Keyestudio Prototyping Štít V1 s Malými Breadboard pre BBC Micro:Bit

Nový produkt

Skladom

€7.41

Pridať do obľúbených

Úvod

Micro bit je vstupná úroveň rozvoja dosky určené podľa BBC pre mladistvých programovanie vzdelávania. Podporuje PXT grafické rozhranie pre programovanie vyvinutý spoločnosťou Microsoft a môžu byť použité pod Windows, MacOS, IOS, Android a mnohých ďalších operačných systémoch bez nutnosti sťahovania kompilátor.

Na uľahčenie vedenia mikro bit vývoj doska, sme osobitne návrh tejto odpočinkovej dosky. Na palube prichádza s AMS1117 čip, a môžete moc micro bit cez pripojenie externých DC 4.75-12V.

Tento útek rada vypukne všetky kolíky a moc micro bit vývoj doska na oboch stranách žena hlavičky, ktoré umožňujú jednoduché komponent spájkovanie na palube, a môžete tiež pripojiť obvod pomocou malých breadboard.

Pripojte breadboard na útek dosku pomocou obojstrannej lepiacej. Upozorňujeme, že breadboard a útek palube sú oddelené v balení.

Rozšírenie oblasti je pomocou obojstrannej DPS cez-jamkové spojenie, prednej a zadnej strane môže byť zvárané dielce, na zadnej IO s patch podložky, ľahké line pripojenie. Malé breadboard je umiestnené v strednej časti uľahčiť experimentálne expanzie. Zdroj

Údajový hárok:

Štítky: breadboard prototyp, breadboard malé, micro breadboard, Lacné breadboard prototyp, Vysoká Kvalita breadboard malé, Čína micro breadboard Dodávateľov.

Prevádzková teplota 0-40
Stav NOVÉ
Napájacie Napätie 5V
Aplikácia Počítač
Číslo Modelu micro
Druh Logických Obvodov
Názov Značky keyestudio
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 12cm x 8cm x 6cm (4.72in x 3.15in x 2.36in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Keyestudio Prototyping Štít V1 s Malými Breadboard pre BBC Micro:Bit

Keyestudio Prototyping Štít V1 s Malými Breadboard pre BBC Micro:Bit

Súvisiace produkty

Porovnať