HC-SR04 HC-SR04P Ultrazvukový Modul na Meranie Vzdialenosti Sonar Snímača Modul Pre Arduino

Nový produkt

Skladom

€0.75

Pridať do obľúbených

Popis:

HC-SR04-P je široká škála ultrazvuk pracovné napätie merací modul vzdialenosti. Modul veľkosť a softvér je plne kompatibilný so starým HC-SR04 verziu. To môže byť úplne prerušená so starým HC-SR04 verziu. Nízky na to, 3V, minimálne prevádzkové napätie, tak, že to môže byť priamo pripojený na 3,3 V powerMCU.

Funkcia

Vysoké prevádzkové napätie: 3 V-5.5 V

S softvéru a hardvéru HC-SR04 veľkosť je plne kompatibilný

Detekčná vzdialenosť:

5 V: 2 cm-450 cm

3,3 V: 2 cm 400 cm

Uhol detekcie:

Použitie priemyselné použitie MCU, prevádzková teplota: -20-80 stupňov Celzia

Poznámka:

1: Tento modul nemá byť účtovaný spojenia, ak chcete bývať spojenie, potom nech Gnd modul ukončenie spojenia prvý. V opačnom prípade to bude mať vplyv na formu práce.

2: Keď prejdú, v oblasti meraný objekt nie je menej ako 0,5 metrov štvorcových, a byť tak jednoduché, ako je to možné.

3: v prípade, Ak test povrch je nepravidelné alebo vzdialeného testu objektov, viaceré merania môžu byť použité na opravu.

Package Zahrnuté:

1PC*Ultrazvukového Snímača Modul

Milí priatelia, ak vaša objednávka viac ako $5, www.haix.sk nám nedovolí poslať balík nie je k dispozícii informácie o sledovaní spôsob dopravy (ako Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus, 4PX Singapur Post OM Pro). Takže prosím, vyberte si Čína Príspevok Air Mail/www.haix.sk Štandardná Doprava, ak vaša objednávka viac ako $5. Alebo pls split vašej objednávky, môžete odoslať viac ako 2 objednávok, uistite sa, že každá objednávka menej ako $5 a skontrolujte, či váš každej objednávke menej ako 5 eur, Rusko menej ako $2. Zvoľte si, prosím, Čína Príspevok Air Mail/www.haix.sk Štandardná Doprava, ak chcete úplné sledovanie informácie. Ďakujeme za vašu podporu!

Drahý priateľ, Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.Ďakujeme vám za vašu podporuje!

Štítky: Nástroj Časti, Súčasti A Príslušenstvo, Lacné Nástroj Časti, Súčasti A Príslušenstvo, HC SR04 HC SR04P Ultrazvukový Modul na Meranie Vzdialenosti Sonar Snímača Modul Pre Arduino.

Typ Výstupu Pls pozrite opis
Názov Značky DIYMORE
Číslo Modelu HC-SR04 HC-SR04P
DIY Dodávky Elektrické
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Hmotnosť Balenia 0.012kg (0.03lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

HC-SR04 HC-SR04P Ultrazvukový Modul na Meranie Vzdialenosti Sonar Snímača Modul Pre Arduino

HC-SR04 HC-SR04P Ultrazvukový Modul na Meranie Vzdialenosti Sonar Snímača Modul Pre Arduino

Súvisiace produkty

Porovnať