5yards 15 mm 5/8" Tlačené"Láska srdca" Dizajn, bavlna, pás s nástrojmi DIY šitie a Balenie pásky Bavlnená Tkanina Patchwork Páse s nástrojmi XM-80A

Nový produkt

Skladom

€1.44

Pridať do obľúbených

5yards 15 mm 5/8" Tlačené"Láska srdca" Dizajn, 100% bavlna, pás s nástrojmi DIY šitie a Balenie pásky Bavlnená Tkanina Patchwork Páse s nástrojmi XM-80A

Názov Položky: Potlačené Bavlnené Pásky

Farba:Ako ukazuje obrázok

Šírka : 5/8" (15 mm)-5Yards

Množstvo: 5Yards/Veľa

Balenie: Taška funkcie opp

Poznámka: * Obrázky sú skutočné, fyzického charakteru, ale aj ukázať, pre zobrazenie rôznych môžu mať mierne odlišné farby. *Priemer a dĺžka sú približné, tak prosím vziať do úvahy pri objednávaní.

BALÍKY>>>

Veľkú starostlivosť v balení každý detail, aby ensur bezpečné zásielky na vás .Preto prosím, skontrolujte balík predtým, než sa prihlásite ju prijať, ak je nefunkčné alebo poškodené, môžete vyhotoviť záznam s dopravcom. Na rovnaký čas, môžete nasnímať fotografiu a poslať k nám, budeme riešiť problém pre vás na prvý raz.

DOPRAVA>>>

Pozornosť Sa, Prosím! sme medzinárodná predávajúci od Čína (pevninská časť). PROSÍM, BUĎTE TRPEZLIVÍ! Zvyčajne sme ponuku štandard international letecky.To môže robiť o 10 do 25 pracovných dní pre dodanie. Ak máte akékoľvek otázky, alebo akékoľvek špeciálne požiadavky, postupujte, prosím, kontaktujte nás. odpovieme do 24 hodín vzhľadom na časový rozdiel medzi nami.

Dopravca Meno

Odhadovaný Čas v Tranzite

Sledovanie Služby

DHL

Asi 3-5 dní

www.dhl.com

UPS

Asi 3-5 dní

www.ups.com

EMS

O 5-7 dní

www.ems.com

Čína Príspevok Vzduchu

O 15-25 dní

www.intmail.183.com

HKPOST

O 15-20 dní

www.hongkongpost.com

Ak potrebujete akékoľvek priaznivé ceny pre rýchle dodanie, neváhajte a kontaktujte nás.

POZNÁMKA: Kupujúci bude zodpovedný za daní ,ciel a iných poplatkov počas prepravy ! Všetky položky by mali byť odoslané na www.haix.sk overené adresu.

PODMIENKY PREDAJA >>>

Ak nie ste spokojní s položku z akéhokoľvek dôvodu, môže byť vrátený v pôvodnom stave v priebehu jedného týždňa po obdržaní. zašleme vám celú sumu spolu s prepravné náklady, akonáhle sme prijímať položky. Ale kupujúci má zaplatiť za spiatočnú prepravu.

Spätná VÄZBA>>>

Pretože vaša spätná väzba je veľmi dôležitá pre náš rozvoj podnikania, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minúta. Ďakujeme! :) Ak ste arenot spokojná s produktom a servisu,prosím, láskavo kontaktujte nás pred odchodom akékoľvek negotive a a neutralfeedback. Budeme sa snažiť uspokojiť vás. Ďakujeme! :)

Štítky: pásky urob si sám, autor páse s nástrojmi, pás s nástrojmi dizajnér, Lacné pásky urob si sám, Vysoká Kvalita dizajnér páse s nástrojmi, Čína páse s nástrojmi dizajnér Dodávateľov.

šírka 5/8"
Číslo Modelu XM-80A
Množstvo 5yards/veľa
Technics Tlačené
Vzor láska srdca
Materiál 100% Bavlna
Textílie Typ Satin
Názov Značky scoiry
Štýl Jednu Tvár
Miesto Pôvodu zhejiang,čína(pevninská časť))
Typ Produktu Pásky
Veľkosť Balenia 15cm x 15cm x 10cm (5.91in x 5.91in x 3.94in)
Typ Jednotky veľa (5 Metrov/lot)
Hmotnosť Balenia 0.05kg (0.11lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

5yards 15 mm 5/8

5yards 15 mm 5/8" Tlačené"Láska srdca" Dizajn, bavlna, pás s nástrojmi DIY šitie a Balenie pásky Bavlnená Tkanina Patchwork Páse s nástrojmi XM-80A

Súvisiace produkty

Porovnať