1000pcs Kovový Háčik Cumlík Podväzkové Klipy Pre 25 MM Stuha Plavidlá Háčik Držiak Plastová Vložka,DHL Zadarmo Doprava

Nový produkt

Skladom

€131.54

Pridať do obľúbených

Kovový Háčik Cumlík Podväzkové Klipy Pre 25 MM Stuha Plavidlá Háčik Držiak Plastová Vložka, podväzkový pás clip DHL Zadarmo Doprava Funkcie Našich Plastový Klip . Značka : Značka New Metal Podväzkové Klip . Min. objednávka: 1 LOT=1000PCS Kovové klipy . Farba: Strieborná . Veľkosť: 17x40mm Apartmán pre 25 mm stuha

. Použitie: Oblečenie potreby, baby pacifiers klipy, študent, ID držiteľa karty, Hračky a kancelárske potreby Odznak držiak na cumlík klipy, náprsníkové držiteľov, ošetrovanie cover-ups, mitten klipy, hračky klipy, podväzky, remeslá a veľa viac!!

NÁVRAT POLITIKY snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme ,sme vám plnú náhradu, iba ak je položka, ktorú dostanú, sa líši od popis. Vrátenie bude venovať, až položka sa dostať späť do obchodu. Musí sa vrátiť do 3 dní od jej doručenia a v rovnakom stave, bolo odoslané vo. Mali by ste kontaktovať nás pred odoslaním, všetky položky späť. Nebudeme náhradu nákladov na prepravu a nie zaplatiť poštovné späť k vám. Spätná VÄZBA, Ktorú spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité . Prosím, zanechajte nám pozitívna spätná väzba a 5 hviezd,ak ste spokojní s ourgoods a služieb. Ak máte akékoľvek problémy s sa tovar, alebo služby,neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: kovový háčik, klip na cumlík držiteľov, háčik kovov, Lacné kovový háčik, Vysoko Kvalitný klip na cumlík držiteľov, Čína háčik kovový Dodávateľov.

Názov produktu podväzkový pás clip,Náprsníkové Držiteľ
Položka Výška 1cm
Šperky Zistenia Typ Spony & Háčiky
Vlastnosti Produktu Duckbill Traky
Položka Hmotnosť 7g
Číslo Modelu Traky
Položka Druh Šperky Zistenia
Názov Značky SUTOYUEN
Materiál kov
Položka Dĺžka 40cm
Položka Šírka 2.5cm
Kovy Typ žehlička
Hmotnosť Balenia 6.5kg (14.33lb.)
Typ Jednotky veľa (1000 ks/lot)
Veľkosť Balenia 43cm x 19cm x 27cm (16.93in x 7.48in x 10.63in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

1000pcs Kovový Háčik Cumlík Podväzkové Klipy Pre 25 MM Stuha Plavidlá Háčik Držiak Plastová Vložka,DHL Zadarmo Doprava

1000pcs Kovový Háčik Cumlík Podväzkové Klipy Pre 25 MM Stuha Plavidlá Háčik Držiak Plastová Vložka,DHL Zadarmo Doprava

Súvisiace produkty

Porovnať