Retro Party Punk Rock Štýl Gothic Leštenej Nerezovej Ocele Štvoruholníka Reťazí Náhrdelník Mužov Šperky Biker AB424

Nový produkt

Skladom

€6.67

Pridať do obľúbených

Nový Štýl: Módne Náramok Šperky Dĺžka*Šírka: 22 cm*16 mm Hmotnosť: 91g/pc, Materiál: Nerez Oceľ Farba: Ako na obrázku zobraziť Príležitosti: angažovanosť /výročie /party/ darček

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- PLATBY -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Akceptujeme všetky platobné cez Viazaný,Kreditné karty,T/T,Western Union, atď sú OK

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- DOPRAVA ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Doba Spracovania:

Doba spracovania na konkrétnom poradí sa líši v závislosti od typu produktu a stav skladu. Normálne, môže čas spracovania 1 až 3 pracovné dni(sviatok nie zahŕňa). Niekoľko objednávky čas spracovania bude 4 až 5 pracovných dní.

Dodacia Lehota:

Môžete si vybrať rôzne tranzit metódy sa vám páči:

Tranzitná Metóda -------( Odhadovaný Čas: z Číny do USA)

HongKong Post--- 15~35 pracovných dní Čína Post --- 15~35 pracovných dní

UPS--- 3~5 pracovných dní DHL--- 3~5 pracovných dní

EMS--- 5~10 pracovných dní Epacket--- 15~25 pracovných dní Dovozné dane:

Dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

------------------------------------------------------------------------------------------------------- Návrat&Exchange Politiky --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Muži urobili chyby, nie sú zaručené ,ako je poškodenie po použití ,poškodenia vodou a tak ďalej . Ak nie ste spokojní s vaším položky ,môžete sa výmenu veci,ale kupujúci je zodpovedný za všetky ďalšie poplatky za dopravu.Ak chcete vymeniť chybný alebo nesprávne odoslané položky.Môžete to urobiť napríklad takto : Krok 1: Priamo kontaktujte nás prostredníctvom Obchodného Manažéra alebo nás e-mailom do 7 dní po prijatí balíka. Krok 2:Odosielať fotografie na nás, o problémoch položky alebo niečo iné detaily . Krok č. 3:Vrátenie položiek na nás s sledovacie číslo potom budeme dodanie právo položku okamžite .

------------------------------------------------------------------------------------------------------- Veľkosť, alebo Fit Problémy,----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Rozmery sú znázornené so špecifickými merania v podrobnej špecifikácie. Prosím, skontrolujte špecifikácie skôr ako zadáte objednávku. Obvykle povolenú rozdiely vo veľkosti, ktoré sú približne 0,5 palca na meranie. Ak zistíte veľkosť produkty nie sú vhodné, môžete sa priamo obrátiť na nás.

------------------------------------------------------------------------------------------------------- Farba Nesúlad ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor, osvetlenie, pozadie, atď. Avšak, ak si myslíte, že položky prijaté v nesprávnej farby, prosím kontaktujte nás a zistite, či sa vrátiť, alebo vrátenie peňazí je možné.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Spätná väzba --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1.Vaše uspokojivé je náš jediný persuit. Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. 2.Pls láskavo nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s nákupom. 3.PROSÍM, neváhajte nás kontaktovať, ak nie ste spokojný s vaším kúpiť, budeme riešiť všetky problémy, ktoré s vami.

Štítky: muži šperky, Punk Rock, šperky mužov, Lacné šperky mužov, Vysoko Kvalitné punk rock, Čína šperky mužov Dodávateľov.

Jemné alebo Módne móda
Pohlavie Muži
Materiál kov
Štýl Trendy
Náramky Typ Reťaz & Odkaz Náramky
Spona Typ Box-s-jazyk
Kovy Typ Z Nehrdzavejúcej Ocele
Položka Druh Náramky
Reťazec Typu Odkaz Reťazca
Tvar\vzor Geometrické
Nastavenie Typu Žiadne
Názov Značky CHIMDOU
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.091kg (0.20lb.)
Veľkosť Balenia 7cm x 8cm x 9cm (2.76in x 3.15in x 3.54in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Retro Party Punk Rock Štýl Gothic Leštenej Nerezovej Ocele Štvoruholníka Reťazí Náhrdelník Mužov Šperky Biker AB424

Retro Party Punk Rock Štýl Gothic Leštenej Nerezovej Ocele Štvoruholníka Reťazí Náhrdelník Mužov Šperky Biker AB424

Súvisiace produkty

Porovnať