6x10ft Bezšvíkové Vinyl látky a Žiadne vrásky, Umývateľný Oxford handričkou Fotografie Pozadia Počítač Tlač Pozadí S-1259

Nový produkt

Skladom

€6.59

Pridať do obľúbených

Materiál: Matný Oxford Tkanina

Materiál Hmotnosť:160 g/M.

typ: Heat transfer tlač

Vlastnosti: Kompaktný a Ľahký Bezšvíkové (jeden kus-až 10ftX200ft) Stroj Umývateľný na Vlasy a trezor 720 dpi tlač-žiarivé farby Odolné a Silné Non-reflexná UV chránené, Voda chránené Zadarmo Priechodky alebo Pól vrecká(prosím, povedzte nám, čo potrebujete) Dobré pre obchod ukázať,fotografovanie udalostí, červený koberec udalosti alebo narodeninovej party. Polyester pozadí je našou najnovšie a najlepšie počítač maľované bez vrások fleece-ako látka, ktorá je aj podložka na vlasy a trezor. To ľahké tkaniny vám intenzívne, žiarivé farby, ktoré ste hľadali v pozadí. Je to pevnosť a trvanlivosť vám trvalé výsledky pre rokoch používania.

Materiál: Ilustrované handričkou(vinyl handričkou)

Hmotnosť materiálu:120GSM.

typ: digitálna tlač

Funkcie: Svetlo absorpčných , Non-reflexné , č vrecku ,počítač-vytlačené na realizmu.

Pre: svadby, dospelých, detí, dovolenku stranou, obchodných práce , inzerát, displej atď.

Odkaz obrázok:(Na pozadí používa na simuláciu skutočných scenérie)

Druh pripomienka:

Medzinárodné zákazníci, upozorňujeme vás, že vaša objednávka celkom neobsahuje žiadne colné poplatky alebo dane. Tieto poplatky sú zodpovednosť kupujúci a nie sú zahrnuté vo faktúre alebo doprava celkom.

Ako na mieru

Máme tiež 10X10ft,8X10ft,7X10ft, 20x10ft,10X15ft pozadí pre túto položku, Ak máte konkrétne veľkosti potreby, niektorý z našich pozadia si môžete objednať vlastné veľkosti. Prosím, kontaktujte nás.

Tiež, môžeme tlačiť žiadne high-res obrázok, ktorý ste dodanie.

Skutočnú veľkosť s min. 100dpi (jpg, gif, pdf, bmp, ppt, png, psd, ai, eps, krčmy) súbor je prijateľné Logo veľkosť - min. 6" tallový (jpg, gif, pdf, bmp, ppt, png, psd, ai, eps, krčmy) súbor je prijateľné Banner veľkosti patrí medzi veľkostiach - objednať ďalšie veľkosti v nohy(po tlač, režeme na vaše vlastné veľkosti)

Sľubujeme ponúknuť cenovo najdostupnejšie a konkurencieschopné ceny, živej, najvyššej kvality pozadia s NAJRÝCHLEJŠOU doby obehu na trhu!

A B O U T • O U R • B A C K D R O P S

Naše pozadia sú vytlačené na silný, trvanlivý, odolný proti roztrhnutiu Nylon Oxford tkanina .pomocou najdlhšie trvajúce atramenty a najmodernejšie technológie. Pozadia sú vytlačené na matné. Sú prenosné stačí vziať na mieste. Keď skončíte s vašou fotenie, jednoducho sklopiť kulisu pre jednoduché a ľahké skladovanie!

Nezabudnite, že tieto pozadia môže byť tiež použitý ako podláh!! Prosím, pamätajte, že každý počítač, monitor je kalibrovaný inak. Farby sa môže mierne odlišovať v osobou.

D R E • A N D • C L E A N I N G

Ak chcete uložiť svoje pozadie, jednoducho zrolovať alebo ležal! Ak je vaše pozadie stane ryhy alebo vrásky, laika alebo zavesiť byt na 24-48 hodín.tiež,Tepla s žehlička na zadnej strane položku, potom to bude hladká znova. tiež, môžete vyprať, s ručne alebo strojovo.

Spätná väzba

Prosím, nechajte ma 5 star pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojný s tým, keď budete prijímať položky. Ak máte akúkoľvek otázku, Prosím, kontaktujte nás. Ja odpoviem do 24 hodín a skúste to moje najlepšie reslove nejaké problémy.

Ďakujem vám veľmi pekne!

Štítky: vinyl handričkou, vytlačené na pozadí, počítače zázemia, Lacné vinyl handričkou, Vysoko Kvalitné tlačené pozadí, Čína počítače prostredí Dodávateľov.

Veľkosť (mm) Tri tisícky
Druh Heat transfer tlač
Materiál polyester
Názov Značky comophoto
Package Áno
Polyester Heat transfer tlač
Štýl na mieru
Číslo Modelu S-1259
Umývateľný rýchlo farby
Veľkosť Balenia 35cm x 30cm x 6cm (13.78in x 11.81in x 2.36in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 1.0kg (2.20lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

6x10ft Bezšvíkové Vinyl látky a Žiadne vrásky, Umývateľný Oxford handričkou Fotografie Pozadia Počítač Tlač Pozadí S-1259

6x10ft Bezšvíkové Vinyl látky a Žiadne vrásky, Umývateľný Oxford handričkou Fotografie Pozadia Počítač Tlač Pozadí S-1259

Súvisiace produkty

Porovnať