HNTD TD43-30W 110V-220V Led Kovový Panel Svetlo CNC Obrábacích Nepremokavé v nevýbušnom Led Reflektor, pracovné svetlo doprava Zadarmo

Nový produkt

Skladom

€60.59

Pridať do obľúbených

HNTD43-30W LED kovové Nepremokavé v nevýbušnom osvetlenie CNC stroj Led pracovné svetlo Panel Svetlá Posilniť seriál sa sústredí Hot predaj, doprava Zdarma Štruktúra: Hliníkové svietidlo shell doska ovládač,môžete sa rýchlo rozšírila pôvodné a tepla generateed tým lampu guľôčky,a dlhšiu životnosť. Funkcie: Seizmické fyzické,zapečatené vodotesný a oleje, rezné kvapaliny,nie je ľahké zlomiť . Úroveň ochrany: IP67 Aplikácie: Továrne, sklady, outdoor,ropy a zemného plynu a vlhkosti prostredie Všetky druhy studených skladovanie potravín factory,farmaceutické pôvodné,vnútorné osvetlenie akvakultúry, priemysle atď. Napätie: 24V,36V,48V,110V,220V ( Napájanie AC / DC Generic,110V a 220V napätie je pridaný proti úrazu elektrickým prúdom energie, vyhnúť sa vysokým napätím úniku nehody, Tak trochu drahšie . ) Hlavné funkcie: Bezpečnosť v nevýbušnom: ak je iskra v lampy, môže odrezať elektrickej požiarnej vnútri a nebude robiť iskra a ľahkých horľavých plynov spaľovaním a výbuchu. Úspory energie, a nie v teplej), dlhú životnosť: dáme do rúry v hliníkovej nádobe dosku, tak tepelnej energie môže rúry sú roztrúsené pomocou hliníkovej zliatiny toto médium môže znížiť teplo rovnomerne, tak ako predĺžiť životnosť lampy (50000 hodín)

Akceptujeme platobné metódy poskytované www.haix.sk Escrow.

Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor Escrow.

1). DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2). Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3). My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4). Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5). SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6). Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 7).Zvyčajne sme loď kupujúci položky ako DAR na menšiu hodnotu, aby sa zabránilo kupujúceho dane. Avšak, dane určuje kupujúci colné nie u nás, v rôznych krajinách pre rôzne sadzby dane, takže ak všetky dane potom kupujúci by mali pochopiť to. 8).Vzhľadom na kupujúceho dôvodu, vrátane -odmietne podpísať balík - alebo -odmietne zaplatiť daň alebo -kupujúci krajiny post dôvod, a tak ďalej, kupujúci majú pochopiť všetky stratiť. Sme zodpovední za udržiavanie tovar opustí Čína hladko. Keď tovar opustí Čína potom kupujúci bude mať na starosti všetky zodpovednosti.

Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 5 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám withthe prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po číslo.

Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.haix.sk. ALEBO, môžete sa rozhodnúť.majú náhradu.Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Ponúkame 6-12 mesiacov záruka. Ak položka je poškodený, oznámte nám to do 3 dní od doručenia. Všetky položky musia byť vrátený v pôvodnom stave, aby získali nárok na vrátenie peňazí alebo výmenu tovaru. Položky sa vrátil po 15 dní od doručenia sú oprávnené len na opravu. Kupujúci je zodpovedný za všetky náklady na dopravu. Pri nákupe, znamená to, že kupujúci dali tichým súhlasom do politiky. Ak ďalšie informácie, prosím, neváhajte nás kontaktovať, budeme s vami spolupracovať dosiahnuť win-win.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!

Spätná väzba je veľmi dôležitá .Sme veľmi ocenili, ak ste nám postive spätnú väzbu s 5 hviezd a tiež sme sa to isté na vás .Ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní so svojím nákupom.Prosím, kontaktujte nás bezprostredne pred odchodom neutrálne alebo negatívne spätné väzby alebo begain sporu. budeme sa snažiť v našich silách, aby služba, až kým budete stisfaction. Budeme sa snažiť v našich silách, aby váš spokojný nákup skúsenosti.

Štítky: svetlo modrá biele vlajky, svetlo procesor, svetlo par, Lacné svetlo modrá biele vlajky, Vysoká Kvalita svetla procesor, Čína svetla par Dodávateľov.

Package No
Úroveň Ochrany IP67
Číslo Modelu TD43-30-110
Názov Značky ONEBSTR
Celkové Rozmery 365x50x30mm
Svetelný tok 2500lm
Funkcie Seizmické fyzické,zapečatené vodotesný a olej, nie je ľahké zlomiť
Hmotnosť 1KG
Produkty Stav Skladom
Moc 30W
Aplikácie Továrne, sklady, outdoor,ropy a zemného plynu a vlhkosti prostredia
Vinuté perly špecifikácie Päť tisíc päťdesiat
Druh Osvetlenie
Ihrisko 385x25mm
Napätie 110-220V
Veľkosť Balenia 42cm x 7cm x 5cm (16.54in x 2.76in x 1.97in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 1.0kg (2.20lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

HNTD TD43-30W 110V-220V Led Kovový Panel Svetlo CNC Obrábacích Nepremokavé v nevýbušnom Led Reflektor, pracovné svetlo doprava Zadarmo

HNTD TD43-30W 110V-220V Led Kovový Panel Svetlo CNC Obrábacích Nepremokavé v nevýbušnom Led Reflektor, pracovné svetlo doprava Zadarmo

Súvisiace produkty

Porovnať