Nové Na Kartu Lenovo 2 A10-70 A10-70F A10-70 L Tablet PC LCD Displej Časti Nahradiť Panel

Nový produkt

Skladom

€23.90

Pridať do obľúbených

Poštovné 1, Aby sa bude rozdeľovať do 72 hodin po platba potvrdená .budeme vás informovať inmmediately keď ste si zakúpili produkty ani farby nie sú k dispozícii 2 Prichádza s pretective plastové fólie na obrazovkách a bezpečné balenie 3 Všetky položky môžu byť dodané DHL ,EMS,Čína Príspevok Air Mail s autodoprava Nie pre kontrolu parcely sochy online 4 Parcely loď na zaplatenie Cieľ Osloviť Len! 5 extra poplatky za doručenie musieť byť účtovaná, ak cieľová adresa je na odľahlých Oblastiach, " zoznamu,prosím, láskavo pochopiť. 6 poradie bude vyhlásený za nízku hodnotu Zákazníka, alebo upustiť od povinnosti predložiť vyhnúť Povinnosti /Daní. V dôsledku Medzinárodnej obchodnej politiky a tenké okraje ,prosím, upozornenie na náš predajca nie sú zodpovední za akékoľvek prípadné povinnosti /miestnych daní alebo iných zákazníkov vzdialenosť v čase. 7 parciel bude zabalený veľmi dobre pred odoslaním, aby sa zabránilo poškodeniu.

Kvalita a Záruka 1 po Prvé, sme sa dostali všetky lcd displej(touch screen) a všetky súvisiace skúšobné zariadenia na testovanie a uistite sa, že sú dobrej kvality, pretože vieme, že ak sa vám to podarí zlé, že bude náš problém. 2, Prosím, informujte nás DO 3 DNÍ po prijatí zásielky, ak ste nespokojní s produktmi (Reálny obraz a iné dôkazy musia byť uvedené),potom budeme ponúkať výmenu alebo vrátenie peňazí v prípade, ak výrobky nie sú opísané. 3 v Prípade, že položka je váš prossession viac ako 7 dní ,považuje sa to používa /second –hand ,Len budeme ponúkať službu výmeny po dostaneme váš návrat položiek

Štítky: Obrazovka LCD Panel, tablet pc obrazovky, tablet pc obrazovky náhradné, Lacné lcd displej panel, Kvalitný tablet pc obrazovky, Čína tablet pc obrazovky náhradné Dodávatelia.

farba Len LCD
Typ Obrazovky Kapacitný Displej
Kompatibilné Značky Univerzálny
Veľkosť Obrazovky 7~10 Palec
Číslo Modelu Pre A10-70F LCD
Typ Produktu Panel LCD Combo
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Nové Na Kartu Lenovo 2 A10-70 A10-70F A10-70 L Tablet PC LCD Displej Časti Nahradiť Panel

Nové Na Kartu Lenovo 2 A10-70 A10-70F A10-70 L Tablet PC LCD Displej Časti Nahradiť Panel

Súvisiace produkty

Porovnať