HIFI Zosilňovač VU meter DB úroveň Hlavičky podsvietenie pre rúrku amp Mclntosh MC12KW

Nový produkt

Skladom

€97.88

Pridať do obľúbených

Obchod Kategórii Obchod Newsletter

Pridať môj Obchod medzi Obľúbené položky a získať môj e-mailové bulletiny o nové predmety a špeciálne ponuky! Prečo Nakupovať U Nás Sme nemali predávať len výrobky,ale tiež ponúkajú vysokú kvalitu a najlepšie služby!!! Popis Audio Zosilňovač VU meter DB úroveň Hlavičky pre rúrku amp S Modrým podsvietením Taiwan výroby , vysoká kvalita a veľkosť je obrovský, Celkom vizuálne ohromujúci , je to veľmi vhodné pre veľké zosilňovač šasi! Balenie zoznam: 1pcs vysokou presnosťou VU meter Sme sa môžete zadarmo zmena podsvietenie napätie 12V, ak chcete, pls napíšte nám pri nákupe . Ak potrebujete ovládač rada pls kliknite na Odkaz

Rozmerové Výkresy

Dodanie podrobnosti Platobné Podmienky predaja O nás, Kontaktujte nás

Dodanie podrobnosti PLS Poznámka : nebudeme zodpovední všetky Colné poplatky alebo povinnosť

Prosím, poradenstvo, doprava detail od kedy ste platbu(inclue telphone číslo,kontaktná osoba,Vstupné napätie,farba a pod.).

Poštovné obsahuje aktuálne poštovné a zodpovedajúce balenie poplatok a manipulačný poplatok, ktorý je zhodné s 's predpismi. Akékoľvek pochybnosti, prosím, prečítajte 's predpismi opatrne. Nemáme preplatok náklady. Prosím, nenechajte obchod alebo hádať sa s nami na tomto mieste.

Spôsob dopravy --Položka bude odoslaný do 2 pracovných dní po PLNEJ úhrade. Je potrebné poznamenať, že čakajúce platby (napríklad eCheck) môže trvať až 5 pracovných dní jasné. To, čo sme použili je registrovaná air mail(18-28days väčšine krajín), EMS alebo DHL (5-10 dní môže dosiahnuť väčšina krajín ), aby sa dospelo od dátumu odoslania oznámenia vydané

Č Kombinovať Poštovné -- Kombinovať poštovné nie je k dispozícii, dokonca aj vtedy, ak ste si kúpili niekoľko položiek za čas, pretože LETECKY POST poplatky za poštovné je založené na hmotnosti post, nie kvantita.

Položka Deklarovať :

NIE sme zodpovední za akékoľvek dovozné dane, colné poplatky alebo colné odkladu.

Kupujúci nemôže žiadosť o zrušenie aukcie, alebo žiadosť o vrátenie dane podľa tejto situácii. Prosím, informujte sa u svojho miestne daňové úrady PRED ponúkania cien.

Platby

Iba --Kupujúci je povinný zaplatiť LEN s použitím, a to do 7 dní od dátumu transakcie vykonané.

Plná Platba --Transakcie s nedostatočnou platba nebude spracovaná. Takže, prosím, aby ste kompletný platby, vrátane Konečná cena + Poštovné.

Žiadna Zľava-Bez zľavy sú ponúkané pre všetky transakcie.

Spracovanie --zabezpečíme odoslanie do dvoch pracovných dní po obdržaní platný a vyplnený platby.

Podmienky predaja

Dodávame 1-Ročná Záruka Výrobcu ( s Výnimkou contrived damagement alebo misusage ).

V prípade DOA, Prosím, upozornenie nám do 3 dní a vrátiť vec do 7 dní po prijatí položky. (Dátum na Post Známka je za štandardné). Po našom prijímanie položiek v dobrý vzhľad stave, môžete mať výmenu alebo vrátenie peňazí, tak dlho, ako sme zrušiť objednávku , a Lodné náklady nevracia startovací, ako viete, poštovné a balné bola vyplatená na príspevok úrad.

Ak bola položka zaslané späť na opravy, kupujúci platí pre vrátenie poplatku. Budeme zodpovední za 2. prepravné náklady a balné.

Ak sa spýtate na nahradenie alebo opravu po jeden mesiac, pretože ste zaplatili, budete musieť zaplatiť za 2. prepravné náklady a balné.

Ak máte vrátiť položku pre vrátenie peňazí, budete platiť 20 % doplnenie stavov poplatok.

S cieľom poskytnúť vám ten najlepší servis, prosím, spracovanie transakcie celkom. Spätná väzba je náš život, pred odchodom neutrálne alebo negatívne pripomienky, prosím kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie, Pretože nechceme, aby si NEUTRUAL spätnú väzbu alebo NEGATÍVNU spätnú väzbu.

Adresa na pozemok nie je naše, to je poštár, prosím, NENECHAJTE LOĎ TAM. Prosím, kontaktujte nás pre spiatočnú adresu, než sa vrátiť ho, inak nemôžeme získať pozemok, ktorý ste vrátili. Prosím, kontaktujte nás pre spiatočnú adresu, ak chcete odoslať.

O nás majored v Hifi audio zosilňovač /DAC/Predzosilňovač máme vlastnú navrhnuté tím a pre profesionálne Stavebné Diy audio môžeme podporiť zručnosť smer :) Všetky kvality výrobku s Gurantee

Kontaktujte nás, Prosím, neváhajte sa na nás obrátiť s akýmikoľvek otázkami alebo pripomienky týkajúce sa našich položky alebo váš problém.

Prosím, všimnite si, že sme otvorené od pondelka do piatku od 9:00 do 18:00 HOD. Pekingu Čas ,čo znamená, že môžete sledovať on-line na : Pracovný čas Peking(CN) PONDELOK-piatok 09:00 - 18:00 New York(USA) nedeľa až štvrtok 20:00 - 05:00 v Londýne(veľká BRITÁNIA) PONDELOK-piatok 01:00 - 10:00-Paríž(FR) PONDELOK-piatok 02:00 - 11:00 Počas dovolenky ,pls nám umožňujú odpoveď, ktorú začiatkom budúceho týždňa ,láskavo nenechávať negtive/neutrálne spätnú väzbu alebo aby spor/pohľadávky z našich pracovných hodín, ďakujem vám za vašu spoluprácu, Propagáciu .cpbox{ display:none} Navrhnuté pre profesionálnych predajcov

Apríl-06-15 na 20:21:05 PDT, predávajúci je pridané nasledovné informácie:

Štítky: hifi zosilňovač, zosilňovač vu, zosilňovač vu meter, Lacné hifi zosilňovač, Kvalitný zosilňovač vu, Čína zosilňovač vu meter Dodávateľov.

Kompatibilné Pre McIntosh
Krajina/Región Výroby Taiwan
Druh VU Meter
Názov Značky GZbotolave
Maximálny Výkon Na Kanál 30W
Stav NOVÉ
MPN neuplatňuje sa
Package Áno
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.6kg (1.32lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

HIFI Zosilňovač VU meter DB úroveň Hlavičky podsvietenie pre rúrku amp Mclntosh MC12KW

HIFI Zosilňovač VU meter DB úroveň Hlavičky podsvietenie pre rúrku amp Mclntosh MC12KW

Súvisiace produkty

Porovnať