Vták Tvar, Lesk Make-Up Štetce Krása, Vlasy, Make-Up Súpravy Miešanie Kefa Obrys Červenať Nadácie Prášok Eyeshadow Kefa Nastaviť

Nový produkt

Skladom

€3.93

Pridať do obľúbených

Vták Rukoväť Oko Tvár Make-Up Sada štetcov Krásy Nástroje Eyeshadow Obočie Korektor Pery Štetcom na Tvár Miešanie make-up Štetce pre Ženy Vlastnosti Produktu: 1. Štetec je vyrobený z high-kvalitné nylonové vlákna, a štetiny sú jemné, mäkké a hladké. 2. Štetiny sú pohodlné na dotyk a majú hustotu na balenie na prášok bez absorpciu produktu, a to tak, že to môže pomôcť dať na make-up ľahko a efektívne. Materiály produktu: elektrolyticky pokrývajú plastová rukoväť / kvalitné hliníkové trubky/ dovezené nylonových vlákien Teplé Riadka: Prosím, vyčistite kefy pred použitím. Metóda čistenia: zvoľte si, Prosím, jemný čistiaci prostriedok, ako sú baby šampón (alebo iným jemným čistiacim prostriedkom) pre kefa na čistenie. Balenie výrobkov Zoznam: 1Set * make-up Štetce

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu

4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Štítky: eyeshadow kefa nastaviť, Kefa nastaviť, kefa contour, Lacné eyeshadow kefa nastaviť, Vysoko Kvalitný štetec, sada, Čína kefa obrys Dodávateľov.

Položka Druh Tvár Kefa, Kefa Na Miešanie
Feature4 make-up štetce set professional
Funkcia Make-Up, Kozmetika
Názov Značky GUJHUI
Rukoväť Materiál Plastové
Feature2 Eyeshadow Kefy
Používa Sa S Súpravy A Súpravy
Feature1 make-up štetce set professional
Drop shipping Áno
Množstvo Profesionálny Make-Up Štetec, Sada
Feature3 Kozmetický Štetec,vejárovité Kefa
Názov položky Vták Tvar, Lesk Make-Up Štetce
kľúčové slová Make-Up Štetce , Štetec Nastaviť, Make-Up Štetce
Veľkosť 4Pcs/set,8Pcs/set, 10Pcs/set
farba ako ukazuje obrázok
Materiál Syntetické Vlasy
Číslo Modelu make-up štetce
Kefa Materiál Nylon
Veľkosť Balenia 11cm x 11cm x 11cm (4.33in x 4.33in x 4.33in)
Typ Jednotky Súbor
Hmotnosť Balenia 0.14kg (0.31lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Vták Tvar, Lesk Make-Up Štetce Krása, Vlasy, Make-Up Súpravy Miešanie Kefa Obrys Červenať Nadácie Prášok Eyeshadow Kefa Nastaviť

Vták Tvar, Lesk Make-Up Štetce Krása, Vlasy, Make-Up Súpravy Miešanie Kefa Obrys Červenať Nadácie Prášok Eyeshadow Kefa Nastaviť

Súvisiace produkty

Porovnať