Keramické Deti Cartoon gombíky Skrinka na Zásuvky Gombík Deti Šatník Rukoväť Nábytok, Skrine, Bielizník Vleky pre Deti Škôlky Izieb

Nový produkt

Skladom

€2.69

Pridať do obľúbených

Vitajte na mojej obchod, s cieľom rýchlo dokončiť, nakupovanie, urobím niekoľko pokynov na našom internetovom obchode:

1 , Ak celková suma objednávky

2 , Ak celková suma objednávky > $ 5 , môžete sledovať úplné informácie prepravy.

3 , Ak vaša objednávka suma je viac ako $50, budeme robiť právo zodpovedajúce podľa oblasti a logistiku, a nakoniec nech dostanete tovar rýchlejšie.

*Pre úsporu express náklady, odporúčam vám kúpiť dostatok tovar, môžete ušetriť čas a náklady, ak sa vám náš tovar kvality otázku, prosím, môžete si byť istí, poskytujeme bezplatné vrátenie tovaru a služieb.

•Poznámka:

Prosím, zanechajte nám správu o tom, ktorá Farba, čo potrebujete, keď si objednáte. Ak žiadna správa doľava, pošleme ich v náhodné, pls pochopiť.

•Materiál: Keramické + Zliatiny Zinku

•Priemer : 38 mm

•Výška : 26mm

• Farba : chlapec na Bicykli; Basketbal chlapec; Čítanie Dievča; Jumping lano, dievča; Baseball chlapec.

•Skrutka Lenghth : o 25 mm

•Tiež mám 22 mm dĺžka skrutky, prosím, informujte nás, ak potrebujete 22 mm skrutky, inak som sa poslať 25 mm skrutky pre vás.

•Táto Cena je veľkoobchodné ceny, dúfame, že si nemôžete nechať ujsť túto šancu.

•Podrobné veľkosť prosím tieto obrázky

Doprava: prepravujeme balíky s sledovacie číslo pre všetky krajiny , prosím, aby 1-4 týždne dodať, ak balík nie je prijatá do 4 týždňov, kontaktujte nás. Budem odoslať alebo vrátenie peňazí pre vás. ( V niektorých odľahlých oblastiach podľa kuriér úradný čas dodania Pls nenechávajte negatívnu spätnú väzbu priamo pred vás, kontaktujte nás pre získanie riešenie.

Vracia: Prosím, kontaktujte nás cez www.haix.sk Správy, ak ste nedostali položka v iestich spojené dní, budeme kontrolovať ho s post office, a potom odoslať alebo vrátenie peňazí na vašu voľbu. Ak si objednáte položky, omylom alebo chcete ho zmeniť, vzhľadom na poškodené a nie je spokojný, pls kontaktujte nás rýchlo, dáme peniaze späť, alebo loď sa repla c e prostredie. Ale pls potvrdiť, že predmet je v dobrom stave a nový štítok, expedičný poplatok by mal byť v účte kupujúceho.

O spätnú Väzbu: Pozitívna spätná väzba sa bude venovať každý kupujúci po zaplatená. Dúfam, že by ste mohli urobiť to isté pre mňa, ktorá môže podporovať nám poskytnúť lepšie služby a tovar. Pre kupujúcich, ktorí nie sú spokojní s nákupom u nás. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívne alebo neutrálne alebo nízke hviezda , budeme sa snažiť vyriešiť váš problém.s.a.p. Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte a napíšte nám do 24 hodín od www.haix.sk messager, spracujeme ju čo najskôr. Ak ste spokojní s našimi výrobkami, prosím, dajte nám päť-hviezdičkový ďakujem.

O Nás: LJ, Ako továrenské špecializuje na výrobu všetkých druhov rôznych bytový nábytok hardvér, zahŕňa Šuplíku, Veko, Rukoväť a Vleky, sprcha hlavy, voda-ťuknite na položku a ostatné domáce hardvérové položky. Naším poslaním je poskytnúť najlepšiu kvalitu a najviac pohodlné nábytok hardvér pre váš domov.

Štítky: deti šatník rukoväť, šatník rukoväte, toaletný stolík vleky, Lacné deti šatník rukoväť, Vysoko Kvalitné skrine, kľučky, Čína bielizníka ťahá Dodávateľov.

farba Farebné
DIY Dodávky Kovoobrábanie
Názov detský nábytok gombíky
Materiál Keramické + Zliatiny Zinku
Ihrisku-riadok Špecifikácie Single-otvor
Druh Nábytok Rukoväť & Gombík
Názov Značky imango
Číslo Modelu LD1004
Priemer 38mm
výška 26 MM
Štýl Vidieka
Hmotnosť 40g
Veľkosť Balenia 5cm x 4cm x 4cm (1.97in x 1.57in x 1.57in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.25kg (0.55lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Keramické Deti Cartoon gombíky Skrinka na Zásuvky Gombík Deti Šatník Rukoväť Nábytok, Skrine, Bielizník Vleky pre Deti Škôlky Izieb

Keramické Deti Cartoon gombíky Skrinka na Zásuvky Gombík Deti Šatník Rukoväť Nábytok, Skrine, Bielizník Vleky pre Deti Škôlky Izieb

Súvisiace produkty

Porovnať