F08642-2 2Pair 8443 8.4*4.3" (Carbon Fiber Vrtule Self-locking Rekvizity pre Phantom Verzia 2 Multicopter

Nový produkt

Skladom

€12.42

Pridať do obľúbených

Najlepšie Želá Každý Klientov Poznámka: Prosím, prosím skontrolujte vaše politike krajiny, o hučí a lietadiel, ak je nejaký problém s ciel, nebudeme niesť zodpovednosť. BTW, naša cena nie zahŕňajú všetky dane, poplatky, plateniu daní je pre občanov povinnosti. Naše najdrahšie ruskí klienti, Prosím, upozornenie SPSR express nemôže loď všetky parcely s batériou, ak potrebujete Batérie , prosím, výber RETS-express, ak sa žiadne hlásenie, alebo požiadavky, budeme len loď RETS express namiesto SPSR. Okrem toho, www.haix.sk ukazuje SPSR je 7-14 dní nosičov Moskve a petrohrade,neobsahuje žiadne iné oblasti. Ak máte problém s tým, kontaktujte ma prosím voľne alebo sa obráťte na www.haix.sk služby pre detaily.

Vitajte Maloobchod a Veľkoobchod.Akékoľvek otázky alebo citát,prosím, neváhajte nám správu.Vaša spokojnosť je našou najvyššou prioritou

Venujte, prosím, "Problém Meškania Logistických" do úvahy pred nákupom.A Klienti potrebujú dostať plán "Čaká Príprava",Prosím, nenechávajte negatívnej spätnej väzby, alebo aby tvrdia, bez kontaktu.

www.haix.sk Schválené Zásielky--Čína Príspevok Obyčajný Malý Balík Plus

(v Predaji Vrchol Sezóny,garantujeme 45 dní od doručenia hlavných krajín ;55 dní do Ruska; 90 dní do Brazílie!) 2Pairs 8443 8.4*4.3" (Carbon Fiber Vrtule Self-locking Rekvizity pre DJI Phantom Verzia 2 Multicopter

Oblek pre DJI Phantom V2, vstavané self-poistnú maticu, môžete nainštalovať prop bezpečne s rukou bez nástrojov.

Špecifikácie:

8.4 x 4.3 palcový / 8443 3 K Uhlíka Vrtule Nastaviť (jeden CW, jeden CCW) W/ self-poistnú maticu na DJI Phantom V2

Veľkosť: 8.4 x 4.3 palce

Hmotnosť: 30 g (set)

Materiál: 3 K Uhlíka

Montáž metóda: zabudovaný zámok matica, ručne riadený inštalácia

Zahŕňa:

2 x CW prop

2 x CCW prop

zásielky: 1 zásielku je zadarmo doručenie prostredníctvom CPAM . 2Instruction:hmotnosti a veľkosti sme označené v balení podrobnosti nie je skutočná hmotnosť a veľkosť tovaru, ak potrebujete vedieť o skutočnej hmotnosti a veľkosti, stačí nás kontaktovať. 3 Dodacia lehota: 1) Dopravná rozvinutých krajinách je o 7-45 dní 2) Vzdialených krajinách je o 2-8 týždňov 4, Ak kupujúci chcete použiť viac rýchlejší spôsob dopravy, ako je DHL, atď, prosím, komunikovať s nami o zvýšenie dopravy. 5 Výučby:dodacia lehota je závislá na kupujúceho colné odbavenie čas alebo vyššej Moci. Ak kupujúci neprevezme tovar v dlhej dobe, dúfame, že môže kupujúci kontaktovať vášho colné alebo miestnu poštu, aby si tovar hneď.

Štítky: Carbon Fiber Vrtule, prop vrtule, oxid vrtule, Lacné uhlíkových vlákien vrtule, Vysoká Kvalita prop vrtule, Čína uhlíka vrtule Dodávateľov.

Materiál Kompozitný Materiál
Použitie Vozidlá & Hračky Na Diaľkové Ovládanie,
Pre Typ Vozidla Vrtuľníky
Číslo Modelu F08642-2
Upgrade Diely/Príslušenstvo Rám
Diaľkové Ovládanie Periférne Zariadenia/Zariadení Diaľkové Ovládanie
Nástroj Dodávky Montované triedy
Štyri-Pohon kolesa Atribúty Montáž
Názov Značky jmt
RC Diely a Accs Pohony
Typ Jednotky veľa (2 páry/lot)
Veľkosť Balenia 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Hmotnosť Balenia 0.15kg (0.33lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

F08642-2 2Pair 8443 8.4*4.3

F08642-2 2Pair 8443 8.4*4.3" (Carbon Fiber Vrtule Self-locking Rekvizity pre Phantom Verzia 2 Multicopter

Súvisiace produkty

Porovnať