Doprava zadarmo, drevené korálky,Kokosové drevo a scatter korálky(8 mm-20 mm), Kokosové guľôčky na záclony a Šperky, doplnky. veľmi horúce!

Nový produkt

Skladom

€5.44

Pridať do obľúbených

Materiál: drevené

veľkosť: hole0.25-0.6 cm, priemer 8-20 mm .

balenie: 8 mm 100ks/bal 10 mm 80pcs/bal 12 mm 65pcs/balík 14 mm 60pcs/pack 20 mm 40pcs/pack

prevod:1 mm=0.0394 palcový 1inch=25,4 očakávané mm

Farba:ako na obrázku

Položka useage:široko používaný v embellishment .vlasy luk centrum.scarpbooking.telefón dekorácie .všetky druhy urob si sám

Náhodné dodanie

Platby

1. Akceptujeme alipay tu.

2. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor Escrow.

Doprava

1. Doprava zadarmo Čína Post Air Mail, dostanete k väčšine krajín, v 20-55 pracovných dní. Závisí od destinácie a objektívnych faktorov, niekedy to môže trvať dlhšie.

2. Väčšina položiek budeme loď do 7 pracovných dní po úplnom zaplatení bola potvrdená (vezmite prosím na vedomie, niekedy niektoré položky nemajú zásob, ktoré bude trvať niekoľko dní a viac).

3. Kupujúci sú zodpovední za akékoľvek poistenie, problémy a poškodenia, ktoré spôsobil v prepravných služieb, ako sú nehody, oneskorené alebo iné problémy. Okrem kupujúci by mal byť zodpovedný za akékoľvek dane a/alebo povinnosť účtovať o ich krajine.

Vrátenie a Záruka

1. Všetky výrobky sú kontrolované pred odoslaním, takže ak nie ste spokojní s nákupom si môžete vymieňať položky a musíte nás kontaktovať do 24 hodín od prijatia vášho nákupu.

2. Prepravný a manipulačný poplatok je nevratný a zákazník by mal byť zodpovedný za všetky poplatky spojené s vrátením a reshipping.

3. Všetky vrátite tovar musí byť v pôvodnom podmienky, vrátane krabica a príslušenstvo. Muži urobili chyby, nie sú zaručené, ako sú rozbité, poškriabaný, poškodenie po použití a tak ďalej.

4. Za chybné položky, pošlite nám, prosím jasné obrázky.

Spätná väzba

1. Kupujúci je najskôr potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky.

2. Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.

3. Ak nie ste spokojní s položkami ste si objednali, prosím, kontaktujte nás pred spory alebo odchode žiadne negatívne pripomienky. Môžeme pracovať spoločne vyriešiť. Ďakujeme za pochopenie!

VĎAKA ZA TVOJ ČAS! VITAJTE V NAŠOM OBCHODE!

Štítky: korálky na záclony, korálky doprava zadarmo, Drevené Korálky, Lacné korálky na záclony, Vysoká Kvalita korálky doprava zadarmo, Čína drevené korálky Dodávateľov.

Materiál Drevo
Názov Značky umožňuje začať
Štýl Európa
Tému Láska
Veľkosť 12mm 65pcs, 10mm 80pcs, 8mm, 14mm 60pcs, 20mm 40pcs
Hmotnosť Balenia 0.02kg (0.04lb.)
Veľkosť Balenia 6cm x 6cm x 6cm (2.36in x 2.36in x 2.36in)
Typ Jednotky Balenie

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Doprava zadarmo, drevené korálky,Kokosové drevo a scatter korálky(8 mm-20 mm), Kokosové guľôčky na záclony a Šperky, doplnky. veľmi horúce!

Doprava zadarmo, drevené korálky,Kokosové drevo a scatter korálky(8 mm-20 mm), Kokosové guľôčky na záclony a Šperky, doplnky. veľmi horúce!

Súvisiace produkty

Porovnať