistika metóda s nami.Po dáte položky, pre logistické spoločnosti,pošlite nám, prosím, sledovacie číslo.Hneď, ako sme prijímať položky,budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr.

Spätná väzba:

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby,neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.Budeme sa snažiť, ro vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: box domov, box peniaze, krabica, Lacné box domov, Kvalitné okno peniaze, Čína krabica Dodávateľov.

Číslo Modelu 150A
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 15cm x 12cm x 8cm (5.91in x 4.72in x 3.15in)
Hmotnosť Balenia 0.55kg (1.21lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Nové Mini Portable Bezpečnostný Trezor Peniaze, Šperky Storage Collection Box Domov Školského Úradu Priestoru Zásobník Password Lock Box S

Nové Mini Portable Bezpečnostný Trezor Peniaze, Šperky Storage Collection Box Domov Školského Úradu Priestoru Zásobník Password Lock Box S

Súvisiace produkty

Porovnať