Pevné 925 Sterling Silver Oválne Kábel Reťazca Voľné Lano Odkaz pre Šperky Diy Komponentov a Zistenia, 1 meter

Nový produkt

Skladom

€4.90

Pridať do obľúbených

Položky: sterling silver kábel reťazca Materiál: pevná 925 sterling silver Čistota striebro: 92.5% Hmotnosti: viď tabuľka nižšie (Hmotnosť sa môže líšiť od seba navzájom mierne) Špecifikácia: viď tabuľka nižšie Povrchová úprava: obyčajný strieborný Všetky položky, priemer drôtu Šírka Dĺžka Hmotnosť SKU 0,3 mm 0,3 mm 1,5 mm 2,0 mm 2.52 g/meter pa413 0,4 mm 0,4 mm 1,6 mm 2.0 mm 4.97 g/meter pa421 0,5 mm 0,5 mm 2.2 mm 2.8 mm 7.44 g/meter pa422 0.6 0.6 mm mm 2.4 mm 3.3 mm 9.02 g/meter pa423

Všetky fotografie sú prebraté v prírodných rozptýleného svetla, bez akéhokoľvek doplnku akéhokoľvek druhu. Farieb sa líšia v rôznych monitory; majte to na pamäti pri prezeraní položky sa v našom obchode. Medzitým, všetky obrázky boli zväčšený ak chcete zobraziť podrobnosti nájdete popis špecifikácia jednotlivých položiek. Ďakujeme!

Garantujeme pravosť a čistotu všetkých striebro zistenia predávané v našom obchode a uznávaný certifikát je k dispozícii na vašej požiadavky.

Vitajte navštívte náš obchod pre viac strieborné šperky zistenia!

Uznávaný certifikát z drahých kovov (Striebra. Ag)

Máme striebro jewelries a zistenia testované autoritatívne tretích strán testovacieho centra zaručiť striebro čistota nášho každý striebro položky dostať alebo nad medzinárodnej normy 92.5%.

Zaručujeme, že všetky naše strieborné výrobky sú vyrobené z pravého masívneho 925 sterling silver , NIE strieborné pozlátené nad lacné metal!

Plnú náhradu za akékoľvek problémy s kvalitou položky!

PREPRAVNÉ INFORMÁCIE

Dodacie lehoty

Budeme loď z objednávky do 0-3days z nášho veľkého inventára po platba potvrdená. Pre dočasne out-of-skladové položky a veľké množstvo objednávok,sme môže trvať 7-15days reprodukovať. Budeme vás kontaktovať s podrobnosťami.

Mohli by sme rozšíriť zásielky pár dní z dôvodu sviatkov v Číne.

Spôsob dopravy

Budeme si vybrať najefektívnejší doprava kuriérom loď vašej objednávku podľa vášho výberu "DOPRAVA ZADARMO" alebo "Nákladný Platené".

Sme zvyčajne poskytujú doprava zadarmo cez post air mail, ale môžeme použiť urýchlené express na lodi s vysokou hodnotou alebo vysokej hmotnosti balíka.

Keď si objednať post zadarmo doprava a expresná doprava zadarmo produkty v rovnakom čase na rovnaké miesto, budeme loď všetky vaše nákup s express spolu.

Keď ste zaplatili za expresná doprava, nebudeme používať pomalý post doprava.

Odhaduje dodáva čas a sledovať webové stránky

Dôležité upozornenie

Prosím, poradenstvo vyhlásená na názov tovaru, a hodnotu pre jednoduché colné odbavenie, ak chcete;

Uveďte, prosím, číslo DPH, ak je to potrebné;

Kontaktujte nás, ak ste sa nenašli žiadne sledovanie informácie prekročiť 10days po odoslaní.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VRÁTENIE A VRÁTENIE PEŇAZÍ

Budeme akceptovať vráti, ak nie ste spokojní so svojím nákupom za predpokladu, že tovar za rovnaký dobrom stave, ako sme vyslali. Návrat na dopravu je na kupujúceho zodpovednosť. Dôrazne odporúčame používať doporučenou poštou air mail vrátiť balík pre jednoduché sledovanie a zabezpečené dodávky.

Úplné vrátenie bude uvoľnená, akonáhle si vrátený balíka.

Štítky: pre šperky, lano pre šperky, STRIEBRO ODKAZ, Lacné na šperky, Vysoko Kvalitné lano pre šperky, Čína striebro odkaz Dodávateľov.

Položka Priemer 0.03cm
Vlastnosti Produktu Striebornú Reťaz
Kovy Typ striebro
Položka Druh Šperky Zistenia
Názov Značky justneo
Položka Výška 0.4cm
Položka Hmotnosť 2.52g
Číslo Modelu Náhrdelník
Položka Dĺžka 100cm
Materiál kov
Položka Šírka 0.3cm
Šperky Zistenia Typ Reťaze
Hmotnosť Balenia 0.02kg (0.04lb.)
Veľkosť Balenia 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Typ Jednotky Meter

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Pevné 925 Sterling Silver Oválne Kábel Reťazca Voľné Lano Odkaz pre Šperky Diy Komponentov a Zistenia, 1 meter

Pevné 925 Sterling Silver Oválne Kábel Reťazca Voľné Lano Odkaz pre Šperky Diy Komponentov a Zistenia, 1 meter

Súvisiace produkty

Porovnať