3ks\veľa hot predaj bavlnené nohavičky žien cartoon tlač roztomilý bielizeň calcinha Nohavičky, sexy dievčatá, spodná bielizeň

Nový produkt

Skladom

€3.23

Pridať do obľúbených

1)akceptujeme veľkoobchod a drop ship!Kontaktujte nás ,poskytneme vám dobrú cenu. 2)O prepravnej ceste ,prečítajte si Prosím nižšie : Pre ruský Priateľ , Aby >= $2, Poslať www.haix.sk Šetrič Prepravy alebo Iné prepravné spôsob, ako mať poradové číslo , O 15-35 pracovných dní . Objednávky v Číne Obyčajný Malý balík Plus , len možno sledovať v Číne , O 25-45 pracovných dní . Pre Priateľa Z Inej Krajiny, Aby >= $5, Poslať Prepravu spôsobom, s sledovacie číslo možno sledovať celú cestu , O 15-35 dní . Objednávky v Číne Obyčajný Malý balík Plus , len možno sledovať v Číne , O 25-45 pracovných dní . 3) Ako je možné sledovať moje parecl? Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: http://global.cainiao.com/ (skopírovať do prehliadača otvoriť) Veľkosť: M, Pás: 28 cm, oblek pre pása 55-65 cm (21-25inch); oblek pre hip 65-75 cm (25-29inch)

L Pás: 30 cm, oblek pre pása 66-76 cm (26-30inch); oblek pre hip 76-86 cm (29-33inch)

XL, Pás: 31 cm, oblek pre pása 76-86 cm (30-33inch); oblek pre hip 86-96 cm (33-37inch)

2XL Pás: 34 cm, oblek pre pása 86-101cm (33-41inch); oblek pre hip 97-111cm (38-44inch) Merania budú mať 1-3 cm chyba

1)akceptujeme veľkoobchod a drop ship!Kontaktujte nás ,poskytneme vám dobrú cenu. 2)O prepravnej ceste ,prečítajte si Prosím nižšie : Pre ruský Priateľ , Aby >= $2, Poslať www.haix.sk Šetrič Prepravy alebo Iné prepravné spôsob, ako mať poradové číslo , O 15-35 pracovných dní . Objednávky v Číne Obyčajný Malý balík Plus , len možno sledovať v Číne , O 25-45 pracovných dní . Pre Priateľa Z Inej Krajiny, Aby >= $5, Poslať Prepravu spôsobom, s sledovacie číslo možno sledovať celú cestu , O 15-35 dní . Objednávky v Číne Obyčajný Malý balík Plus , len možno sledovať v Číne , O 25-45 pracovných dní . 3) Ako je možné sledovať moje parecl? Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: http://global.cainiao.com/ (skopírovať do prehliadača otvoriť) 1.Akceptujeme Medzinárodnej Alipay, Western Union, T / T, ako je prevod typy v súčasnosti 2. Prosím, aby ste si prečítajte celú podmienky a potvrďte s nami, ak akékoľvek pochybnosti, ktoré môžu mať pred objednaním.

1.Ak je niečo zle s položkami po obdržaní, pls, neváhajte a kontaktujte sa s nami do 7 pracovných dní, zašlite späť do 30 dní po potvrdení sa s nami. Prepravné náklady musia byť poskytovaná kupujúci spôsobom.

2.Všetky vrátený tovar musí byť umiestnené v pôvodných obaloch a že budú vďační, ak klienti môžu poskytnúť nám konkrétne detaily, ako sú prepravné číslo zásielky, dôvody pre návrat, a PO číslo pre kontrolu.

3.Budeme znášať všetky náklady, ak položky nie sú rovnakého typu, ako je uvedené v on-line po klienti dostávajú balíky.

Radi by sme poskytnúť vysoký štandard kvality položiek, ako aj poskytovať vynikajúcu po predaji služieb pre našich zákazníkov. To by bolo oveľa ocenili, ak je dobrá spätná väzba môže byť poskytnutá po našich tovarov a služieb, môžu byť schválené vás. A tiež tam bude zľava bude uvoľnená, akonáhle prídete opäť na ďalšej objednávke.

Vitajte v našom obchode! Sme poctení, online veľkoobchodný dodávateľ s vysoko kvalitné produkty za najlepšie ceny. Špecializujeme sa na ponúka odrôd z odevov a doplnkov, spodného prádla atď. V budúcnosti budeme neustále obohacujú naše položky a slúžiť svojim klientom čo najlepšie služby , prosím, príde čoskoro a vitajte navštívte nás znova!

Štítky: bavlnené nohavičky ženy, Bavlnené Nohavičky, sexy dievča, spodná bielizeň, Lacné bavlnené nohavičky ženy, Vysoko Kvalitné bavlnené nohavičky, Čína sexy dievča bielizeň Dodávateľov.

So Sexuálnym Podtextom No
Vzor Typ Karikatúra
Vzostup Typ Mid-Rise
Nohavičky Typu Nohavičky
Názov Značky Feehoofox
Položka Druh Nohavičky
Materiál Bavlna
Materiálové Zloženie Bavlna
Nemravný Obrázok No
Dekorácie Luk
Pohlavie Ženy
Číslo Modelu NK068
Veľkosť M, L, XL, XXL
Typ Jednotky veľa (3 ks/lot)
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 0.03kg (0.07lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

3ks\veľa hot predaj bavlnené nohavičky žien cartoon tlač roztomilý bielizeň calcinha Nohavičky, sexy dievčatá, spodná bielizeň

3ks\veľa hot predaj bavlnené nohavičky žien cartoon tlač roztomilý bielizeň calcinha Nohavičky, sexy dievčatá, spodná bielizeň

Súvisiace produkty

Porovnať