LADYBEES ženy, čierne tričko Oka Kvetinový Rose Výšivky Dlhý rukáv Topy Transparentné ČAJ vysokej kvality ženy móda 2017

Nový produkt

Skladom

€12.28

Pridať do obľúbených

POZNÁMKA:

1. Prosím, prísne podľa Veľkosti Grafu vyberte veľkosť. Nevyberajte priamo podľa vašich návykov.

2.Táto Veľkosť informácie sú len pre referenčné účely a môže mať 2-4cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie. Vezmite prosím na vedomie, keď chcete merať.

3.Položka farba zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišné na monitore počítača, pretože monitory nie sú kalibrované rovnaké.

1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd . S dlhými pozitívnu spätnú väzbu a kupujúceho ukázať , dáme vám $2 kupónu alebo zľavu . Sme tiež radi, ak môžete zdieľať naše položiek na Iny, Itao, VK a Facebook atď . dajte svoju screenshot k nám, dáme vám $2 až príliš.

2. Ak máte akékoľvek problémy s našimi výrobkami alebo službami, prosím neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Určite sa budeme snažiť vyriešiť problémy s vami. Ďakujem.

1.Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané.

Pre veľkoobchod,my vám ponúkneme zľavu.(Prosím, kontaktujte nás.)

Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli.

2.Ako môžete sledovať môj pozemok?

Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť)

3.Čo môžem urobiť, ak nákupu ochrany čas uteká?

Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím Kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

4.Je tam všetky dane colný?

Obvykle budeme deklarovať minimálnu hodnotu, aby sa zabránilo colné daň. Ale v dôsledku rôznych politík v rôznych krajinách, môže byť colné daň, ktorá by mala byť zaplatená kupujúcim. Takže by ste mohli nechať správu pri vytváraní objednávky o akú hodnotu by ste chceli vyhlásiť.

Štítky: Móda Tees, top transparentné, čierne tričko, Lacné módne tees, Kvalitný transparentný top, Čína čierne tričko Dodávateľov.

Topy Typ Tees
Dekorácie Duté Sa
Položka Druh Topy
Rukáv Štýl Pravidelné
Štýl móda
Názov Značky willstage
Číslo Modelu letné T-shirtTS0002
Oblečenie Dĺžka Krátke
Veľkosť Plus size L M S
Vzor Typ Kvetinový
Materiál Spandex,Bavlna,Polyester
Rukáv Dĺžka(cm) Plná
Pohlavie Ženy
farba Čierna
Textílie Typ Sieťovina
Golier O-Krku
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 40cm x 28cm x 3cm (15.75in x 11.02in x 1.18in)
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

LADYBEES ženy, čierne tričko Oka Kvetinový Rose Výšivky Dlhý rukáv Topy Transparentné ČAJ vysokej kvality ženy móda 2017

LADYBEES ženy, čierne tričko Oka Kvetinový Rose Výšivky Dlhý rukáv Topy Transparentné ČAJ vysokej kvality ženy móda 2017

Súvisiace produkty

Porovnať