Zbrusu nový 10 KS 200 mm Drôt-Viesť Single-Hlava Samec Konektor 2 Kolíky zapaľovacej zasúvacie Konektory

Nový produkt

Skladom

€0.90

Pridať do obľúbených

Používa na pripojenie obvody, v monitorovacieho systému, ventilátorom, elektrické hračky, notebook, a pod. Malá hmotnosť a nízky odpor. Úplne nový a vysoko kvalitné. Je to malé, jemné a prísne funkčný.

Kolíky: 2. Vzdialenosť medzi kolíkmi: 2 mm. Model: 1007#26. Typ konektora: muţi. Jadro: 0.12 mm pocínované medené. Priemer drôtu: 1.3 mm. Dĺžka drôtu: 200 mm. Čistá hmotnosť: približne 1g.

10 ks 200 mm Drôt-viesť Single-hlava Samec Konektor/Konektor/Terminal.

DOPRAVA Objednávky sú zvyčajne dodávaný do 1-2 pracovných dní (väčšinou do 24 hodín) prostredníctvom Čína príspevok Vzduchu. Bude to 7 do 25 dní doručiť . Po tom, ako je dodaný. Skutočné tranzitný čas sa mení. Mail tranzitný čas je uvedené vyššie, je najlepšie odhadnúť, ale nie sú zaručené. Položky dorazí v 7 do 25 pracovných dní. Čas príchodu závisí na niektoré faktory, a rôznych oblastiach, Táto tabuľka ponúka len odkaz na čas príchodu, neznamená to, že sme doručenie do všetkých týchto krajín. Prosím, vyberte si niektoré miestnych predajcov. ak nemôžete čakať trpezlivo v prepravnom čase, keď sme deklarovali. Po zakúpení. prosím, DONT nechať negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu, ak ste havent prijatá položka v 30 dní. pretože sme sa zmienili, dodacia lehota opakovane. Vracia&Warrantry Všetky výrobky, ktoré predávame patria továreň záruky. dont pokrytie položiek, ktoré boli týrané. horel a poškodené v akejkoľvek forme. Prosím, kontaktujte nás prostredníctvom Správy v prípade, že ste nedostali položky do 30 dní. budeme kontrolovať ho s post office. a potom odoslať alebo vrátenie chýbajúce položky. V nepravdepodobnom prípade, že váš produkt je chybný v každom prípade. musíte kontaktujte nás čo najskôr a potom ho vrátiť do 7 Dní od prevzatia tovaru. Poštovné a balné, poplatok sa nevracia. Sme nie je zodpovedná za dodanie alebo poistenie poplatky vzniknuté pri návrate položku späť k nám. Ak vrátite položky zakúpené z nás. to musí byť späť v Pôv. Stave. To zahŕňa balenie. vložky. manuály a pod. Prosím, aby do 5 Pracovných Dní na nás na spracovanie vašej vrátené položky spätnú VÄZBU a KONTAKTUJTE NÁS, Prosím, DONT nechať negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu, ak ste havent prijatá položka v 30 dní . pretože sme sa zmienili, dodacia lehota opakovane. Naším cieľom je poskytnúť najvyššiu Úroveň Služieb Zákazníkom. normálne, takže budeme snažiť v našich silách vyriešiť akýkoľvek problém. Vysoko oceňujeme vašu POZITÍVNU spätnú väzbu. Prosím, nenechávajte negatívnej spätnej väzby, bez toho, aby žiadala o pomoc. Ak máte akékoľvek otázky . neváhajte a napíšte naše služby špecialistov 8 Hodín Denne. 5 Dní v Týždni .Odpovieme vám čo najskôr. Ak žiadna odpoveď do 24 Hodín(v pracovné dni) . prosím, skontrolujte spam vo vašej e-mailovej schránky

Štítky: koncovka samec, muž terminálu, terminál konektor, Lacné terminálu muž, Kvalitné mužskej terminálu, Čína terminálu konektor Dodávateľov.

Dĺžka drôtu
Vzdialenosť medzi kolíkmi
Typ konektora
Číslo Modelu 16060058S01
Druh Splice
Model
Kolíky
Priemer drôtu
Veľkosť Balenia 30cm x 30cm x 30cm (11.81in x 11.81in x 11.81in)
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Zbrusu nový 10 KS 200 mm Drôt-Viesť Single-Hlava Samec Konektor 2 Kolíky zapaľovacej zasúvacie Konektory

Zbrusu nový 10 KS 200 mm Drôt-Viesť Single-Hlava Samec Konektor 2 Kolíky zapaľovacej zasúvacie Konektory

Súvisiace produkty

Porovnať