Nové 1Set Black Silver DIY 3D Zrkadlo Nástenné Hodiny Quartz Nálepky Domov Moderné Dekorácie

Nový produkt

Skladom

€4.54

Pridať do obľúbených

Popis: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Veľmi módne a moderné dych môžete DIY, čo sa vám páči, Jednoduché a Pohodlné použitie Iba 1mm hrubé plastové zrkadlo, ľahký, ale odolný TV nastavenie stena, Gauč nastavenie steny, jedálne, spálne, dvere, mraznička, šatník a tak ďalej, jednoduché, ale nie tedium, všetky zobraziť módne atmosféru elegantné ušľachtilý kvality života Je možno aplikovať na všetky hladké a čisté povrchy, ako sú steny, dvere, okná, skriňa, atď

Špecifikácia: Materiál: Akryl-Farba: Čierna/ Strieborná a späť je modrá

Obdĺžnik Veľkosti: (L*W) Minimálna výška: 13*5 cm / 5.12"*1.97" (Cca.) Maximálna Veľkosť: 33*12 cm / 13"*4.72" (Cca.) Veľkosť Kruhu: (Dia.) Minimálna Veľkosť: 2.6 cm / 1.02" (Cca.) Maximálna Veľkosť: 8.3 cm / 3.27" (Cca.) Batéria: jednou 1,5 V AA batérie (Nie je Súčasťou) Množstvo:1 Sada Poznámka: ukazovatele " farba pošle náhodne, ale to nemá vplyv na jeho krásu. Tejto položky je DIY produkt, takže veľkosť obrázok je len pre referenčné účely. Ide všetky diely samostatne. Malo by sa dať dohromady sami. Môžete navrhnúť iný tvar sami. Povrch má ochranný film na to, keď budete používať ho len vezmi si to. Veľkosť pre ručné meranie, môže byť 0 až 1 cm chyba, patrí k bežným javom. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Balenie obsahuje: 1 ks X Zrkadlo Štýl Nástenné Hodiny Nálepky (Vrátane dvoch strán lepiace pásky)

Štítky: nástenné hodiny nálepky, moderný dekor, hodiny nálepky, Lacné nástenné hodiny nálepky, Vysoko Kvalitný moderný dekor, Čína hodiny nálepky Dodávateľov.

Vzor 3D Nálepka
Tému Vzor
Štýl Moderné
farba Čierna, STRIEBORNÁ
Klasifikácia Pre Nástenné,Okenné Nálepky,Nálepky Nábytok
Názov Značky OOTDTY
Farba
Číslo Modelu D16647
Materiál Akryl
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)
Veľkosť Balenia 20cm x 18cm x 15cm (7.87in x 7.09in x 5.91in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Nové 1Set Black Silver DIY 3D Zrkadlo Nástenné Hodiny Quartz Nálepky Domov Moderné Dekorácie

Nové 1Set Black Silver DIY 3D Zrkadlo Nástenné Hodiny Quartz Nálepky Domov Moderné Dekorácie

Súvisiace produkty

Porovnať