200pcs 10 ml Ihly Fľaše Plastové Fľaše s Kvapkadlom Detská Caps E Kvapalina Mäkké PE Prázdne Fľaše

Nový produkt

Skladom

€27.41

Pridať do obľúbených

10 ml Prázdne Plastové Kvapkadla Fľaše, PE Fľaša so Detská Spp A Dlhou Ihlou Tip pre E-liquid Fľašu

VEĽMI DÔLEŽITÉ: Milí kupujúci, prosím, poznámku farby, ktoré si chcete objednať, mix, aby k dispozícii, prosím, bez kontaktu s nami. Inak budeme prinášať náhodne s rôznymi farbami. Ďakujeme ! Vysoko kvalitné, aby to ideálna voľba pre vás. Funkcia: Názov Výrobku: Plastové Fľaše Materiál: PE Kapacita: 10 ml Obsahovať: Fľaše, Čiapku, Dlhé Tip Tip: Dlhé Tenké Tip Tipy Typ: Plastové Kvapkadla Spp Typ: Dieťa Dôkaz Spp Spp Farba: Biela, Čierna, Červená, Žltá, Modrá, Oranžová, Zelená, Svetlo Zelená, Fialová, Ružová, Tmavo-Modrá

Sme professinal dodávateľa na www.haix.sk spotrebnej elektroniky andother produkty, každú jednu položku, ktorú kúpite od nás bol testovaný pred poštovné a môžeme zaručiť kvalitu.Ako skúsený dodávateľ môžeme package tovaru v kartóne box s EPE, ktoré by sa zabránilo, aby sa vaše položky od niektoré neočakávané škody efektívne počas pôrodu. Sme priami miestnej továrni na predmestí v meste Shenzhen, ktorý má najväčší elektronickom trhu v Číne, preto môžeme prodive competitve cena a veľmi najlepšie serive vo všetkých aspektoch.

Budeme Loď vašej objednávky v priebehu 2 až 5 pracovných dní po zaplatení zúčtované ako sme už takmer všetky položky instock. EMS:Položka dodané z EMS, dostanete k väčšine krajín do 7 až 10 dní. DHL:Položka dodané z DHL, dostanete k väčšine krajín do 6 až 8 dní. Pre Fedex IE alebo DHL doprava, môžeme providethe platné sledovacie číslo ďalší deň svojho orderis dodáva.

Pracovné dni: Od nedele do piatku ponúkame 7/24 plný úväzok služby,neváhajte a kontaktujte ma,ak máte akýkoľvek problém na mojom výrobku. Váš dotaz budú odpovedali do 8 hodín. Tovar vám bude dodaný do 3-5 pracovných dní po obdržaní overenie platby. Prosím kontaktujte nás v 30-50 dní od vyexpedovania ak nechcete dostávať náš položky.Otherewise,by sme zvážiť, že položka bola prijatá. Čas v tranzite: Tranzitný čas mení v závislosti od rôznych spôsobov dopravy.

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: Prázdna Fľaša, fľaše prázdne, plastové 10 ml fľaše, Lacné prázdna fľaša, Kvalitné fľašu prázdne, Čína plastové 10 ml fľaše Dodávateľov.

Špecifikácie 10 ML
Veľkosť 10ml
Položka Druh Fľašiach
Číslo Modelu 10mlPE
Typ Jednotky veľa (200 ks/lot)
Hmotnosť Balenia 1.45kg (3.20lb.)
Veľkosť Balenia 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

200pcs 10 ml Ihly Fľaše Plastové Fľaše s Kvapkadlom Detská Caps E Kvapalina Mäkké PE Prázdne Fľaše

200pcs 10 ml Ihly Fľaše Plastové Fľaše s Kvapkadlom Detská Caps E Kvapalina Mäkké PE Prázdne Fľaše

Súvisiace produkty

Porovnať