[ALIPOP] Pre Trhal 360 Čipky Čelnej Uzáver S Baby Vlasy Remy Brazílsky Kinky Rovné Vlasy Zväzky Ľudské Vlasy Uzavretie

Nový produkt

Skladom

€51.41

Pridať do obľúbených

verzia=1.7;dátum=20170220

production_information_Begin Značkou Alipop, Spoľahlivý na www.haix.sk Materiál 100% kutikulu zarovnané remy ľudské vlasy nie kombináciu k Dispozícii Dĺžka 10 cm 12 cm 14 palcov, 16 palcov 18 palcov 20 palca 22 cm 24 cm 26 cm 28 cm Položka Hmotnosť 72g-120 g+-5 g (3.5 oz)/Zväzok Farba Prírodná farba, canbiando zafarbené(Prispôsobené Farby Akceptované) Štruktúru Prírodných vzor môže byť ploché žehliť alebo inovovaný dosiahnuť ďalšie vzhľad Kvality Silný Útok, Prelievanie a spleť zadarmo. Plný zväzky a hrubé končí. Hladký a mäkký Lodnej dopravy Rýchle Lodnej dopravy cez DHl/FEDEX/TNT do 2~5 pracovných dní Služba Veľkoobchod/Drop shipping/OEM/Prispôsobené(Etikety,štítky,tašky,uzavretie,parochňa je k dispozícii)

production_information_End

product_photo_Begin

verzia=1.8;dátum=20170323

production_information_Begin

production_information_End

product_photo_Begin

product_photo_End

guan_lian_Begin

guan_lian_End

hair_measure_Begin

hair_measure_End

about_us_Begin

Ako jeden z najlepších ľudských vlasov spoločností, sme odhodlaní poskytovať našim zákazníkom s najlepšie 100% ľudské vlasy rozšírenia na trhu. Či ste novým našich webových stránkach alebo nový zákazník vo všeobecnosti, naším cieľom je, aby sa vaša prvá voľba vo vysokej kvalite 100% Remy vlasy rozšírenia. Alipop vlasy si vybudovala povesť na predaj najvyššiu kvalitu, nádherný,mäkký Remy vlasy rozšírenia, sprevádzané rýchly, príjemný a spoľahlivý zákaznícky servis. Skúsenosti naše odhodlanie dnes; začať nakupovať pre svoj dokonalý vzhľad na Alipop vlasy spoločnosti.

about_us_End

hair_usage_Begin

Použitie široký-zub špirála jemne umývať si vlasy ,kučeravé vlasy pls hladké vlasy po ruke.

Nie kefa na vlasy z koreňa až na vrchol.Od konca,špirála to throughand potom od stredu,potom sa nakoniec ide na vrchol.

Vlasy môžete dostať zamotaný, pretože je to príliš suché a zhromažďovanie príliš veľa prachu a ostatné veci, v tomto čase nezabudnite umyť s šampón, pretože to chcel aby to bolo ešte horšie.Umyť čistou teplou vodou a hlboké stave, na chvíľu, to bude lepšie a lepšie!

hair_usage_End

buyer_experience_Begin Kupujúci Zaplatiť prepravné náklady, ktoré Predávajúcemu zaplatiť náklady na dopravu Foto poskytujeme Výmenu k dispozícii Odpor/Nevhodné ÁNO Zmeniť štýl alebo farbu ÁNO Doprava zle položky alebo farby áno áno áno áno ÁNO Kvality problém áno ÁNO ÁNO Umelé dôvodu nie nie nie NIE

1: Pls pozrite balíček starostlivo keď u dostane balíček. Ak nie je poškodenie, môžete sa prihlásiť na balíček a potvrdiť objednávku.

2: Ak nie sú žiadne rozbité alebo zlý výrobok, pls fotografie a kontaktujte nás čo najskôr.

buyer_experience_End

feedback_Begin

1.Spokojný: Pls daj nám 5-hviezdy spätnú väzbu na www.haix.sk .Vaša pozitívna spätná väzba je veľký výkon pre nás pokračovať v dodávaní vysoko kvalitných vlasy a vynikajúce služby. (plus zdieľanie nádherných obrázkov bude mať šancu získať $30 odmenu)

2.Nespokojní:Prosím, kontaktujte nás pred zanechať negatívne ohlasy.Chápeme obavy a sklamanie, ktoré by ste mohli mať a bude sa snažiť v našich silách vyriešiť problémy.Prosím, dajte nám možnosť problém vyriešiť.

Ďakujeme, že ste pre nakupovanie v našom obchode! (zatiaľ čo donot dovolenky predložiť akýkoľvek spor, alebo záporná spätná väzba)

feedback_End

shipping_Begin

1: pls donot dať PO BOX adresu express nemôže dôjsť k zámene dodať,Fyzická adresa je prijatý.

2: pls donot povoliť express spoločnosť opustiť balík na vaše dvere, aby sa zabránilo strate. 1.Vlasy tkanie:

K dispozícii Textúra: Rovné,Telo Vlna,Hlboké Vlny,Voľné vlny,prírodné vlny

K dispozícii Typu: Brazílsky/Peruánskej/Malajzie/Indický/Euroázijských/mongolskej Vlasy atď.

Tovar Farba: Prírodná čierna,2#,4#,27#,33#,99#,613#,ombre farba(1b/27#,1b/33#,1b/4/27#,1b/99j#)Prispôsobené Farby prijaté príliš.

K Dispozícii Vlasov: Panenské Vlasy/Remy Vlasy/Non-Remy Vlasy

Parochňu: Rovné,Telo Vlna,Hlboké Vlny,Voľné vlny,prírodné vlny atď.(prispôsobené akceptovanej objednávky)

shipping_End

FAQ_Begin Q1: Čo remy vlasy?

A1: "Remy" alebo "Full Kutikulu Vlasov" znamená, že vlasy má všetky kožičky,zdravé,nepoškodené a všetky kožičky prúdiť rovnakým smerom od koreňa až na vrchol.Pretože pozor procesu zhromažďovania,len "remy" kvalita vlasov môže zaručiť, že všetky kožičky, zostane zarovnané a vlasy bude spleti-free vlasy v jeho najprirodzenejšej forme. Pravda,"remy" vlasy trvá dlho, ak sú používané správne, môže byť použité viackrát a môžu byť farebné alebo ploché žehliť s teplom podľa teploty, rovnako ako tie,' vlastné vlasy. Q2: Ako vlasy sa meria?

A2: rovné textúry sú merané pravda, do dĺžky.

Na kučeravé,telo vlna,voľné vlny a hlboké vlny sú merané pri vlasy vytiahol rovno. Q3: Môžete vlasy byť narovnané alebo zatočený?

A3: Áno,je to 100% ľudské vlasy,tak s ňou nakladať ako s vlastnou.Môžete stočiť a narovnať vlasy ako žiaduce, ale udržať teplotu.Vlasy sa môžu stratiť niektoré curl vzor s konštantnou fénom na vlasy. Q4: Môže moje nové vlasy byť farebné/farbené?

A4: Áno,môžete farbu naše vlasy.Naše har je 100% remy vlasy najvyššej kvality a nikdy chemicky ošetrené a môže sa teda zvládnuť sfarbenie proces veľmi dobre.Avšak,to už nebude panny raz u farbu alebo procesu na vlasy.Odporúčame vám poradiť sa s profesionálnym ak u želáte farbu vašich nových vlasov. O5: Môžete co-umývanie vlasov?

Štítky: zatvorenie s baby vlasy, uzavretie frontálne, uzavretie uzavretie, Lacné uzáver s baby vlasy, Vysoká Kvalita uzavretie frontálne, Čína uzavretie uzavretie Dodávateľov.

textúra Kinky Rovné
Súčasťou Dizajn Zadarmo Časť
Materiál triedy Remy Vlasy
Názov Značky ALIPOP
Druh Čipky Frontálne
Môže Byť Permed Áno
Číslo Modelu 360 čipky čelnej Uzavretie
typ farby Čistá farba
Čipky Veľkosť Tristo šesťdesiat
farba Prirodzené Farby
Roztiahnutá Dĺžka 10inches, 12inches, 14inches, 16inches, 18inches, 20inches, 22inches
Hustota 130%
Vhodné Umiera Farby Všetky farby
Vyrobené Metóda Ručne viazané
Farba Čipky Stredne Hnedá
Základný Materiál Švajčiarskej Čipky
Ľudské Vlasy Typ Brazílsky Vlasy
Položiek v jednom Balení 1 Kus Len
Veľkosť Balenia 20cm x 10cm x 5cm (7.87in x 3.94in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.11kg (0.24lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

[ALIPOP] Pre Trhal 360 Čipky Čelnej Uzáver S Baby Vlasy Remy Brazílsky Kinky Rovné Vlasy Zväzky Ľudské Vlasy Uzavretie

[ALIPOP] Pre Trhal 360 Čipky Čelnej Uzáver S Baby Vlasy Remy Brazílsky Kinky Rovné Vlasy Zväzky Ľudské Vlasy Uzavretie

Súvisiace produkty

Porovnať